- 1 Kasım 2018
- 3.328
- 12.342
- 208
Abla ben ne zaman takımlara girdim@s i d e l y a
@flziso
@Nergis 35
Aomine Daiki
@MUCIZE
@Mthn83
FitVenus
@blonde ambition
TemelinSafinazi
@Ysmnondr
Mavi takımın sevgili yarışmacıları bu akşamdan itibaren hepiniz takım kaptanısıniz. Bir sıkıntı olduğunda yaninizdayim. Birbirinize desteklerinizi esirgemeyeceginizi biliyorum. Menü bildirimlerinde sadece beni etiketleyin.
Teşekkür ederim.
Kardeş beni rakibin olarak görüyorsan tebrik ederim sen kazandın
Eksin ve tartinin rengi çok güzel
tebrikler
Bilmiyordum bebeğin olduğunu küçükmüş evet ben de emziriyorum ilk zamanlar senin gibi yapmıştım her şeyden azar azar yiyordumKardeş beni rakibin olarak görüyorsan tebrik ederim sen kazandınçünkü ben az az verip sabit adımlarla ilerlemeyi düşünüyorum. Hakkını helal et girmediğimden mesajını yeni gördüm benim 5 aylık bir bebeğim olduğundan emzirdiğimden çokdiyet vari beslenmiyorum. Biraz dikkat edip kilo almadan vermeye çalışıyoruö tatlım
Kardeş ben rakip olarak göreyim seniKardeş beni rakibin olarak görüyorsan tebrik ederim sen kazandınçünkü ben az az verip sabit adımlarla ilerlemeyi düşünüyorum. Hakkını helal et girmediğimden mesajını yeni gördüm benim 5 aylık bir bebeğim olduğundan emzirdiğimden çokdiyet vari beslenmiyorum. Biraz dikkat edip kilo almadan vermeye çalışıyoruö tatlım
Benim canım ekürimsinTbiki diyebilirsin sitenin abkasıyım zaten yıllardır
Canım çok geçmiş olsun iki yavruna da.Günaydın herkesee
Geçen haftaki kilom 83.7
Bugün 84.1
fark +0.4
+%0.477
Eki Görüntüle 3332838
Elhan ablacım bu hafta kızım hastalandı oğlumun aşısı vardı aktif olamadım.Eksik menulerim var.Bunun için üzgünüm bu sebeple bu haftada masterfite katılmayı istemiyorum tüm menulerimi paylaşıp aktif olursam katılmak istiyorum insa bu haftaya mùmkün olur çünkü yarışmak bana iyi geliyoranlayışın için tesekkür ederim.
Elhan
Teşekkür ederim casminim.çok geçmiş olsun
canım selam, bugün nasıl oğlun?
tebrikler hanımlar süpersiniz
Çıtırım benim ekürim sende öylesinBenim canım ekürimsin
Tebrikler canım.
Sadede gel bakayım ne diyorsun kaptanlık işineBilmiyordum bebeğin olduğunu küçükmüş evet ben de emziriyorum ilk zamanlar senin gibi yapmıştım her şeyden azar azar yiyordumşimdi diyetisyen eşliğinde sağlıklı şekilde veriyorum o yüzden bu kadar fark olması
Sagol ablacım ciddi birsey yok cocuklarda cok sukur.. bende 2 gün once hastaneye gittim vucudumda yuvarlak birseyler çıkyor ve kaşıniyor kenarları pembe ici yesil gibi.. doktor stres dedi. bide sag elimde bir parmagimda bazen uyuşma oluyor bilek kısmında dmar cekilmesi gibi bise oluyor sinir sıkışması dedi doktor dikkat ediceksin falan dedi.. herseyin başı stres hayatlar imtihanlarla dolu ne yapalım gecer insaCanım çok geçmiş olsun iki yavruna da.
Ne zaman istersen yanındayız bitanem.
Boyuna posuna kurban olduğum ... tepeden mi bakican çen bana
Eksi eksidir tebrikler03.11.23 Cuma 81.35
10.11.23 Bugün: 81.20
Kilo almışımdır diyordum ama -150 gr da olsa kilo vermeye devam etmek harika bisey aslında bu 150 gr kombili vücuduma ne kadar zarar veriyordu bundan kurtuldum
Sevinmeyi hakediyorum yani :)
@yazarhanim35Elhan @Mthn83
haftaya daha da iyi olacaktırGeçen hafta 64.1
Bu hafta 63.9
Eksi 200.grm
Elhan
Beth18
Sonunda 64 un bacağını kırdım 100 grm dahi olsadaEki Görüntüle 3332728
Maşallah canım süper
Mükemmelsin
Çok güzel tebriklerGünaydın herkese
Geçen cuma:72.450
Bu cuma. 71:850
Fark. :-600 gram
Boy. :1.58
Yaş. : 39
Elhan @yazarhanim35
Çok geçmiş olsunGünaydın herkesee
Geçen haftaki kilom 83.7
Bugün 84.1
fark +0.4
+%0.477
Eki Görüntüle 3332838
Elhan ablacım bu hafta kızım hastalandı oğlumun aşısı vardı aktif olamadım.Eksik menulerim var.Bunun için üzgünüm bu sebeple bu haftada masterfite katılmayı istemiyorum tüm menulerimi paylaşıp aktif olursam katılmak istiyorum insa bu haftaya mùmkün olur çünkü yarışmak bana iyi geliyoranlayışın için tesekkür ederim.
Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?