Senin almak için geçerli sebeplerin var benim oda yokBende korkuyom aldımmı acep ya
daha aktif olursun daha çabuk verirsin bence kilo bebeğimHahahahah dogurup gelecem ama şu iki bebelerle maceram nasıl geçicek bilmem birde kızçenin 2yaş sendrom o ay oyyy oyyyy
Evettt guzel fikirr 70 kiloyla enazından benimle eşlik etmiş eder hatta daha daha az kiloyla bile
Demi yani çıtırım affetmedim zatii baklavayıdaAfiyet olsun canımYemişsen yemişsindir en çıtırlar ligine geleyim canını okurum o tatlının .
Kahve içemiyorum vallahaa midemi yakıyore abloşKahve de olur bulantı yapmıyorsa
Verirsin bitanemm sonucta kalıcı değellSenin almak için geçerli sebeplerin var benim oda yok
Bi doguramda neler bekliyore benidaha aktif olursun daha çabuk verirsin bence kilo bebeğim
Evett derecesi 22 23 ideal ablammDerecesini düşür olmazsa daha rahatr eder hiç değilse,sıcak oluncada uyuyamaz zorlanır.
Hareketli mutlu güzel günler bekliyor inşallahhhVerirsin bitanemm sonucta kalıcı değell
Bi doguramda neler bekliyore beni
Gayet iyi derece durumuda.Evett derecesi 22 23 ideal ablamm
Olmaz öyle sakın atlama öğlen ve akşam çorba içilecek.Ben kahvaltımı yaptım güzelce. Ama diğer öğünü tek yesem ne olur?Elhan
Abla ayaklarım o kadar üşüyor ki çorap üstüne patik giysem bile ayağımın soğukluğundan çorabım terliyor hiç yaşadınız mı bilmiyorum amaSeni ısıtacak napsak bilemedim.
En iyisi çorabının üzerine bir patik geçir
Geçmiş olsun Sibel neyin varTeşekkürler canım benim
ahhh kıyamamm, bugün ilk fırsatta sen de azıcık uyu canımAhh benim bu kiz sıpaa uyutmadı gece beni ağlak zırlak kafam kazan gibi
sağol ablacımmAfiyetler olsun yarasın
teşekkürler cancağızımm, evet çok şükür 3 gün ne yesem derdimiz olmayacakAllah'ım nasıl sağlıklı
Afiyet olsun casminim. Ben de az önce güzel bir kahvaltı yaptım. Planımız belli yemek derdi yok ne güzelhem de lezzetli oh oh
ben öyle yapacağım kaptanım, iki öğünlük hakkımı tek öğünde yiyeceğim.Ben kahvaltımı yaptım güzelce. Ama diğer öğünü tek yesem ne olur?Elhan
Afiyet olsun canımBen kahvaltımı yaptım güzelce. Ama diğer öğünü tek yesem ne olur?Elhan
ben öyle yapacağım kaptanım, iki öğünlük hakkımı tek öğünde yiyeceğim.
Sen böyle tatlı talı gel çiçeğim dersin de ben gelmezmiyiz... Geliyorummmmmeeeee gel hadi sende arayı çok açmadan çiçeğim
bana uyar cancağızım, atıyorumHanimKelesimiGetir canıma o zaman tartı bildirimimi
ben de sabahın nurunda yaptım vallahi çorbamı, yumurtamı haşladım bol maydonozlu peynirli hazırladım, şimdi yanımda, acıkınca yiyeceğim
Geliyorummmmmm çok hırslandım tutmayın beni
Küllerimizden doğan anka kusuyuz şekerimmm
Pes etmek yok kitabımızda. Toparlandık çok şükür
Cümlelerine bayıldım ha güç verdin bize
Tez zamanda aramıza gelmeni bekliyoruz
Tüm detayları okudum kaptanımAyran aşı kaptanımyım danışanım her zaman bekleriz ücretsiz danışmanlık firmamızın hediyesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?