Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun bitanem Harika bir menü. Sebastiana bayılırım ne güzel yakışmış cuma ödülüne . Abartısız yediğini düşünüyorum.
1 dilim yani 360 kalori canım
Günüm tamamında da sadece yoğurt,salatalk,hurma dışında bir şey yemediğim için onların toplamıda 290 kalori ve toplamda sadece 650 kalori alarak normal günlerden bile daha az kalori almış oldum ve üstelik yaptğm sporlada o kalorinin büyük kısmını yaktığım baya günü nerdeyse kalorisiz kapattım desem yeri

Maşallah ya nasıl dayanabildin.. Harikasın kaptanım, afiyet olsunn
Önceki gün 36 saatlik açlık yaptım. Sonraki gün böyle oldu.
Akşam mantıyı öğleye çekseydin güzel olucakmış. Birde saatlerini alabilir miyim

Kim bu 2.akrep 75.1 kiloymuş hem de

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. bu kalmış ?

Allah korusun çocuklarımızida bizlerinde bu millete bir daha pandemilik durum yaşatmasın
amin canım az önce okudum: ABD li bazı senatörler Çin'de başlayan bu esrarengiz hastalıktan dolayı uçuş yasağı getirilmesini teklif etmişler. demek ki yavaş yavaş duyuluyor

93. ETAP LİG SIRALAMASI 01.12. 2023
Düzeltilmiş Son Lig Tablomuz

80'LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
@kayipdunya80.65 60kiloyum 90.0
@anneadayiiii81.7 Pinkharleyquinn 96.7
Tutku44 84.5
M Meryem1306 89.4

ALTIN LİG KİLOÇITIRLAR LİGİKİLO
sara_28 105.7 M muhendishanim98 59.0
@Ruveyda-59.6

Ya acayip tatlış bi tablo olmuş ellerine emeğine sağlık gercekten canım bizler için ugrasıyosun
İnş yilbasında ben de 80ler ligine gircem inaniyorum

Tabloda 2 tane Akrep var 2sininde kilosu başka

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. kaptanım benim günahım ne herkesler düşmüş ben aynıyım
şimdi tamam ellerine sağlık kaptanım
Akrep bu menüyü çok beğendi
En doğru yazmış yaaa yerim seni ben ama bir şey diycem kızma bana ama Akrep 73.8 e düşmedi mi bu gün ?

Selamlar canım hoşgeldin

Ellerine sağlık kaptanım

Ya acayip tatlış bi tablo olmuş ellerine emeğine sağlık gercekten canım bizler için ugrasıyosun
İnş yilbasında ben de 80ler ligine gircem inaniyorum
Teşekkür ederim quincim. Guzel hedefler koymamiza yardımcı olur arzusuyla yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…