Afiyet olsun canım18 Kasım cumartesi
Kahvaltı
7 hurma, biraz ceviz
Akşam
1 parça tavuk
Bikaç parça turşu
Su az
2 kupa kahve
Elhan
Afiyet olsun canım
Başın sağolsun canım bende 14 günlük bebeğimi kaybetmiştim vardır allahin bildiği Allah tekrar kucağına almak nasip etsinBebeğimi kaybettim 2 ay önce 4.5 aylikken
Cokk aminnn bende her sene elime alıp alıp tekrar astıklarım var eşim diyor boşuna tutuyorsun ama kıyamıyorum bende 55 kilo ile giyerdim hepphavalar bir türlü soğumadığı için kasım sonu geldi neredeyse kıyafet değişikliği yapmamıştım bugün yaptım. kısmen yapıyorum zaten. çoğu dolaplarda... bazı şeyleri yer değiştiriyorum o kadar. neyse...
yine karşıma kilodan dolayı giyemediğim güzelim kıyafetlerim geldi. üzüldüm... doğru düzgün giyilmemiş bile yepyeni duruyorlar. dolaplarda da yer tutuyorlar ama napim kimseye veremiyorum. kıyafetler zaten çok pahalı artık. kıyamıyorum... görünce de üzülüyorum. tekrar giymek nasip olsun inşallah
Kaptanım gecikmeli gunaydin, dun oğlumun doğum günüydü. O yüzden buralara gelemedim ve çok yoruldum. Tablo guzel olmuş, ben en az 2 litre içiyorum her gün.Günaydın guzellerim. Eskiden burada bı adet vardı. Günlük su ve spor bildirimi. Yanii eski köyün adetini geri getirdim. Tablo işi zor haberiniz olsun hergun paylaşım bekliyorum. Spor konusunda sıkıntısı olan varmı? Hergun 30 dk egzersiz yaptım yada 6000 adım attım diyemeyecek kimse varmı? Su için de 1.5 lt sınırı koyalim
18.11 19.11 20.11 21.11 22.11 23.11 TemelinSafinazi Ozzybal @kayipdunya Ellssa Jasminium84 @Ruveyda- menekse_kokusu Mthn83
18.11 | 19.11 | 20.11 | 21.11 | 22.11 | 23.11 | |
| ++ | |||||
| + | |||||
@kayipdunya | ++ | |||||
| ||||||
| ++ | |||||
@Ruveyda- | + | |||||
| ||||||
| ++ | |||||
Kaptanım gecikmeli gunaydin, dun oğlumun doğum günüydü. O yüzden buralara gelemedim ve çok yoruldum. Tablo guzel olmuş, ben en az 2 litre içiyorum her gün.
Reglim biraz azalır azalmaz spor da yaparım umarım.
Oğlunun sağlıklı mutlu yaşları olsun canım. Özel güne göre normal bir menü. Çok şundan kıs diyemiyecegim. Ama telafisini isterim
Görüntüsü çok güzel ama soğuğu kötü bugün burasıda çok sogukGünaydın takımımın guzellikleri ve diğer güzeller mutlu pazarlar
Size Erciyes i atmak isterdim ama bulutlardan görünmüyor. Ali Dağ ile idare edinEki Görüntüle 3337584
Nice sağlıklı mutlu yaşları olsun oglusunun canimKaptanım gecikmeli gunaydin, dun oğlumun doğum günüydü. O yüzden buralara gelemedim ve çok yoruldum. Tablo guzel olmuş, ben en az 2 litre içiyorum her gün.
Reglim biraz azalır azalmaz spor da yaparım umarım.
Afiyet olsun ozimbalim ya güne gittin ya günün vardı
Kizkardesinimi epeydir görmüyorsun oda Almanya'da degilmiydiEpeydir görmüyorum
Afiyet olsun özel gün kaçamakları olur bence yarın karbonhidratlar 1 tik kisabilirsin :*Gunqydin kizlar
Dünkü menum
Kahvaltı
Kiymali yumurta
2 dilim sucuk
Domates salatalık
2 dilim tam buğday ekmek
1 2 çatal recel ve bal
Akşam
Arkadaşımızın düğününe gittik
4 5 çeşit meze 1 dilim ekmek
2 ısırık pacanga böreği
1 tavuk pirzola 2 kaşık pilav
1 kadeh şarap
diyetkolikmom Elhan
Amin canım ablacım, sağolasınBaşınız sağolsun canım
Mekanı cennet olsun
Sağol canım kaptanımAfiyet olsun casminim.Özel bir menü müydü? Bir kase pilav üç kasik olabilseydi çok iyi diyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?