- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Bence gitti gidecek nerdeyse süpersinKendi bildirimimi unutmuşum
Geçen cuma 72.5
Pazartesi 71.9
Fark : -600
Hala iki kilodan fazla artım var.
Gidecek ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gitti gidecek nerdeyse süpersinKendi bildirimimi unutmuşum
Geçen cuma 72.5
Pazartesi 71.9
Gidecek ama
Ne demek çok kolay bir tarif aslında,3 günde -950 gram gitti benden 51.60 oldum.Sağol ablacımm hiç üşenmeden tarifi de yazmışsın, bu emeğe bile bu detoks yapılır
Eşinde haklı zaten mazottu yoldu derken bir dünya masraf aslında.Eşimde busıra borçlarda oyüzden aklı onda nasıl kapatcaz düşünüyor mazot olmuş binlira ordan buraya gezersek 2ye katlancak buyüzden tasarruflu düşünüyor doğal olarak
Cumaya kadar verirsin fezocum üzülmek yok ona göre.
Süper vermişsin çıtırım tebriklerKendi bildirimimi unutmuşum
Geçen cuma 72.5
Pazartesi 71.9
Gidecek ama
Evet abla buyüzden bende sey etmek istemiyorum evin borcu hepimizin cidden katlandı borç benim muayene olmus 700 kan tahlillerim oldu 3.5bin şok olduk zatenhep gittiğimiz özel hastaneydiNe demek çok kolay bir tarif aslında,3 günde -950 gram gitti benden 51.60 oldum.
Eşinde haklı zaten mazottu yoldu derken bir dünya masraf aslında.
Cumaya kadar verirsin fezocum üzülmek yok ona göre.
Süper vermişsin çıtırım tebrikler
Tekrar memnun olduk canim. Başlangicin hayırlı olsun. İstediğin kiloya sağlıkla ulasmani dilerim.Tabi ki canim hemen yazayım.
Büşra
31
168
83
58
Evli
Ögretmen
2 oğlum var biri 27 diğeri 10 aylık
Emzirme dönemi ,aşırı yemek ve abur cubur
Gebelikte çıkan gizli şekerim var ilk hedefim onu dusurmek ,sağlıklı olmak. Elhan
Nerelerdesin seenMaşallah ne güzel kilolar vermissiniz Darısı bana
İstediğimiz motivasyon burada fazlaca var canım gidecek inşallah. Yeter ki kararlılığımızı yitirmeyelim. herkesin artıları gidecek .Bence gitti gidecek nerdeyse süpersin
Artı çok değil şükür bademim. Dün beş dilim ekmeği görünce korkmuştum. Nolur bugün kontrollü davran. Sağlıklı yediklerin az olmasın karbonhidrat ihtiyacı hissetme .Günaydın.
Cuma 73.9
Bugün 74.1
Fark +200
Haftasonu böyle oluyor hep benim zaten bir klasik ...gelen giden derken yiyorum maalesef. Hafta içi ne versem kar benim için
Beth18 Elhan Eki Görüntüle 3341963
Aha da kalktım buğday yıkayıp ocağa koyuyorum eküricim. haşlanmış mercimek , nohut var dolapta . cumadan ıspanak almıştım bozulmasın onu da eklerim içine . cok pis gaza geliyorum -950' ni görünce delirdimİlk defa denedim bende,950 gram gitti 3 günde,daha fazla verenler varda bende bu kadar oldu .
Arkadaşlara müsade yok yani gerçi araba varsa gene sıkıntı olmazda.
Matematikte küçükten büyük çıkarsa eksi rakam çıkar. O yüzden eksi koydum başına. 74.6 olsaydı yani Cuma günü kilosundan küçük olsaydı sadece rakam yazardımTatlım +500 acaba 74.6 mi yoksa degilse
inşallah cumaya kadar dikkatli menülerle eksiye dönüşür.
Mesela burda sonuç rakamın başına eksi yazılmaz. Sade yazılır.Gunaydin kızlar güzel haberlerle geldim bu hafta desdekleriniz için teşekkürler regl bitti ödem gitti.
Cuma 81.35
Pazartesi 80.10
Fark -1.250
İnanamıyorum gerçekten umarım cumaya bunu korumuş ve daha da eksilmiş olarak gelirim .
