Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek öğünde ilk günümüz ya tok tutsun diye şey ettimRegl etkisi ona rağmen -200 yine de güzel canim. Beş altı kaşık bulgur pilavı bana çok gelmişti apacilarin dokunulmazligi var dedim ama dokunmuş biraz şu var ki cumaya kadar normale döneceksin .
Her geçen gün daha bir seviyorum bu hatunu canim kankimDemek bunun hastalığı varmış haaa benin yayın telleri seni kendime çekiyor anladım simdiiii
Tebrikler senin elinden kurtulmaz daim olsun canim
Ayy gezom ben alışkın değilim senden bu kadar uzun menü dedim abooo gezo ne yapmış ama yinede amann amannn değil vallhi
Afiyetler olsun
Hosgeldin canım
Çok çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Menekşe kokulu yârim
İnşallah.. tekrar 65.0 hatta 64 lü bir tarti görmek istiyorumMenekşe kokulu yârim
Cumaya sürprizler bekliyor bizi
Olacak kuzumİnşallah.. tekrar 65.0 hatta 64 lü bir tarti görmek istiyorum
Size güveniyorum canimSen cumaya odaklan kaptanım, sana söz akşamları düzgün menülerle geleceğim
Akşamdan önceki batırdı beni
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Yazacaktım vazgeçtim. Hem kuru fasulye hem bulgur=ödem olmuş sende canım. Cumaya kadar gider insallah
Tebrikler canım haftasonu olmasına rağmen -100
Tatlım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin yavruna. İyi bak kendine güçlü kal ki çocuğuna bakabilesin. Sabit gelmen de çok güzel. Cumaya kadar eksiye geçersin.haftasonu çok düzensiz sadece hastanede ne bulduysak yememe rağmen sabitim en azından bu sevindirici çok uykusuzum günlerdir muhtemel onun ödemide vardır üstümde
geçen cuma 70,4
bugun 70,4
fark yok
inşallah cumaya güzel olur kaptanım
Beth18
Elhan
Eki Görüntüle 3341896
Kesinlikle regl etkisi benim 1 kilo inmişti odem bir günde senin de çok güzel sonuc alacağından eminim. Özellikle bu dönemde çok dikkat et tatlı krizi falan gelmeyecek tek ogundeysen zaten
Günaydın. Erzurum mu canım burasıGünaydın herkese. Yine karlı bir güne merhaba dedik.
Evet canım okulun bahçesiGünaydın. Erzurum mu canım burası
Ben de ilk başta kârlı okudum tartı fotosu sanıyorum
Biz şişkolarin derdi eksi kârlari olduğu için çitirlarin öyle görmesi çok normalGünaydın. Erzurum mu canım burası
Ben de ilk başta kârlı okudum tartı fotosu sanıyorum
sagolasın kaptanım allah razı olsun şükür daha iyi şimdi bu sene çork var hastalık ya ayı göremez olduk sürekli ben bile hala öksürüğüm geçmediKusuru olur mu güzel Dombilim.
Geçecek inşallah
allah razı olsun canım sagolasın allah herkesin çocugunu korusun sağlıkla büyüsünler inşallahTatlım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin yavruna. İyi bak kendine güçlü kal ki çocuğuna bakabilesin. Sabit gelmen de çok güzel. Cumaya kadar eksiye geçersin.