Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeni yıl hedefi
Ve günlük spor ve su yarismasi gibi
aynen adım yarısı yada spor yarışı
kilosu yakın olanlardan ikili kapışma olabilir
yapmak isteyenler uzun oruç yada su orucu yapabilirz.
detoks belirletip hep birlikte yapıp kim çok verecek olabilir vb vb. ben her fikre açığım yeterki gaza gelelim motive olalım

Güzel fikir.

9 ocak 2023 de 80.50 kiloymusum
1 Aralık 2023 de 80.65 kiloyum

Hayatımda hiç bu kadar istikrarlı olmamışım koca bir yıl geçmiş ve ben 150 gr almisim
Ay çok güldüm kendime cidden bu ne istikrar neyse daha 1 ay var 1 ayda 4 kilo versem bari

Güldürdün kız Allah’ta seni güldürsün asdflk

Geçen Cuma 75.1
Bugün 73.8
Fark 1.3
Elhan sibel_84
Ben de 83.4müşüm 2 ay önce

Eklentiler

• 20231201_103216.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 27

iddia süperr ve kazanan belli, eşin paracıklarını hazırlasın

bence 68,9 bile olsa 68'i görürsün canımcımm 4 haftada
Ağzın bal yesinnnn
Kaptan belli oldu

hadi inşallah canım sağlıkla tez zamanda veririsn yakın zamanda aldıysan zaten daha hızlı gidiyor biraz detoks falan yap ödemleri az motive olur sanada
Yakın zamanda aldıgım bir kilo değil aslında 2 doğum yaptım. Hep bu kılo civarında sabit kaldım. Yazın 60 a kadar düştüm ama yine aldım. Detoks hiç yapmadım ama faydası olacaktır deneyeyim

Cuma 81.35
Bugün 80.65
Fark - 700
sibel_84
Elhan
Mercimekli köfte yaktı beni 70ler ligine gurmemi engelledi neyse haftaya inşallah
Canım tebrikler.
Menülerde mercimek köftesi veya bulgur pilavı gördüğümde istemsiz bir gerilirim. İstisnalar yok değil tabi ama buna güvenmek risk almak büyük cesaret. Canın çok çektiği zaman cuma gününe ye bundan sonra inşallah .

Eksin çok güzel , 1000 olabilirdi unutma bunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…