- 15 Kasım 2023
- 268
- 667
- 18
- 29
Veririz inşallah ya ben diyorum ki kendime 28 senedir yediklerine say =) bunu derkende zayiflayinca neler yesem diye düşünüyorum hahaha =)20 yi vermişsin.17yi de rahat rahat verirsin . önemli olan istikrar zaten . Ben de yaklaşık 10kg verdim ve en az bir 10 kilo daha vermek istiyorum.
Bende öyle dedim hepVeririz inşallah ya ben diyorum ki kendime 28 senedir yediklerine say =) bunu derkende zayiflayinca neler yesem diye düşünüyorum hahaha =)
Evet ben 98 kilodan 62 ye düşmüştüm bekarken. 2 sene korudum manken gibiydim boyum zaten 172 ustu. Bir hamile kaldım işte 125 e kadar geldim =)) en son sumodan halliceydim..Bende öyle dedim hepbu yaşa kadar istediğmizi yedik ve yine yiyeceğiz zaten . Şurda 2-3 ay yemesek ne olur ki . Aynada ki mutluluk buna değer Ben bu sefer artık ne yapıp edip korumak istiyorum . Alması da ,vermeside kolay ama koruması çok zor ondan bu sefer ideal kiloma gelincede koruma diyeti yapmayı planlıyorum.
Akrep de yazmadı. Bu hafta tatile mi girsek napsakYarışmaya karar vermeside harika. Eeeeee o zaman kaptanlıktaEllssa 'e geçti
Yine bu cuma elden ele kertenkeleBakalım çark kimde duracak
Çok tatlısın canım ya . Kendinle ne kadar barışıksın harikaEvet ben 98 kilodan 62 ye düşmüştüm bekarken. 2 sene korudum manken gibiydim boyum zaten 172 ustu. Bir hamile kaldım işte 125 e kadar geldim =)) en son sumodan halliceydim..
62 kilo 172 boy hayali çok güzel.Evet ben 98 kilodan 62 ye düşmüştüm bekarken. 2 sene korudum manken gibiydim boyum zaten 172 ustu. Bir hamile kaldım işte 125 e kadar geldim =)) en son sumodan halliceydim..
Yettim canım. Bugün davetliydim . Okuldan bayan arkadaşlarla gezmedeydiksibel_84 sen cuma günleri çok aktif olurdun canım ne oldu iyimisin ?
Evet hiç bir şey kaçırmadınBelki kurulmustur takımlar diye girdim yine geç vakitte kalmış.
Eğer uygun görürseniz hızlı yürümesi gereken bir yolu olan arkadaşımız92. ETAP YARIŞMACILARİ
TemelinSafinazi
Ozzybal
@sudansebep
ZincirKirma
Jasminium84
s i d e l y a
@Ruveyda-
sibel_84
blonde ambition
Mthn83 . Kırmızı kaptan
Ellssa
Nergis 35
menekse_kokusu
sara_28
Mehfam
diyetkolikmom
Geriden geldim okuyarak canım. Ama alıntıları yapamadım. Bir yandan da tosunum süt istedi. Onun gönlünü ediyorum.Evet hiç bir şey kaçırmadınhatta daha kaptanlar bile belli olamadı
Bacım sende mi gemiyle ayrıldın dön artıkVeririz inşallah ya ben diyorum ki kendime 28 senedir yediklerine say =) bunu derkende zayiflayinca neler yesem diye düşünüyorum hahaha =)
Pro üye arkadaşlar aşağıda biri varmı aktif
Program derken hangi programBen bu programı 70 le sonlandırmak istiyorum
Program şubatta bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?