- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstelik yarım saat erken yemeyi planlıyorumMercimek köftesi yapıyorum
Fazlasını komşuma vereceğim
Hadi bakalım ben dün akşam künefe yedim diye hala bı şey yemedim . 16. Gibi yemeyi düşünüyorum . Yaklaşık 20 saat oruç olmuş olacak üstelik koca evin temizligini yaptım sabah sporu.Yarışma içinde yarışma ben varım Busra196 sectim
Yaa bizim kilolar da çok yakınmis hiç farketmeden kayıp Dünya ile eslestik. Kıyasıya yarış var 3 lu olur mu ki?,Kankalar kapışıyor çok heyecanlı
O kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz.Ehhehe dün yazdım utandım sildim. Belki arada laynarım dedimdi Dur yazayım artık kaçarım yok.
Eki Görüntüle 3344792
Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeyeHarika
Teşekkürler kaptanım valla bir türlü seni etiketleyemedim
Kaçamak var kahvenin yanına çikolata
Seker bağımlısıyım da
Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsaKaptanım yapalım kızlar kim benle? Hadi eritmem lazım dün yediklerimi spor puanlaması geri gelse keşke ben mario gibi puan toplamayı seviyorm sanırım kendi kendime yazcam katılan olur mu
Canım programım nelere kadirsinDün benim canımda tatlı bişeyler istedi, yemedim tabi, programa sadık kaldım, program olmasa neler yerdim
Aslında seni gözüme kestirmiştim kilomız da yakındı. Başka zamana artıksibel_84 canım biz son haftalar seninle hiç yarışamadık Hadi bu hafta yarışalım mı ? Yüzdesi çok olan kazanır.
Korkma mercimek köftesinden. Güzel düşün güzel olsunÜstelik yarım saat erken yemeyi planlıyorum
Bilmem ki adım olabilir spor olabilir. Yuzdelik olarak kim çok verirse o kazanırVarım tabiki nedir duello
Ben de şekersiz 40gun meydan okumasına varım arkadaşımO kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz.
Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye
Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa
Canım programım nelere kadirsin
Az yemişsin tebrik ederim 20 saat açlığa rağmenBugünkü menim;
20 saatlik açlıktan sonra, bir koca bardak limonlu su.
16.00 3 yk bulgur pilavı , 4 yemek kaşığı güveç ,bol limonlu roka salatası.
Burda kapatacam
Şimdilik 1 litre su 1 litre daha içerim inşallah. @deli bir dombili
Harikasın süpersin tatlım devamı gelsin inşallah hakettin bu övgüyüKizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav
ay walla 7 görmek istiyorum bende tutunalımda beraber gidelim orayaBusra196
@Meryem1306
Tutku44
80ler liginde 4 kişi kalmışız hadi kızlar bu ligi kapatalım artık 70lerde mücadele devam edelim sıkıldım bu ligden 70ler daha kalabalık eğlenceli hadi
ayyy ne güzeldi yaa o spor tutkulu oldugumuz günler yine insa yenidennnSelam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım. ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var.
Selam canım azcık artı çıkmış
Selam tebrikler
Selam canım
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam başarılar diliyorum
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
İlerlemek güzeldir selammmm
İsim var de kandırıyorlar
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
de hele kaç oldun göremedim bacımHoşbuldum onu söyleyemiyoruz maalesef
Valla, Ahmet abi canıma okurduO kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz.
Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye
Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa
Canım programım nelere kadirsin