- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Afiyet olsun Ankacim.Selamlar
28 Kasım menüm
15:45
1 tabak kuru fasulye ( çok şükür bitti)
Aralarda kahve maden suyu
Spor yapamıyorum 2 gündür fırsatım olmadı.
Afiyet olsun safişim.
Afiyet olsun canım17:00
2 kase ayranaşı (yağlı, biberli, sinamekili)
Domates,salatalık, çok az peynir ve ceviz
1,5 lt su ( yarım lt si dukan)
3 kupa kahve
Elhan Beth18 @HanimKelesimiGetir
Tam olarak ne yapıyorsunuz ben de eşlik etmek isterim sizeKahvaltıyi yarın normal mi yapacağız
Yoksa kahvaltıda da onu mu yiyecegiz?
Çocukların peşinden koşmak ×2 spor sayılır12.00 da 2 sigara böreği, bir domates , bir dilim peynir
16.00 çok acıktım tutamadım kendimi bir paket saklioy çikolatalı bisküvi
19.00 etli taze fasulye ,bir kase yoğurt,3 YK bulgur pilavı
2 litre su
Spor yok ( 2 küçük ikiz gibi büyüttüğüm çocukların peşinden koşuyorum akşama kadar spor sayılır mı ki) Elhan
Emeğin çok canım her zaman motive ediyorsun beniHarika çok güzel bir menü
İzinde olup böyle beslenen bir arkadaşa hayranliktan başka ne beslenir
Sporun da muhteşem.
Afiyet olsun bitanem gurur kaynagim
Ayran aşı detoksu yapıyoruz canım.Tam olarak ne yapıyorsunuz ben de eşlik etmek isterim size
Öyle mi oluyormuşÇocukların peşinden koşmak ×2 spor sayılır
Afiyet olsun canımGüne yumurta ile başlayanlarin canı cisss cekmiyormuş mesela
Bir daha aklımdan izin almak geçerse seni ve menülerini hatırlayacağımEmeğin çok canım her zaman motive ediyorsun beniben bu hafta ki yoğunluğum ,iş durumumdan belki stres olup diyet yapamam yada buraya da vakit bulamam diye izin istedim ama napıp edip buraya giriyorum üstelik stres olup iştahımda açılmadı . kutlama günümüz dışında hep diyetteydim canım izin almama hiç gerek yokmuş . sizlerin enerjisini gördükce de iyice hevesleniyorum Cuma beni de ekleyin yarışlara
Hadi ozaman yarın başlayalım yürüyüşü günlük rutin yapalım 10.000 adim hedef ne az ne çok simdilik :)Ben varim
Bende okuyacağım önce buraya bakayım dedim
Az da.olsa katkımız olsun ınsalhhh
Yaa çok güzelmiş ben de katilayim o zaman size kaç gündür yapiyorsunuz ve ne zaman bitirecek siniz?Ayran aşı detoksu yapıyoruz canım.
Muhteviyatı
Aşurelik bugday
Nohut
Yeşil mercimek
Yoğurt
Üç günlük bir program.Normal kahvaltıni yaptıktan sonra bu çorbayı öğün yerine içiyorsun.
Kahvaltıda zararlı karbonhidrat yediysem mutlaka erken acikiyorum kuzum. Sen de acıkmış bisküviye sarmişsin doğal olarak.Öyle mi oluyormuşdikkat edecem
Her şeye de atliyo gibi oluyorum ama çok istiyorum doğumdan önceki 58 kilo olduğum halimiHadi ozaman yarın başlayalım yürüyüşü günlük rutin yapalım 10.000 adim hedef ne az ne çok simdilik :)
Ben aslında bunu çok uzun zaman önce fark ettim biliyo musun canım ? Sonra araştırınca haklı oldugumu da gördüm de işte nefsimi tokatlayaskm geliyor bazenKahvaltıda zararlı karbonhidrat yediysem mutlaka erken acikiyorum kuzum. Sen de acıkmış bisküviye sarmişsin doğal olarak.
Kendimize eziyetten keyif alıyoruz ben de senin gibiyim.Ben aslında bunu çok uzun zaman önce fark ettim biliyo musun canım ? Sonra araştırınca haklı oldugumu da gördüm de işte nefsimi tokatlayaskm geliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?