Elhan Beth18
@gezegenfeza hadi 70ler ligine az kaldı cuma günüe kadar dikkat edelim
Borç olunca böyle canısı,elden bişide gelmşyor işte özel hastaneler böyle maalesef.Evet abla buyüzden bende sey etmek istemiyorum evin borcu hepimizin cidden katlandı borç benim muayene olmus 700 kan tahlillerim oldu 3.5bin şok olduk zatenhep gittiğimiz özel hastaneydi
Kızı istemeye bile istanbulda aramızda yarımsaatlik yol var araba bile benim için sıkıntı lı bi zaman hayırlısıyla halledelim insallahh anneanneme gitcem babanneme gitcem bugün varlar yarın yoklar benim zamanım bile kısıtlı
Ahaaaaa aldın gazı demi ekürim,günlük o ölçüler istersen 3 günlük hazırla elinin altında olsun.Aha da kalktım buğday yıkayıp ocağa koyuyorum eküricim. haşlanmış mercimek , nohut var dolapta . cumadan ıspanak almıştım bozulmasın onu da eklerim içine . cok pis gaza geliyorum -950' ni görünce delirdim
Borç olunca böyle canısı,elden bişide gelmşyor işte özel hastaneler böyle maalesef.Evet abla buyüzden bende sey etmek istemiyorum evin borcu hepimizin cidden katlandı borç benim muayene olmus 700 kan tahlillerim oldu 3.5bin şok olduk zatenhep gittiğimiz özel hastaneydi
Kızı istemeye bile istanbulda aramızda yarımsaatlik yol var araba bile benim için sıkıntı lı bi zaman hayırlısıyla halledelim insallahh anneanneme gitcem babanneme gitcem bugün varlar yarın yoklar benim zamanım bile kısıtlı
Ahaaaaa aldın gazı demi ekürim,günlük o ölçüler istersen 3 günlük hazırla elinin altında olsun.Aha da kalktım buğday yıkayıp ocağa koyuyorum eküricim. haşlanmış mercimek , nohut var dolapta . cumadan ıspanak almıştım bozulmasın onu da eklerim içine . cok pis gaza geliyorum -950' ni görünce delirdim
40 yaşındaysanız bence hala gençsin canimBu kadeh senin şerefine emmioğlu
Gençlik kalmadı artık. Bugün iş arkadaslarim veda yemeğine gitti. Küçükten dolayı ben katılamadım. Rabbim daha güzel günlere cikartsin inşallah ne diyim
Ben ıslatıp yaptım. Beğendim.
Mercimek yoğurt yumurta maydanoz pul biber kuru nane peynir çörek otu zeytin yağı kabartma tozu koydum.
Ekmek değilde tuzlu kek gibi oldu. Belki de o yüzden fazla yemiş hissi verdi. Bilmiyorum çok aç hissettim bugün. Hiç bitmeyecek gibi.
Tamam canim çok geçmiş olsun. Anlıyorum seni Allah şifa versin
Buda güzel
Çok güzel bir eksi tebrikler
Çok iyi bravo
InanamiyorumGunaydin kızlar güzel haberlerle geldim bu hafta desdekleriniz için teşekkürler regl bitti ödem gitti.
Cuma 81.35
Pazartesi 80.10
Fark -1.250
İnanamıyorum gerçekten umarım cumaya bunu korumuş ve daha da eksilmiş olarak gelirim .
Elhan Beth18
@gezegenfeza hadi 70ler ligine az kaldı cuma günüe kadar dikkat edelim
Olsun güzel eksi tebrikler
Olsun cumaya verirsin canimGünaydın.
Cuma 73.9
Bugün 74.1
Fark +200
Haftasonu böyle oluyor hep benim zaten bir klasik ...gelen giden derken yiyorum maalesef. Hafta içi ne versem kar benim için
Beth18 Elhan Eki Görüntüle 3341963
Bildirim de yanlışlık mı var canımCuma 75.1
Bugün 75.6
Fark -0,5
Aynen ama eve zor geldikDalga geçer gibi
Geçen hafta benim yaşadıklarımı bu hafta sen yasiyorsun canım. Cumaya halledersin insallah
Tam yetiştim diyorum. Sen de hoop eksiye düşüyorsunKendi bildirimimi unutmuşum
Geçen cuma 72.5
Pazartesi 71.9
Gidecek ama
Ayarlamayaa çalışıcam inşaallahhBorç olunca böyle canısı,elden bişide gelmşyor işte özel hastaneler böyle maalesef.
Gitmişken ziyaret et onlarıda nasıl sevinirler şimdi varya.
Ahaaaaa aldın gazı demi ekürim,günlük o ölçüler istersen 3 günlük hazırla elinin altında olsun.
Sabah kahvaltısı var,akşama kadar canın ne zaman isterse yiyebiliyorsun,çay kahve serbest başka bişi yemek yasak kek filan yeme benim gibi.