- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
ben de bizi çok beğeniyorum tatlım tatlımmEllerine sağlık casminim.Corbalarimiz şifa olsun bol bol yağ yaksın. Bu sabah ben de ayrı bir heyecan mutlulukla uyandım. Aklıma ilk gelen burası içecegimiz çorbalar oldu.
Keyifle kilo veriyoruzya ben bu sayfayı hepimizi çok beğeniyorum
Maşallahhepimize
ben de ben deeeGeldi bildirimn çok sağol cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bende sonuçlar için
19.00 zorlar beni biraz canım. Eşim erken yemez yemeği vs. İlk etapta ben azaltmayı, gece yemeyi bırakayım.İlk hedefin bu olsun o zaman. Saat 19:00 dan sonra sabah namazına kadar bir şey yemicem olsun. Ama gün içinde takılma istediğin şeylerden ye. Mesela 15 gün ilk adım bu olsun. Bebek adımlarıyla yavaş yavaş başlayalım olmaz mı? Sonra baktın alıştım artık ya diyorsun başka hedef koyarız.
Umarım bunu başarırım abla. Bıçak gibi kesmedikçe olmucak bazı şeyleri.Gece yemelerini karar verdiğin anda bıçak gibi kesip atmalisin . Kendine kurallar koyman lazım kuzum. Zayıflamak istiyorsan fedakarlık yapacaksın. Mide kendiliginden küçülür. Kalori açığı oluşturmalisin. Kendine karşı özgüven eksikliği hissettim yapamam deyince. " Zayıflamak istiyorum, bunun için gereken neyse yapacağım " ihtiyacımız olan bu. Çaresizlik, ümitsizlik bizde de oluyor ama kalkıp yola devam ediyoruz. Giden her gram lehimize.
Bugün ne yiyeceğine karar ver saatlerini ayarla. Acıkma durumuna karşı da sağlıklı bir yiyecek düşün. Hadi kuzum.
Afiyet olsun canim
OleyyyyO iş bende yeni kaptanım
İnşallah canim ben de bugün yapicam bir şey yemeyecegim
Afiyet olsun canim27 Kasım
11.30 İki yumurtalı omlet, bir dilim çavdar ekmeği, zeytin, domates, bol maydanoz, salatalik, ceviz , çay
13.00 Kahve
16.00 Ayran çorbası
iki buçuk litre su
Beth18
Ohh ne guzel herkes ayrancı yapıyor.
Rica ederim keyifle yapacağım bunuda.ben de bizi çok beğeniyorum tatlım tatlımm
ben de ben deee
şimdiden ellerine sağlık, kolaylıklar
Bekliyoruz senide ayran aşınaAfiyet olsun canim
Oleyyyy
İnşallah canim ben de bugün yapicam bir şey yemeyecegim
Afiyet olsun canim
Ohh ne guzel herkes ayrancı yapıyor.
Wayyyyy harikasın ekürim maşallah sana iyi yürümeler olsun
Wayyyyy harikasın ekürim maşallah sana iyi yürümeler olsun
Saatlerini kendin ayarlayabilirsin canım. Ama akşam yemeğini azaltırsan gece yine yiyeceksin.çünkü gece kaç kere emiyolar. Emdikçe açlık hissediyor insan. Porsiyon azaltmak yerine faydalı beslenip doyana kadar yemek daha iyi gelecek sana.19.00 zorlar beni biraz canım. Eşim erken yemez yemeği vs. İlk etapta ben azaltmayı, gece yemeyi bırakayım.
Akşam biraz salata ve yoğurt yedim.Cok az geldi bana öğlen sadece yemek yemissn acikmazmisn
canım cuma, cumartesi ve pazar benim için daha uygunozim hadi gel sen de katıl bize.
Birkaç gün doktorun tuzsuz beslen dedi öyle varsay nolacak
Günaydın ah o ne guzel hava ya , bizim burda karla karışık yagmur .
Teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın? Minik nasıl?Nasılsın canım?
GEçmiş olsun canım yaaBana da uyar
Kar tatili güya. Ama hava çok güzel.
Bakalım canım. Şimdi doktora geçeceğiz. Benim ufaklık iki gündür rahatsiz. Hazır tatil olmuşken onu ben götüreyim dedim.
Aynen iyi oldu onlara. Oh olsun. Kizdirmislardi beni zaten. Hayalleri haftaya yaşarlar artık.
Tamamdır hocam o zaman abartmadan kahvaltı yapayım.
Offff bu olmaz ki ama . Detoks yapacaktım bugün. Cuma günü menüm belli oldu.
Sana özel ekleyeceğimAnka
Bana uyar
Bende korkuyom aldımmı acep yaSus bende bilmiyorum ve korkuyorum
Gelicemm ara ara kuzummEvet abla ya jou gidince kötü oldu işte
Hahahahah dogurup gelecem ama şu iki bebelerle maceram nasıl geçicek bilmem birde kızçenin 2yaş sendrom o ay oyyy oyyyyKız sen böyle beklemeye devam edersenJou Doğurup gelecek zaten Hadi bekleme artık arada uğruyor işte uğramasıyla yetin kuzu illa ona eşlik ediceksenden bari jou doğurup gelene kadar en azında 70lere veda etmiş şekilde eşlik edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?