- 15 Kasım 2023
- 268
- 667
- 18
- 29
Ben spor yapıyordum =)))Bacım sende mi gemiyle ayrıldın dön artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben spor yapıyordum =)))Bacım sende mi gemiyle ayrıldın dön artık![]()
Tatlısım ilk teklifime dönüyorum geri sorun olur muMthn83 kimler var listede kaç kişi kaçar kacar
Çok mutlu olurum aksine doğru karar beni takımına alTatlısım ilk teklifime dönüyorum geri sorun olur mu![]()
Aman napayim ya yüzüm güzel diye avutuyorum kendimi hahahahaÇok tatlısın canım ya . Kendinle ne kadar barışıksın harikaBazen hepimiz sumoya az kala direkten dönüyoruz
ben de bekarken 58-59 kiloydum ne güzel hamile olana kadarda korudum ve hamileyken 82 ye çıkıp doğumdan sonra zumba,plates,latin dans,diyet , k.k hepsi bir arada tekrar 59'a düştüm. Onu da 62-63 de sabitleyip bu yıla kadar yine korumuştum ama bu yaz sağlık sorunları vs. Derken birden 82 küsür
doğuma girerkenki kiloma ulasmayı başardım hemde bir kaç ay gibi kısa bir sürede
Şükür 2 ayda yaklşk 10 kilo geri gitti . Bir 10 daha gidince yine 62-63 arasüna dönmüş olacağım bakalım.Belki tekrar 59'a da dönmeyi denerim diyede düşünüyorum.
92. ETAP YARIŞMACILARİ
@TemelinSafinazi
@Ozzybal
@sudansebep
ZincirKirma
@Jasminium84
@s i d e l y a
@Ruveyda-
sibel_84
blonde ambition
Mthn83 . Kırmızı kaptan
Ellssa
@Nergis 35
@menekse_kokusu
@sara_28
Mehfam
diyetkolikmom
Bakalim bu hafta kim daha çok kilo verecek ben yavaştan bitmek üzere olan metabolizma kürümü yapayim açlıkla dolu bir savaş olacak fbsbsbs
Rabbim şifa versin inşallahHayırlı akşamlar ben malesef bugün güzel bir güne uyanmadım. Ablam kalp krizi geçirdi. Şuan hastanede bilinci kapalı, makineye bağlı. 7 gün uyutularak tedavi edilecek. Dualarınızı bekliyorum
@Elhan ablacım bildirim yapamadım evde de değildim zaten.
Bu hafta masterfite katılmayayım
Aynen hafta sonu bende açlık orucuna giriyorumBakalim bu hafta kim daha çok kilo verecek ben yavaştan bitmek üzere olan metabolizma kürümü yapayim açlıkla dolu bir savaş olacak fbsbsbs
Bana tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatabilir misin grup işleyişine çok hakim degilimdiyetkolikmom buradan seçiyoruz canım
Canım attığım listeden sıra ile gruplarımız oluşturacağız. Hafta boyunca onları takip edeceğiz gaz vereceğiz. Haftayı birlikte gogusleyecegiz.Bana tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatabilir misin grup işleyişine çok hakim degilim
ZincirKirma kırmızı takim
Sırayla seçeceksiniz canım listeden kisileriBana tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatabilir misin grup işleyişine çok hakim degilim
Arada yardım edicen öyle kaptanlığı satmak yokCanımsın qy ne güzel kaptanım oldun bugunleride gördük
Hep beraber hadi ozamanArada yardım edicen öyle kaptanlığı satmak yok![]()