• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ehhehe dün yazdım utandım sildim. Belki arada laynarım dedimdi 🙈🙈🙈Dur yazayım artık kaçarım yok.
Eki Görüntüle 3344792
O kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz. :KK5:
Harika

Teşekkürler kaptanım valla bir türlü seni etiketleyemedim 🤣🤣🤣🤣🤣
Kaçamak var kahvenin yanına çikolata:KK43:
Seker bağımlısıyım da
Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye :KK19:
Kaptanım yapalım kızlar kim benle? Hadi eritmem lazım dün yediklerimi :rolleyes: spor puanlaması geri gelse keşke ben mario gibi puan toplamayı seviyorm sanırım kendi kendime yazcam katılan olur mu💃
Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa:KK34::KK71:
Dün benim canımda tatlı bişeyler istedi, yemedim tabi, programa sadık kaldım, program olmasa neler yerdim
Canım programım nelere kadirsin :KK68:

O kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz. :KK5:

Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye :KK19:

Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa:KK34::KK71:

Ben de şekersiz 40gun meydan okumasına varım arkadaşım🥰

Bugünkü menim;
20 saatlik açlıktan sonra, bir koca bardak limonlu su.
16.00 3 yk bulgur pilavı , 4 yemek kaşığı güveç ,bol limonlu roka salatası.
Burda kapatacam
Şimdilik 1 litre su 1 litre daha içerim inşallah. @deli bir dombili
Az yemişsin tebrik ederim 20 saat açlığa rağmen 🧿

Selam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım. 🤪 ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. 😁)

Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var. ❤️

Selam canım ❤️ azcık artı çıkmış 🧐

👏👏👏🧿🧿🧿 Selam tebrikler

Selam canım ❤️

Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada ❤️

Başlıyor muyuz diyete?

Hosgeldin Selam ❤️

Süpersin Selam canım ❤️

Ooooo ooo selammmm ❤️

Selam teşekkür ederiz.❤️

Aminnn Selam canım.❤️

Ne deneyeceksin ?

Selam çok geçmiş olsun🥰

Selam başarılar diliyorum ❤️

Selam eksi eksidir. 👏❤️

👏👏muhteşem ❤️ selammm

İlerlemek güzeldir selammmm ❤️

İsim var de kandırıyorlar😁

Selam sen hamile misin?❤️

🧿🧿🧿 kraliçem

Bravo canım. Selam❤️
ayyy ne güzeldi yaa o spor tutkulu oldugumuz günler yine insa yenidennn 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

🌸🌿🌸🌿🌸 1 Aralık cuma menüsü 🌸🌿🌸🌿🌸
🌿Sabah
5 çatl soganlı yumurta,4 dilm peynir,4 siyah zeytin 1 tatli kasigı reçel ,1 tatli kasigı tahin pekmez,4 dlm ekmek
🌿Ara
1 kupa emziren anne çayı 1 kare bitter
🌿Öğle
1 kase sehriye corbası
🌿Ara
1 muz
🌿Akşam
7 yk sebzeli etli piririnc pilavi, 4 ceri domates,5 yk yogurt
🌿 Ara
1 dilim kek

💦 1 lt biraz az oldu
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
ablacım yorumlarını beklerim 🙃🙃🙃🙃

Valla, Ahmet abi canıma okurdu
Program uzamış
Ne yapacaksın?

Back