- 30 Kasım 2014
- 28.767
- 126.897
- 798
hoşgeldin canım nerelerdeydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım nerelerdeydin?
başlasın haftamız o zamannnEllssa
Beth18
Busra196
FitVenus
Jasminium84
Mthn83
Tesnim1903
TemelinSafinazi
M Meryem1306
M muhendishanim98
evet hanımlar canlar bu hafta kırmızı takım olarak beraberiz yapılsın diyetler detokslar yansın kilolar hep beraber güzel bol eksili bir hafta geçirelim inşallah
Eküri oluruz.
ara verdim.. sonra döndüm :) nasılsın fulyacim.hoşgeldin canım nerelerdeydin?
Ooo gelmişssiinnn
Biz mi kazandık kaptanım? Takip edemedim de.
şu ara hastayım canım. çok şükür diyeyim.ara verdim.. sonra döndüm :) nasılsın fulyacim.
Vıy bir önceki mesajdaTatlım tebrikler.
Çok güzel eksi hepimizi ayran aşinda solladin.
Cuma tartısı nerede
Harika olacak. Kaptanım kilosu yakın olanlar kapissin diye bı fikir sunmuştu biri hatırlayamadım şimdi yapsak mi?Ellssa
Beth18
Busra196
FitVenus
Jasminium84
Mthn83
Tesnim1903
TemelinSafinazi
M Meryem1306
M muhendishanim98
evet hanımlar canlar bu hafta kırmızı takım olarak beraberiz yapılsın diyetler detokslar yansın kilolar hep beraber güzel bol eksili bir hafta geçirelim inşallah
ben dim o bayılıırm yaroşlara yarış içinde yarış mı yapalımHarika olacak. Kaptanım kilosu yakın olanlar kapissin diye bı fikir sunmuştu biri hatırlayamadım şimdi yapsak mi?
geçmiş olsun neyiniz var fulya.şu ara hastayım canım. çok şükür diyeyim.
Tam da onu diyorum. Takımdaki arkadaşlar varsa ben de varım yaniben dim o bayılıırm yaroşlara yarış içinde yarış mı yapalım
Zayıfın burda ne işi varİyiyim canım şişmanladım geldim sen nasılsın diyette misin?
yazdım kızlara etiketledim bakalım isteyenler olursa yaparız canım nedne olmasınTam da onu diyorum. Takımdaki arkadaşlar varsa ben de varım yani
Canım çok tatlısın keşke öyle olsa ama benimki yanlış olmuş 81,7 benimki.Ellssa 73,8
Tesnim1903 76,6
Beth18 64,2
Mthn83 79,7
Busra196 80,9
M Meryem1306 89,4
TemelinSafinazi 63,65
FitVenus 61,25
M muhendishanim98 59,00
Jasminium84 60,95
ne dersiniz hanımlar kilosu yakın olanlar kendi içimizde bir yarış başlatalımmı yada yaparım diyenler arasında bizede motive olsun ne dersiniz
olmanı istediğim beklediğim kiloyu yazdım canım haftaya olabilecğin bir kilo hiç uzak değil ki tatlımCanım çok tatlısın keşke öyle olsa ama benimki yanlış olmuş 81,7 benimki.
Değil mi bana böyle gel kaptanimmmolmanı istediğim beklediğim kiloyu yazdım canım haftaya olabilecğin bir kilo hiç uzak değil ki tatlım