Allah şifa versinMerhaba kızlar
59.7 kiloyum
168 boyundayım
52 kilo olmayı hedefliyorum
Endüstri mühendisiyim
Hipotiroidi, ankilozan spondilit hastasıyım bu hastalıklarını yenmek için diyet yapiyorum
Bağırsak temizliği yapmak adına fonksiyonel tıp doktoruyla çalışıyorum. Takviyelerimi alıp glutensiz besleniyorum bir haftadırEki Görüntüle 3337373
18.30- kinoali kısır ve turşu
geçmiş olsun canım. daha önce burada paylaştımmı bilmiyorum ama grip başlangıcında sirkeli limonlu su yapıyorum çok iyi geliyor. nette varsa bakıp atayım. şifa olur inşallah. çocuklarada veriyorum iyi oluyor. ilacı baya öteledik bu sayedeTeşekkürler canım kaptanım
Tatlı isteğinden ziyade demir eksikliği sebebiyle haftasonları portakal suyuyla pekmezi içiyorum canım
Meyve evet biraz kaçtı bugün, grip gibiyim hararetim vardı çok güzel geldi mandalina o yüzden
yaa demi. gidip kalanını da yiyeyimYarım halka olmamış. Tam halka iyi giderdi
Yok kız yeme. Şaka yaptımgeçmiş olsun canım. daha önce burada paylaştımmı bilmiyorum ama grip başlangıcında sirkeli limonlu su yapıyorum çok iyi geliyor. nette varsa bakıp atayım. şifa olur inşallah. çocuklarada veriyorum iyi oluyor. ilacı baya öteledik bu sayede
yaa demi. gidip kalanını da yiyeyim
18.11 | 19.11 | 20.11 | 21.11 | 22.11 | 23.11 | |
| ||||||
| ||||||
@kayipdunya | ||||||
| ||||||
| ||||||
@Ruveyda- | ||||||
| ||||||
| ||||||
Halka tatlısı çok ağır canım malesef sütlü tatlılar gibi masum olmuyor şerbetlilerMenüm sabah 10 da
2 haşlanmış yumurta 1lokma ekmek 1dlm peynir. 5-6cig fındık
Ara yok. Bitki çayları kahve ile gecistirdim
Akşam 19 da bitti
1 balık 1 dlm ekmek(oğlanın ekmeğinden 2 isirik aldım) bol bol salata yarım halka tatlı
Balık üstüne iyi gidiyor ne diyebilirim kalanını gönderdim ama
Arkasına çay hâlâ çay
Su 1.5 oldu adım 5 bindeyim tamamlarım.
Elhan
18.11 | 19.11 | 20.11 | 21.11 | 22.11 | 23.11 | |
| ++ | |||||
| ||||||
@kayipdunya | ++ | |||||
| ||||||
| ++ | |||||
@Ruveyda- | + | |||||
| ||||||
| ++ | |||||
Tatlım adım adım anlatacağım.Elhan kaptanım tablomu nasıl duzenleyecegim
Alıntı üzerinde orijinal durmuyor kuzum. Alintidan nasıl çikarilir yukarıda anlattım bir dene ...alıntı üstünde düzeltme yaptım. diğer çiçeklerim nerde
inşallah bişi yemiyorlardır. su için su
hadi tüm üyeler benden size su. gece uykuda vücut tazelensin
ellerine sağlık canımMthn83 Deneme amaçlı
18.11 19.11 20.11 21.11 22.11 23.11 TemelinSafinazi Ozzybal @kayipdunya Ellssa Jasminium84 @Ruveyda- menekse_kokusu Mthn83
sorma kaç kez gittim geldim başına bişi olmaz anne dimi diye instegramda paylaşımlar varya kulaklarımda çınlıyorHalka tatlısı çok ağır canım malesef sütlü tatlılar gibi masum olmuyor şerbetlilersütlü tatlıda balığın üstüne olmaz evet ondan illa canın tatlı istediyse keşke bir dilim helva yada bir kaç hurma yeseymişsin şahane münü olacakmış ama olan olmuş artık adımlar fayda etsin inşallah.
çok teşekkür ederimAlıntı üzerinde orijinal durmuyor kuzum. Alintidan nasıl çikarilir yukarıda anlattım bir dene ...
Teşekkürler canım kaptanımgeçmiş olsun canım. daha önce burada paylaştımmı bilmiyorum ama grip başlangıcında sirkeli limonlu su yapıyorum çok iyi geliyor. nette varsa bakıp atayım. şifa olur inşallah. çocuklarada veriyorum iyi oluyor. ilacı baya öteledik bu sayede
birşey sorucam. şubatta doğum var sanırım. zaten 59.7 kilosun nasıl 52 ye düşeceksin canım onu anlamadım?Merhaba kızlar
59.7 kiloyum
168 boyundayım
52 kilo olmayı hedefliyorum
Endüstri mühendisiyim
Hipotiroidi, ankilozan spondilit hastasıyım bu hastalıklarını yenmek için diyet yapiyorum
Bağırsak temizliği yapmak adına fonksiyonel tıp doktoruyla çalışıyorum. Takviyelerimi alıp glutensiz besleniyorum bir haftadırEki Görüntüle 3337373
18.30- kinoali kısır ve turşu
Bebeğimi kaybettim 2 ay önce 4.5 aylikkenbirşey sorucam. şubatta doğum var sanırım. zaten 59.7 kilosun nasıl 52 ye düşeceksin canım onu anlamadım?
çok üzüldümBebeğimi kaybettim 2 ay önce 4.5 aylikken
Çok geçmiş olsun ve başın sağolsun canım.Bebeğimi kaybettim 2 ay önce 4.5 aylikken
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ve başın sağolsun canım.Hepiniz için en hayırlısının olacağı doğru bir zamanda , sağlıkla kucağına alacağın başka bir gebeliğin hayırlısıyla olsun inşallah.
Evet cennet kuşumçok üzüldümmelek olmuş
Başınız sağ olsun.Bebeğimi kaybettim 2 ay önce 4.5 aylikken
Canım ben bunun içine çay kaşığı ile göz kararı zencefil zerdeçal ekliyorum tadı çok hoş. Eşimde sevmez. Az rahatsız hissetse ondan yapsana der. İyi geliyor. Şifa olsun inşallahTeşekkürler canım kaptanım
Ben de içeyim, sirke tadını pek sevmem ama ilaç niyetine içerim15 gün oldu hala tam toparlayamadım boğazımda hep bi ağrı var, bugün de kırgınlığım var
Azalacağına artıyor gribim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?