Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ödüm koptu görmedim diye dün çok yogunduk . Canın sağ olsun. Cuma günü hangimiz cozutmuyoruz . Ertesi günü iyi değerlendirelim yeter ki bir sütlacin , dört kaşık makarnanın lafı mı olur afiyet olsun .Ehhehe dün yazdım utandım sildim. Belki arada laynarım dedimdi Dur yazayım artık kaçarım yok.
Eki Görüntüle 3344792
Sporların harika benden bir tane daha klonlayınca yormuştur seni
Kaçamağı görmedim menün çok güzel
Sporla başlayan günün hayırlı olsun
teşekkür ederimTatlım ödüm koptu görmedim diye dün çok yogunduk . Canın sağ olsun. Cuma günü hangimiz cozutmuyoruz . Ertesi günü iyi değerlendirelim yeter ki bir sütlacin , dört kaşık makarnanın lafı mı olur afiyet olsun .
Üç kaşik da olurdu hani ney mi şey makarna
HarikaBana.en güzel yürüyüşü Sabah erken saatte aç karnına hızlı tempoda 1 saat iyi geliyor gün içindeki yürüyüşler normal tempo oluyor
Ayy birde bu çıktı canim gerçekten artık insanların yüzü hiç gülmüyor birde bu yapılan aşı larin yan etkileri çıkmaya başladı bağışıklığı yüksek tutmak lazım Allah korusun herkesi
Teşekkürler kaptanım valla bir türlü seni etiketleyemedimSporların harika benden bir tane daha klonlayınca yormuştur seni
Harikasın
Teşekkür ederim kaptanım Allah gönlünün muradını versinGülüşünü hissetmek çok güzel kaptanım.
Hep gül e mi
valla o çikolatadan nasıl kurtulacağız bilmiyorumHarika
Teşekkürler kaptanım valla bir türlü seni etiketleyemedim
Kaçamak var kahvenin yanına çikolata
Seker bağımlısıyım da
Kaptanım yapalım kızlar kim benle? Hadi eritmem lazım dün yediklerimi spor puanlaması geri gelse keşke ben mario gibi puan toplamayı seviyorm sanırım kendi kendime yazcam katılan olur muEllssa 73,8
@Tesnim1903 76,6
Beth18 64,2
Mthn83 79,7
Busra196 81,7
@Meryem1306 89,4
@TemelinSafinazi 63,65
FitVenus 61,25
@muhendishanim98 59,00
@Jasminium84 60,95
ne dersiniz hanımlar kilosu yakın olanlar kendi içimizde bir yarış başlatalımmı yada yaparım diyenler arasında bizede motive olsun ne dersiniz
Dün benim canımda tatlı bişeyler istedi, yemedim tabi, programa sadık kaldım, program olmasa neler yerdimHarika
Teşekkürler kaptanım valla bir türlü seni etiketleyemedim
Kaçamak var kahvenin yanına çikolata
Seker bağımlısıyım da
Ben varım kankaaAynı takimdayiz
Hadi sallayalim bu hafta listeyi
Ay inşallah yaa ZincirKirma var mısın düelloya ? Kilolarimiz çok yakınBusra196
@Meryem1306
@Tutku44
80ler liginde 4 kişi kalmışız hadi kızlar bu ligi kapatalım artık 70lerde mücadele devam edelim sıkıldım bu ligden 70ler daha kalabalık eğlenceli had
Sağol kaptanımSporların harika benden bir tane daha klonlayınca yormuştur seni
Kankalar kapışıyor çok heyecanlıAy inşallah yaa ZincirKirma var mısın düelloya ? Kilolarimiz çok yakın
Afiyet olsun canım Çok güzel bir tabak gölge düşüren iki minnak şey olsa daTünaydın kızlar
sabah bu tabağı
Yanında 1 pankek
Yarim dilim tb. Ekmeği yedim
Elhan @deli bir dombili
Daha ekleme olacak
Dün ben bu mesajı görmemişimEllssa 73,8
@Tesnim1903 76,6
Beth18 64,2
Mthn83 79,7
Busra196 81,7
@Meryem1306 89,4
@TemelinSafinazi 63,65
FitVenus 61,25
@muhendishanim98 59,00
@Jasminium84 60,95
ne dersiniz hanımlar kilosu yakın olanlar kendi içimizde bir yarış başlatalımmı yada yaparım diyenler arasında bizede motive olsun ne dersiniz
Varım tabiki nedir duelloAy inşallah yaa ZincirKirma var mısın düelloya ? Kilolarimiz çok yakın
Yarışma içinde yarışma ben varım Busra196 sectimEllssa 73,8
@Tesnim1903 76,6
Beth18 64,2
Mthn83 79,7
Busra196 81,7
@Meryem1306 89,4
@TemelinSafinazi 63,65
FitVenus 61,25
@muhendishanim98 59,00
@Jasminium84 60,95