O senin şekerligin en çıtırımızKendimi arıyordum çıtırlar ligindeyimisim. Ya çok sekersiniz
Apacilar ve ifciler karşı karşıyaSagol canim eşim şimdi gitti arabayla ilgilenecek
Ay öyle olmuş ama ben daha çok kendi takımıma aralıklı oruç yapanlar dikkatimi çekmişti onlari aldım öyle olunca apa yapanlar maviş takıma gecmis
Evet ya koyduk çıtır olmaya 5-6 kg kaldı (baya da çokmus)
Evet geçen hafta büyük performans gösterdin. kaptan olunca daha farklı oluyor ama yine de aynı performansı hatta daha fazlasını bekliyorum senden
Günaydın tatlımGünaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutlu kacamaksiz bir hafta sonu olsun
Benim artık serbest öğün gibi şansım kalmadı malum.Yok denendi tecrübe edildi, gayet rahat ve güzel kilo kaybedeceğiz
Beni düşündüren pazar akşam serbest öğünüm
Tamam bira, psikolojik olarak iyi değildim aslında ama sizin için sıkıntı yoksa artışların devam edeyimTatlım tartı bildirimini zamanında yapsan takımi olumsuz etkilemezsin. İyi günde kötü günde beraberiz destek olmak için birlikteyiz.Uzaktan izleyince kilo alınıyor bence uzaktan izleme
Ay senin karşında rakip kaptan olmak bana onur verirGünaydın tatlım
Bir hayalim var. İkimizden biri kırmızı kaptan olursa diğerini mavi kaptan yapsın
Seninle kaptan olak kankim
Ben de listedeyim çok sevindim teşekkürler.92. ETAP LİG SIRALAMASI 24 KASIM
60' LAR LİGİ
KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 61.1 @deli bir dombili 70.4 sibel_84 71.75 @sudansebep 61.4 @blonde ambition 72.6 Nergis 35 64.3 badem000 73.9 @TemelinSafinazi 64.75 @Ozzybal 74.0 Beth18 65.4 Ellssa 75.1 @menekse_kokusu 65.4 @Tesnim1903 77.1 Anka 76.2 @Hayalkuran 78.05 @Mthn83 79.6
80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @gezegenfeza 80.1 @Meryem1306 90.7 ZincirKirma 80.9 @60kiloyum 92.0 @Mehfam 82.8 @Tutku44 84.2 @Ysmnondr 85.05
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @sara_28 106.6 M muhendishanim98 58.8 @diyetkolikmom 107.8 @Ruveyda- 59.8
Olur mu bitanem sıkıntı hissetme.Tamam bira, psikolojik olarak iyi değildim aslında ama sizin için sıkıntı yoksa artışların devam edeyim
Tabi kiBen de listedeyim çok sevindim teşekkürler.
Takımca yarışıyoruz değil mi canlar. Çok motive edici.
Olur mu senin pozitif enerjin darmaduman eder biziAy senin karşında rakip kaptan olmak bana onur verirama senin enerjin ile kesin senin takim kazanır kankişim
Aynen oyle canım zaten yarım kilo aldımCanım aslında çok dolu dolu menülerin yok ama eksiye geçmek için vücudunun ihtici bunlar değil sanırım. Bugün hafif geçirip yarın güzel sonuçlar alırsın inşallah
Evet kayıpdunyamiza tekrar kavuştukAynen oyle canım zaten yarım kilo aldım
Yanlış beslenmenin sonucu yarından itibaren tekrar düzenimi oluşturacağım
Saglik beslenme denemelerine devam :)
Tebrik ederim canım çok güzel kilolar vermişsin tam kaptana yakışır şekilde nerden nereye geldik sonunda 70ler ligindesin yıl bitmeden bende yanına geleceğim sende kalıcı ol inşallah hadi devam :)
Zaten kayboldular kayboluyorum kaybolmadikca buralardayımEvet kayıpdunyamiza tekrar kavuştuk
Bildirimlerde kayıp olma yeter ki
Kim yapıyor başka ben de bilmiyorum yeni oluncaÇok stratejik
3 apacı 1 takımda
Yansın yağlar
Hayırlı olsun canım.
Canım etkileşim çok olunca kararlılık da artıyor emin ol.Zaten kayboldular kayboluyorum kaybolmadikca buralardayım
Daha bir aranıza girmeye çalışacağım gençler seviliyorsunuz iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?