- 18 Mart 2018
- 30.594
- 121.647
- 598
- 35
Bugünü takvimden sil ve kaldığın yerden devam etSelamlar herkese
gezegenfeza ben bu günü hiç ettim resmen ya. Akşam akşam komşu kireçte bekletilen kabak tatlısından yapmış getirmiş. Dayanamadım yedim valla şimdi de o kadar rahatsız oldum ki pişman oldum yediğime
İnşallah hava güzel olur zarifim.Erzurum muydu senin kaldığın yer canim? Aslinda bana da zurafanjn düşkünü diyebilirler ama içimden geldi giyeceğim valla :)
Tesekkurler hocam :)İnşallah hava güzel ol zarifim.
Allah kuzucuğa sağlık sıhhat versin.33 yaşındayım 13 aylik bir kızım var
12 senelik evliyim 6 tup bebek denemesinden sonra mucizem geldi
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımÜç buçuk ekmekle kurtulmuşuz bugün Öğünler çok güzel bademim.
Yok kuzum ya sadece gözümden kaçiyor ayrıca ekmeklerine laf edemediğim için üzülürüm yani
Aslında çatalın ucuyla bile yesek seviye bozuluyorAnkacim bir dilim yediysen sıkıntı olmaz inşallah.
Afiyet olsun canımSalatan ağzımı sulandirdi
Bu gün ki Menüm
15:30 = 1 avuç badem , 1 mini muz, kahve
19:00 = 2 dilim tam buğday ekmeğinin arasına kaşar konularak yapılan tost, 4zeytin, 1yumurta, çay
Elhan Mthn83
@deli bir dombili bu gün 20 saatlik açlık yaptm.
Afiyet olsun canım20 saat oruçtan sonra 19:00 da
Bir kaşık pirinç pilavı oğlumun tabağında kalan
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık mantar sote
1 dilim kavun
Yarım kase komposto
Elhan
Adim 5000Hala iyileşemedim spor yapınca öksürük oluyor ondan sporsuz devam 2 lt su 1 lt dukan birası
Herkese iyi geceler yarın misafirlerim var bakamazsam çok kusuruma bakmayın herkese bol yağ yakmalı bir gece diliyorum
Aaaaa unuttum Apaci olduğunu .Anka durum vahim ..Aslında çatalın ucuyla bile yesek seviye bozuluyor
Kurallar çok katı
Olarmi
Maşallah
tebrikler canım bugün bende 20 saat yaptım
Bende seviyorum Erzurumu. Ama buradan çıkalı 15 sene olmuş. Unutmuşum Erzurum'un soğuğunu.anladim canim 1 sene kaldım orada gerçekten kar kalkmıyor. Ama gençtim hiç soğuğu hissetmedim. Converse ayakkabılarla karda yürürdum çok sevmiştim Erzurumu bende yeri ayrı.
Yapıyoruz aslında canım ama mavi takım kaptanı çocuğunun rahatsızlıgi sebebiyle çok ilgilenemiyor. Bende kendi rahatsizligim sebebiyle.Elhan Bir şey soracagim
Kaptanlar menulere yorum yapmıyor mu artık yoksa değişen bir şey var ben mi kaçırdım?
Maşallah canımBugünü takvimden sil ve kaldığın yerden devam et
Benim gittiğim yerde neler vardı bi saysam, ben onlara uymadım, onları bana uydurdum, tabi pasta ve fıstıklı baklava yinede vardı, yan gözle bakıp tatmadım
Sakın bozma kaldığın yerden devam, sen ezik deyilsin
Keşke 1 dilim olsaydıAnkacim bir dilim yediysen sıkıntı olmaz inşallah.
Afiyet olsun canımSalatan ağzımı sulandirdi
Deme öyle bozulmaz inşallah ya pazar yemem artık direk 3 e geçerim.Aslında çatalın ucuyla bile yesek seviye bozuluyor
Kurallar çok katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?