İşte az yiyebilsem.Cuma günü azda olsa yiyebilirsin aslında.
Bu seferlşk kes cezasını künefenin bas nikahı gitsin sjksjksjkİşte az yiyebilsem.Sıkıntı orada
Ya hep, ya hiçİşte az yiyebilsem.Sıkıntı orada
Evet abla gittiğim her sonuçları görüyordum bunu göremiyorum şaşırdım bendeNormalde gözükmesi lazım e nabızdan hangi tahlil yapıldıysa yazar orada çünkü sonuçları.
Yok sözüm var.69.90 i gounce basacağım nikahı. Şurada birşey kalmadı. Kendime söz verdim. Bari sozumde durayımBu seferlşk kes cezasını künefenin bas nikahı gitsin sjksjksjk
Ya bazı şeylerde dengelemeye biliyorum. Ama aşığı olduğum şeylerde duramıyorum napayım. Yemek de o kadar duskunlugum yok. Aç kaldigim bile olmuştur. Açlık aklıma gelmez ama tatlı olunca kendimi zor kontrol ediyorum. Bu aralar yine coştum. 2-3 güne regl gelir. Onu. Etkisi herhaldeYa hep, ya hiç
Bendede durum böyle
Ama porsiyon ayarlamayı öğrenmemiz lazım
İlginç aslında ara ara bak olmazsa düşer sayfaya belki.Evet abla gittiğim her sonuçları görüyordum bunu göremiyorum şaşırdım bende
Az kaldı o zaman biraz daha sabır sonra gelsin künefelerYok sözüm var.69.90 i gounce basacağım nikahı. Şurada birşey kalmadı. Kendime söz verdim. Bari sozumde durayım
Ya bazı şeylerde dengelemeye biliyorum. Ama aşığı olduğum şeylerde duramıyorum napayım. Yemek de o kadar duskunlugum yok. Aç kaldigim bile olmuştur. Açlık aklıma gelmez ama tatlı olunca kendimi zor kontrol ediyorum. Bu aralar yine coştum. 2-3 güne regl gelir. Onu. Etkisi herhalde
Aynen suradaa ikj bilmedin üç hafta sonra inşallah inerim 69 kusurlereİlginç aslında ara ara bak olmazsa düşer sayfaya belki.
Az kaldı o zaman biraz daha sabır sonra gelsin künefeler
Teşekkür ederim canım ekürim. Dediklerinin aynısını doktor da yapmamı istedi. Mümkün olduğu müddetçe uygulayacağım. Senin değerin de inşallah normale dönmüştür.Çok çok geçmiş olsun canımcım,bu kolestrol derdi bendede var ancak ilaçla filan düşüyor beslenmeyede çok dikkat etmek lazım.Şimdi baktım e nabızdan geçen sene benimde epey yüksek çıkmış 262 rakam vardı ilaçla biraz düşmüştü.
Normal kolestrol 345 filandı,şimdi nasıl bilmiorum.
Gıdana dikkat et doktorun dediği gibi yürüyüş yapman lazım,sigara zaten yasak brde geceden suyun içine 2 ceviz at sabah aç karnına iç canımcım.
Daha iyiyim artık canım sagolBugün nasılsın?
Ay bende öyle ya bi tadımlık diye girişirim dibini görürüm porsiyon kontrolü yokYa hep, ya hiç
Bendede durum böyle
Ama porsiyon ayarlamayı öğrenmemiz lazım
Çok kalmamış neyseki.Aynen suradaa ikj bilmedin üç hafta sonra inşallah inerim 69 kusurlere
Rica ederim çıtırım,bir bıraktınmı bu kolestrol belası gitmiyor hiç.bilmiyorum ki şimdi nasıl değerleri gidip baktırmam lazım gene.Şöyle bir sıkıntı var,LDL kan değerin belli olunca 1 hafta sonra gene gidip LDL bakılıyor,ilkşinden yüksek çıkarsa ilaç yazılıyor 1 haftada ne değişiecek ki şimdi.Teşekkür ederim canım ekürim. Dediklerinin aynısını doktor da yapmamı istedi. Mümkün olduğu müddetçe uygulayacağım. Senin değerin de inşallah normale dönmüştür.
İki hafta sonra tekrar bakılıp ilaç tedavisi başlayacağız dedi hekim....Benim aileden gelme olabilirmiş.Çok kalmamış neyseki.
Rica ederim çıtırım,bir bıraktınmı bu kolestrol belası gitmiyor hiç.bilmiyorum ki şimdi nasıl değerleri gidip baktırmam lazım gene.Şöyle bir sıkıntı var,LDL kan değerin belli olunca 1 hafta sonra gene gidip LDL bakılıyor,ilkşinden yüksek çıkarsa ilaç yazılıyor 1 haftada ne değişiecek ki şimdi.
Bunu vücutta yapıyor varya genetik oluyor beslenmeylede alakalı aslında.İki hafta sonra tekrar bakılıp ilaç tedavisi başlayacağız dedi hekim....Benim aileden gelme olabilirmiş.
Gerçekten 27 mi yaş27 yaşındayım. İki oğlum var. Antalya'da yaşayan bir Gaziantepliyim.Ben de başarılar diliyorum.
Valla 27 yaşında benden genç hatta,bende 28 yaşındayımGerçekten 27 mi yaş
Uzun zamandır burdayım çoğu kişi abla diyerek hitap ediyordu da hatta ben de bir ara abla mı desem diyordumValla 27 yaşında benden genç hatta,bende 28 yaşındayım
Benden biraz küçük çıtırım olur kendisi,bende 59 oldum torunda var 1 tane.Uzun zamandır burdayım çoğu kişi abla diyerek hitap ediyordu da hatta ben de bir ara abla mı desem diyordum29 yaşındayım Elhan
Evet kuzum çok dillendirmiyorum yaş mevzumu ondan bilmiyor olabilirsinGerçekten 27 mi yaş
Maşallah ya Allah bağışlasın çok mutlu oldumBenden biraz küçük çıtırım olur kendisi,bende 59 oldum torunda var 1 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?