Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin inşAllahRabbim yardımcın olsun canım![]()
Canım Afiyet olsun.
Âmin inşAllah. Rabbim acılarını göstermesin. Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun kardeşim ikiz gibi buyutuyorsun kolay değil ama buyudulermi bu günleri gülerek hatirlayacaksin canları sağlıklı olsun da geçecek bu günler de
Geçmiş olsun. Hayırdır canım neyin var?Merhabalar, ben çok rahatsızım. Sayfaya bakamıyorum![]()
Zeytinyağlı ve az sirkeli kaynatarak yapıyoruz ya abla ondan ama bilmiyorum kiCanım Afiyet olsun.Turşu ödem yapmıyor mu?
Teşekkür ederim abla. Migrenim var benim. O nüksetti. Ağır geçiririm hep. Mide bulantısı ve kusma da eşlik eder.Geçmiş olsun. Hayırdır canım neyin var?
Allah şifa versin şimdiden.![]()
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim abla. Migrenim var benim. O nüksetti. Ağır geçiririm hep. Mide bulantısı ve kusma da eşlik eder.
Çok da halsizim.
Merhabalar, ben çok rahatsızım. Sayfaya bakamıyorum![]()
Teşekkür ederim abla. Migrenim var benim. O nüksetti. Ağır geçiririm hep. Mide bulantısı ve kusma da eşlik eder.
Çok da halsizim.
Hoş geldiniz Tuğçe hanım.ADINIZ: Tuğçe
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 107.5 ( dün tartildim)
HEDEF KİLONUZ: 86 ( 2 ay içinde şimdilik bu)
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik, stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 62 kilodan 125 e çıktım.. artık yeter dedim ve diyete başladım 107 ye düştüm.. eski halime dönmek istiyorum.
Herkese merhaba =) bende katılmak istiyorum
Hastanenin sitesinden bak canım bazen birkaç günü buluyor deniyorHayır abla devlet hastanesine gitmiştim. E nabızdan sonuçlarımızı kendimiz görüyoruz ya ben endokrin sonuçlarımı göremiyorum. Doktor baktı kendi normal olduğunu söylemişti
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim abla. Migrenim var benim. O nüksetti. Ağır geçiririm hep. Mide bulantısı ve kusma da eşlik eder.
Çok da halsizim.
Tamam öğlen tartı fotoğrafı atarimHoş geldiniz Tuğçe hanım.Yarın fotoğrafli bir bildirim ile bekliyoruz seni.
Zaman içinde sağlıkla yağlarınızdan kurtulacaksınız . Bizimle ne kadar vakit gecirebilirsen o kadar eksiye doğru yol kat edersin.
![]()
Geçmiş olsun canım. Bende ilk doğumdan sonra batık olmuştu. Ameliyatla çare bulmuştum. Ne günlerdi. Yaşlanmışım...Çok teşekkürler sağol,ayak baş parmakta batma ve kalınlaşma varda aylık kontrole gideceğim,parmak kenarlarına bişi koyuyor tırnağı kaldırması için.
Yok yiyemem . Yarın tartı günü.Aç geldik aç yaşıyoruz
Ye kuzum![]()
Afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim.Tamam öğlen tartı fotoğrafı atarim