Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gidecek ya da gidecek :)İstediğimiz motivasyon burada fazlaca var canım gidecek inşallah. Yeter ki kararlılığımızı yitirmeyelim. herkesin artıları gidecek .
Teşekkür ederim canım bende bir ilk yaşıyorum resmen tartıda şüphe ettim o derece herkese nasip olsun umarım böyle devam ederiMesela burda sonuç rakamın başına eksi yazılmaz. Sade yazılır.
Bu arada tebrikler canım güzel sonuç cidden
Örnek olsun diye alıntı yaptım.
Halledersin sen merak etme .Ayarlamayaa çalışıcam inşaallahh
Ödemi hemen atarsın canım sorun olmazAman aman ödem oldu valla, yüzük parmağıma oturmuş, + 1,100
Zaten artı kaçınılmazdı, neyseki 4 gn var önümde
Bendeeee inanamıyorum hala40 yaşındaysanız bence hala gençsin canim
Tamam canim çok geçmiş olsun. Anlıyorum seni Allah şifa versin
Buda güzel
Çok güzel bir eksi tebrikler
Çok iyi bravo
Inanamiyorum
Olsun güzel eksi tebrikler
Olsun cumaya verirsin canim
Çok sağol canım benimDemek bunun hastalığı varmış haaa benin yayın telleri seni kendime çekiyor anladım simdiiii
Tebrikler senin elinden kurtulmaz daim olsun canim
Ayy gezom ben alışkın değilim senden bu kadar uzun menü dedim abooo gezo ne yapmış ama yinede amann amannn değil vallhi
Afiyetler olsun
Hosgeldin canım
Çok çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Harika gidiyorsun 60 ların sonuna geldin.
Evet Çok eğlendik Jasminim sağol keyfimiz hep beraber booolll olsun inşalh.ahahahaaaa
yok ben bildiğin şekerini de emdim, bademini de yedim
ayyy ben tam tersi, kapalı havayı hele yağışlı havayı hiç sevmem
o yüzden bu mevsimler modum genelde düşük olur
ellerine sağlık can kaptanımm
şahane bir haber canımm, başarıların daim olsun
geçmiş bitmiş ama keyfiniz bol inşallah çoookkkk güzel eğlenmişsindir
Hayır olsun canım kafan çok karışık olduğundan oda rüyana girmişHep unutuyorum şu kilo bildirimleri abla cuma gelsin bakıcam diyorum birsey çıkıyo bugunde öyle unutmuşum mutfagım çok dağılmıştı nezamandır birsey edemedim midem cokkötü enerjim yok hiç bugün yaptım duzenii bi süpürmek falan kaldı oda kocam uyuyo diye süpürge cekmeyeyim dedim birde gece kötü rüya gördüm sandım ama tabirlerde iyi anlama geliyomuş ruyamda resmen seyahat otobusu kullanıyordum koca otobüs yolcu taşıyordum hey allam yaa sonra bi arabayı vurdum kaza ettim falan kötü sandım rüya 4 den beri dogru düzgün uyuyamadım
Vayy vayy vitesi 5 e çıkardı benim kankim ayy o gaz banada gelse azicikAha da kalktım buğday yıkayıp ocağa koyuyorum eküricim. haşlanmış mercimek , nohut var dolapta . cumadan ıspanak almıştım bozulmasın onu da eklerim içine . cok pis gaza geliyorum -950' ni görünce delirdim
Kuzum +500 mü yoksa başka mı anlayamadmCuma 75.1
Bugün 75.6
Fark -0,5
Üç günlük hazırlarim canım. unlu gıdalar yemeyecegimBorç olunca böyle canısı,elden bişide gelmşyor işte özel hastaneler böyle maalesef.
Gitmişken ziyaret et onlarıda nasıl sevinirler şimdi varya.
Ahaaaaa aldın gazı demi ekürim,günlük o ölçüler istersen 3 günlük hazırla elinin altında olsun.
Sabah kahvaltısı var,akşama kadar canın ne zaman isterse yiyebiliyorsun,çay kahve serbest başka bişi yemek yasak kek filan yeme benim gibi.
Bu dünün menüsümü oluyor canım ?
Ortaya attı bir bomba gitti AkrepcimKuzum +500 mü yoksa başka mı anlayamadm
çok güzel cancağızımm, gidecek tabii kiKendi bildirimimi unutmuşum
Geçen cuma 72.5
Pazartesi 71.9
Fark : -600
Hala iki kilodan fazla artım var.
Gidecek ama
maşallah, bu perşembe ben de yapayımNe demek çok kolay bir tarif aslında,3 günde -950 gram gitti benden 51.60 oldum.
sağol canım benimmHarika gidiyorsun 60 ların sonuna geldin.
ohhhhh, sefan olsunEvet Çok eğlendik Jasminim sağol keyfimiz hep beraber booolll olsun inşalh.
Evett nergiscim öyle olmuş vallahaaHayır olsun canım kafan çok karışık olduğundan oda rüyana girmiş
Vayy vayy vitesi 5 e çıkardı benim kankim ayy o gaz banada gelse azicik