• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canım 😘
Hayat kısa, kuşlar uçuyor menü görünmüyor :ıslık::ıslık:
Ehhehe dün yazdım utandım sildim. Belki arada laynarım dedimdi 🙈🙈🙈Dur yazayım artık kaçarım yok.
Screenshot_2023-12-01-23-19-22-675_com.android.chrome.jpg

Ehhehe dün yazdım utandım sildim. Belki arada laynarım dedimdi 🙈🙈🙈Dur yazayım artık kaçarım yok.
Eki Görüntüle 3344792
Tatlım ödüm koptu görmedim diye dün çok yogunduk . Canın sağ olsun. Cuma günü hangimiz cozutmuyoruz . :KK60: Ertesi günü iyi değerlendirelim yeter ki :dua:bir sütlacin , dört kaşık makarnanın lafı mı olur :KK5:afiyet olsun .
Üç kaşik da olurdu hani ney mi şey makarna :ıslık:

Bugün ki egzersizim umarim üstüne 10bin adim atarim
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
@akrep
Ellssa Ellssa
Sporların harika :nazar: benden bir tane daha klonlayınca yormuştur seni :KK53:
Kahvaltı
Sucuklu yumurta peynirli
3 zeytin
1dl tb Ekmek
1 tk bal
1tk pekmez
Çay
Salatalik

Ara nescafe ve kaçamak ne yazık ki

Öğle yoğurtlu hurma

Akşama salata yemeği düşünüyorum nohutlu az ama bakalim değiştirirsen yazarım
@akrep Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Ellssa Ellssa
Kaçamağı görmedim :KK39:menün çok güzel
Eki Görüntüle 3344740
Benimde şimdilik bu kadar daha sonra birseyler düşünürüm ZincirKirma ZincirKirma
Sporla başlayan günün hayırlı olsun💙

Tatlım ödüm koptu görmedim diye dün çok yogunduk . Canın sağ :KK60: olsun. Cuma günü hangimiz cozutmuyoruz . :KK60: Ertesi günü iyi değerlendirelim yeter ki :dua:bir sütlacin , dört kaşık makarnanın lafı mı olur :KK5:afiyet olsun .
Üç kaşik da olurdu hani ney mi şey makarna :ıslık:
:KK60:teşekkür ederim 🥰

Bana.en güzel yürüyüşü Sabah erken saatte aç karnına hızlı tempoda 1 saat iyi geliyor gün içindeki yürüyüşler normal tempo oluyor

Ayy birde bu çıktı canim gerçekten artık insanların yüzü hiç gülmüyor birde bu yapılan aşı larin yan etkileri çıkmaya başladı bağışıklığı yüksek tutmak lazım Allah korusun herkesi
Harika
Sporların harika :nazar: benden bir tane daha klonlayınca yormuştur seni :KK53:

Kaçamağı görmedim :KK39:menün çok güzel

Sporla başlayan günün hayırlı olsun💙
Teşekkürler kaptanım valla bir türlü seni etiketleyemedim 🤣🤣🤣🤣🤣
Kaçamak var kahvenin yanına çikolata:(
Seker bağımlısıyım da

Ellssa Ellssa 73,8
@Tesnim1903 76,6
Beth18 Beth18 64,2
Mthn83 Mthn83 79,7
Busra196 Busra196 81,7
@Meryem1306 89,4
@TemelinSafinazi 63,65
FitVenus FitVenus 61,25
@muhendishanim98 59,00
@Jasminium84 60,95

ne dersiniz hanımlar kilosu yakın olanlar kendi içimizde bir yarış başlatalımmı yada yaparım diyenler arasında bizede motive olsun ne dersiniz
Kaptanım yapalım kızlar kim benle? Hadi eritmem lazım dün yediklerimi :rolleyes: spor puanlaması geri gelse keşke ben mario gibi puan toplamayı seviyorm sanırım kendi kendime yazcam katılan olur mu💃

Harika

Teşekkürler kaptanım valla bir türlü seni etiketleyemedim 🤣🤣🤣🤣🤣
Kaçamak var kahvenin yanına çikolata:KK43:
Seker bağımlısıyım da
Dün benim canımda tatlı bişeyler istedi, yemedim tabi, programa sadık kaldım, program olmasa neler yerdim

Back