Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy süper demek ki çalışmak istediler cok iyi olmuş birlikte sağlıkla büyüsünler
Evettt rabbimde ol dedi ve oldu cidden kızımda çok ugrastım ugraşmayacan demekki olacaksa oluyo bide kafandan silecen bitti gitti cok zor oluyo o kafandan silmek ilk kızımda yaşadım ama elinde değill yanii bundada aman olursa olur olmasa olmaz dedim 3 4 ay sonra geldi

Allah gönlüne göre vermiş çok şükür

Aynen canım güveniyorum kendime. Psikolojimi toparladım . Diyetisyene de başladım. 60-65 olacağım. Sen bi başlayınca benim gibi cosarsin. Hadi bakalım başaracağız
Aynen canım bu sefer çok kararlıyım ben henüz diyetisyene başlamadım biraz kendim deneyecem olmazsa diyetisyen yardımı alırım

Aynen canım bu sefer çok kararlıyım ben henüz diyetisyene başlamadım biraz kendim deneyecem olmazsa diyetisyen yardımı alırım
Harikasın canım. Ben diyetisyensiz yapamadım canım ya Verdim verdim geri aldım O yüzden bu sefer diyetisyenle emin adımlarla ilerlemek istiyorum Sen de vazgeçecek gibi olursan diyetisyenle motive oluyorsan gerek duyarsan gidersin. Pes etme yeter.

Tesnim düşündüğümden daha yaşlıymis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…