- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
günaydın balımmCasminim günaydın.
Magnezyum sülfat benim kalbimi durdurmak uzereymis ...ambulansla baygın hastaneye gittim.Bir tatlı kaşığı ile.Cok korkuyorum ismini duyunca. Epsom İngiliz tuzu diğer ismi de ..
Aidin Salihin kitabında okudum . Videolar seyrettim yapmaya karar verdim. Sonrası hastanede doktorların azarlari ..hele mesleğimi sorunca yerin dibine girdim .günaydın balımm
amaaannn gelmiş geçmiş olsunn
o zaman ben de uzak durayım en iyisi
Hele ben senin canımmcanımmm, inan duygularımız karşılıklı, enerjini çok seviyorum
ama nerden bilebilirdin ki iyi gelmeyeceğini, çok basit bir vitamini içtiğimizde bile bazen vücut aşırı bir tepki verebiliyorAidin Salihin kitabında okudum . Videolar seyrettim yapmaya karar verdim. Sonrası hastanede doktorların azarlari ..hele mesleğimi sorunca yerin dibine girdim .Herkese aynı etkiyi yapmıyor bana yaramadı..
Hele ben senin canımm
Memleket nire acaba
Günaydın tatlışım.Elhan cım ikimiz yine erkenci kuş lariz Günaydın canım benim
Yaersın afiyetler olsun fezocum.17:00
2 kase ayranaşı (yağlı, biberli, sinamekili)
Domates,salatalık, çok az peynir ve ceviz
1,5 lt su ( yarım lt si dukan)
3 kupa kahve
Elhan @Beth18 HanimKelesimiGetir
İhmal etme sakın,geçen fizik tedavi doktoruda dedi,protein alın bolcanadedi.Tamam abla yarın protein alacagim
Olabilir. Bende uzun oruçların sonunda çok fazla şey yersen midem alt üst oluyor
İnşallah canım
Kim bu Fenomen ismini yazsanız
Şimdi kaçsın kaç olmayı hedefliyorsun Bir de uzman Hoca haftada kaç gün yapıyorsun Ben kafama göre yapıyorum eğer o hafta birkaç gün çok fena yediysem ertesi günler uzun oruç yapıyorum
Ne kadar az yemişsin maşallah hala Oruç musun
Afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun Ayran Aşı diyetinde tek öğün mu yapılıyor
Akşamki menünde kalanı mı yedin diyetisyenle devam mı ediyorsun
Olmadı yar su testisine dolmadı Yar
Afiyet olsun sütlactan yedin mi
Ben bu Diyeti 7 gün yapan birini tanıyorum Benim de hamilelikte şekerim çıkmıştı ve genetik olarak yatkınım ancak Gebelikten sonra şekerim düzeldi su orucundan açıkçası biraz korkuyorum
İyiyim ben de ben hafta sonu kendimden geçip cumaya kadar duruluyorum
Ay ben de renkli zamana çok fazla tatlı canım istiyor hocam Ne yapabiliriz bu tatlı isteklerine karşı bir de ben nasıl olsa tatlı yedim deyip bir sürü şey yiyorum arkasına
ama nerden bilebilirdin ki iyi gelmeyeceğini, çok basit bir vitamini içtiğimizde bile bazen vücut aşırı bir tepki verebiliyor
benim memleket işi çok karışık ya kuzumm, hiç de anlamam hangisini söylemem gerektiğini
aslen anne baba tarafından Gümüşhane/Kelkitliyim
ama doğum yerim Trabzon
amaaaa 2 yaşından beri de Ankaradayım yani 37 senedir
ee eşimin kütük de Maraş
sen nerelisin?
Günaydın aş kaptanim .Günaydınlar ancak geldim dün akşam seyretmediğim dizi vardı izledim bittişimdi.
Tabi kiyaaaa
hemşeri sayılırız bence
eveeeettttTabi ki
Eşim Çankırılı o da senin gibi Ankara'da büyümüş. O ortaklığımız da var.
Tek öğünde zorlanıyormusunÇok tırsıyorummmm
Epey karışık ahahahama nerden bilebilirdin ki iyi gelmeyeceğini, çok basit bir vitamini içtiğimizde bile bazen vücut aşırı bir tepki verebiliyor
benim memleket işi çok karışık ya kuzumm, hiç de anlamam hangisini söylemem gerektiğini
aslen anne baba tarafından Gümüşhane/Kelkitliyim
ama doğum yerim Trabzon
amaaaa 2 yaşından beri de Ankaradayım yani 37 senedir
ee eşimin kütük de Maraş
sen nerelisin?
Günaydın çıtır kaptanım bekliyırum tartıldınmı sonuç lazım bana liste yapıyorumGünaydın aş kaptanim .
Ahh ablamm bensinBugünde böyle kalktım
Gel canım sende deneben de ypmak istedim siz bahsedince
ben de çarşamba yapmaya karar verdim canım
magnezyum sülfat eczaneden alınıyor değil mi
görüyorum ve artırıyorum, erkenci kuşlardan biri de ben, 5'te kalkıyorum
@Nergis 35
Elhan
Evet öyle bir tecrübe yaşamışsın,Casminim günaydın.
Magnezyum sülfat benim kalbimi durdurmak uzereymis ...ambulansla baygın hastaneye gittim.Bir tatlı kaşığı ile.Cok korkuyorum ismini duyunca. Epsom İngiliz tuzu diğer ismi de ..
Sinameki olur canımgünaydın balımm
amaaannn gelmiş geçmiş olsunn
o zaman ben de uzak durayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?