aynen adım yarısı yada spor yarışıYeni yıl hedefi
Ve günlük spor ve su yarismasi gibi
bunu görmek nasıl motive diyor demi benim en sevdiğim otofajiGünaydııın kızlarr ne güzel eksi haberleri geliyor daha tartılmadım beklemedeyimkahvemi içiyorum aralıklı oruçda 12-18 saatleri arası bakın vücudumuzda neler oluyor
Güzel fikir.aynen adım yarısı yada spor yarışı
kilosu yakın olanlardan ikili kapışma olabilir
yapmak isteyenler uzun oruç yada su orucu yapabilirz.
detoks belirletip hep birlikte yapıp kim çok verecek olabilir vb vb. ben her fikre açığım yeterki gaza gelelim motive olalım
9 ocak 2023 de 80.50 kiloymusum
Et uzun bir süre görmek istemiyorum mercimekli köfteyiTebrikler hocam. Peşindeyim haberin olsun
En mantıklısı diyetisyen de ona da ayrı zaman lazım
Mercimekli köfteler mahvetti desene seni bu hafta.
Teşekkürler hocam
Bugün 1 Aralık kaptan söyle bir etkinlik yapalım
1ARALIK 2023
GÜNCEL1ARALIK 2023
HEDEF1 OCAK 2024
SONUCFARK ZincirKirma Elhan
GIBI bir yarışma yapalım
yılbaşı Yarışması olsun
Ne dersiniz kızlar
Güldürdün kız Allah’ta seni güldürsün asdflk9 ocak 2023 de 80.50 kiloymusum
1 Aralık 2023 de 80.65 kiloyum
Hayatımda hiç bu kadar istikrarlı olmamışım koca bir yıl geçmiş ve ben 150 gr almisim
Ay çok güldüm kendime cidden bu ne istikrar neyse daha 1 ay var 1 ayda 4 kilo versem bari
Ben de 83.4müşüm 2 ay önceBen de size katılmadan önce kendi diyetime başlangıç tarihimi ve kilomu biliyordum hatta bir kaç hafta önce 2 ayım dolunca yazmıştm 10 kilo gitmiş diye ve size geleli ise şu günler de 2. ayım dolacak gibi hatırlıyordum doğruymuş listeye gireli tam şimdi sizle 2. Ayımı doldurmuşum sizlede 2 ayda 7 kilo gitmiş süper şimdi kaydedeyim bende bunu bakalım 1ay sonra 3. Ayımı bitirirken ne olacak
Eline ,emeğine sağlıkElhan Kaptancım ❤
hoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah
sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin
çok geçmiş olsun canım
eksin de şahane
hoşgeldinn, sağlıklı kilo vermelerin olur umarım
sağol cancağızımm
haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi
evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında
Ağzın bal yesinnnniddia süperr ve kazanan belli, eşin paracıklarını hazırlasın
bence 68,9 bile olsa 68'i görürsün canımcımm 4 haftada
Kaptan belli oldugeçen hafta ile bu haftayı yan yana koymak istedim benim için ciddi bir adım oldu 3 haftadır sabit sabit derken 3 haftanın meyvesini bu hafta topladım şükür
geçen cuma 70,4
bugun 67,5
fark -2900
çok şükür
Elhan
Beth18
Eki Görüntüle 3344180 Eki Görüntüle 3344179
Süpersin xanim tebrikler maşallah
Yakın zamanda aldıgım bir kilo değil aslında 2 doğum yaptım. Hep bu kılo civarında sabit kaldım. Yazın 60 a kadar düştüm ama yine aldım. Detoks hiç yapmadım ama faydası olacaktır deneyeyimhadi inşallah canım sağlıkla tez zamanda veririsn yakın zamanda aldıysan zaten daha hızlı gidiyor biraz detoks falan yap ödemleri az motive olur sanada
Canım tebrikler.
Tebrikler canım.helal olsun 2 ayda 10 kilo. Ayakta alkışlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?