- 18 Mart 2018
- 30.634
- 121.811
- 598
- 35
İnşallah o da iyidirTeşekkür ederim bitanem.Az önce enabizdan sonuçlara baktım. TSH dışında her şeye bakılmış.
Tatlım birazdan tekrar gideceğim bakalım doktor nasıl yorumlayacak. Sağlık çalışanımız var mıydı bizim
sizlere de çok geçmiş olsunAllah şifa versin canım, sanada, toruna da, benim de büyük oğlum ve büyük torun hasta
Çakamadım bir anda miğnnoş fıtıklarım var benim hemide 4 teneeee varyaaaTatlışım baloncuk dediğim mr de çıkan fitiklardi. Senin fiziğine laf edecek dilime piskopat biber sürerim...
aaa geçmiş olsun güzeller güzeli kaptanımmSanırım gizli diyabet var tatlım... referans aralıkları normalden yüksek. Gugil amcalik tıb bilgisiyle çözdüm
Bakalım birazdan çıkacağım.
Süpersin blonde sırada ne varKızlar an itibariyle dukan birasından emekliyim. 15×2 yapılması gerekiyordu. ilk 15gün tamamlanınca bir kaç gün ara vermek gerekiyordu ki ben tam 1 hafta ara vermiştim.
Sonra 2. 15güne başlanıp tamamlayıp zaten tamamen bırakılması gerekiyordu.
Veeeee şuan itibariye ikinci 15günümü tamamladım ve dukandan artık mezunum.
Elhan -Hayal Ozzybal sibel_84
Şimdi sporumu yapıcam. Bu gün hurma varSüpersin blonde sırada ne var
süpersin blonde, asla bu kadar istikrarlı olamam bu tarz şeylerdeKızlar an itibariyle dukan birasından emekliyim. 15×2 yapılması gerekiyordu. ilk 15gün tamamlanınca bir kaç gün ara vermek gerekiyordu ki ben tam 1 hafta ara vermiştim.
haftada 1 gün nasıl yapıyorsun peki canım, prşembeleri ben de mi yapsam acaba?Şimdi sporumu yapıcam. Bu gün hurma varhafta da 1kez onu doktoks gibi yapıyorum biliyrsunuz.
Asıl merak ettiğin konuya geleyim hemen sırada patates diyeti var . önümüzdeki hafta 2yada 3 gün o yapılacak. Eşlik etmek istermisin.
Yapmak istersen belki diye Dukanında püf noktalarını yaznca seni etiketledim bebeğim.
Teşekkür ederim.süpersin blonde, asla bu kadar istikrarlı olamam bu tarz şeylerde
haftada 1 gün nasıl yapıyorsun peki canım, prşembeleri ben de mi yapsam acaba?
sağol canımmTeşekkür ederim.Yap canım tabi ki ❤ burda öyle perşembe yapan çok kişi oluyor. Hatta bende persembe yapıyordum ama yarın annemlere gideceğim ondan yapamam diye bu gün yapiyorum.
Ender Saraç 'ın önerdiği tarifi yapıyorum. Yine aynı şekilde geceden hurmayı suya ıslarp , sabah şekerli suyunu süzüp. Her öğünde 1 kase yoğurda 7 hurma yada 6hurma katıp tarçınlıyorum.
3 öğün , her öğün de 7 diyor ama sana fazla gelirse kendine göre düzenlersin.❤
Sagolasin canimÇok geçmiş olsun
Sanada geçmiş olsun canımHerkese güzel mutlu çarşambalar
Kızım Biraz rahatsızdı gelemedim. Şimdi iyi şükür. Biraz da baş ağrısı var. Geçer inşallah gün içinde.
Sağol canim
Geçmiş olsun. ❤
Ayy sizede geçmiş olsun canım benimAllah şifa versin canım, sanada, toruna da, benim de büyük oğlum ve büyük torun hasta
Aynen canım SagolasinHemde ne salgın geçmiş olsun
Ayyyy kiyamam ben onaaÇok teşekkür ederim
Dün çok mutlu olmuş, ilk defa büyük doğum günü kutlandı (4 yaşına girdi ) yatarken annesine teşekkür etmiş, ne hoşuma gitti
Doktor seni görünce tsh aklına bile gelmemiş kankim seninki de nehayal edip gitmek ne bulmak olmuş insalahhh şeker değerinde tahmin ettiğin gibi değildir merak etmeTeşekkür ederim bitanem.Az önce enabizdan sonuçlara baktım. TSH dışında her şeye bakılmış.
Tatlım birazdan tekrar gideceğim bakalım doktor nasıl yorumlayacak. Sağlık çalışanımız var mıydı bizim
1 ay bile sürüyomuş abla kocam daha hala gıcık öksüruğü var biz iyilestikte kocam daha ağırKurtulduğunuza sevindim canım
Bizde atlatırız da, sürer biraz
Heee kızzz amiin ya herseyde kadında varAmin canımhepimiz ulaşalım . Hepimiz zaten bir sürü şeyle mücadele ediyoruz. Zaten kadın olmak zor mesele , heleki anne olmak daha da zor . Bari böyle ufak mutluluklarımız olsun.
Patates diyeti nasıl oluyor anlatsana birazŞimdi sporumu yapıcam. Bu gün hurma varhafta da 1kez onu doktoks gibi yapıyorum biliyrsunuz.
Asıl merak ettiğin konuya geleyim hemen sırada patates diyeti var . önümüzdeki hafta 2yada 3 gün o yapılacak. Eşlik etmek istermisin.
Yapmak istersen belki diye Dukanında püf noktalarını yaznca seni etiketledim bebeğim.
Ondan da 3 öğün sadece patates yeniyor.Patates diyeti nasıl oluyor anlatsana biraz
Sağol canımsizlere de çok geçmiş olsun
sağlıklı mı bu tarz bi diyet ve kaç gün yapılacak bende yapmak istiyorumOndan da 3 öğün sadece patates yeniyor.
Yağ ve tuz yasak . Baharatlar serbest.
İki çeşidi var 1inde yoğurt ile diğerinde sade uygulanılıyor . Hangini istersen canım önemli olan patates dışında bir şey yememek ve patetes yağ dökmemek.
3 öğün ve her öğün de 2 orta boy patates olacak.
Canım çok kilo vermek için 1-2 ay yapanlar gördüm ve o şekilde sağlıksız olur. Öylesi çok yanlış.sağlıklı mı bu tarz bi diyet ve kaç gün yapılacak bende yapmak istiyorum
Ben ona hiç dikkat etmiyorum canım ya. Ben düzenli yapmıyorum daha doğrusu. Aklıma geldikçe haftada iki üç anca olurKızlar an itibariyle dukan birasından emekliyim. 15×2 yapılması gerekiyordu. ilk 15gün tamamlanınca bir kaç gün ara vermek gerekiyordu ki ben tam 1 hafta ara vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?