Nasıl isterseniz ablaHamilelik sürecini takip ederiz .Çıkarmam tatlım
Afiyet olsun fezocum.Kahvaltı 11:30
Küflü, tel peynir
Ceviz, domates, marul
Akşam 17:30
4 y.k. Bulgur pilavı
2 tüm kanat
Brokoli, karnabahar (bol) ( tavukların altında, çok lezzetli pişti)
Domatesli soğan salatası
Ceviz
2 lt ye yakın su
3 kupa kahve
Elhan @yazarhanim35
Pazartesi kaptanlarin günü characim.Demek pazartesileri üye değişimi var. Ne güzel bir yöntem.İlk sayfada görememiştim kuralı. Başka neler var acaba ilerleyip göreceğim
He vallahii daha erken olabilirr abla sezaryenliyim ya 18haziran falanSağlıkla al inşallah. Aşağıdaki hamilelik tablonda şafak sayılıyor.232 gün kalmış.
Afiyet olsun canımSabah 11 de
1 yumurta haşlanmış
Yarım avokado
1 dilim cevizli siyez ekmeği
Süzme peynir Domates salatalık 3 zeytin 4bardak çay
3 litre su
Öğlen 13.00
1 kupa dolusu turk kahvesi
1 tane incir kurusu
Akşam 17.15
Bir kase yoğurtdun üzerine 1 armut 1 muz 1elmayi minik minik dogradim 2 yemek kaşığı musli kattım yedim . Üffff ne uzattım Bee yoğurtlu meyve salatası yemiş oldum
Şimdi çocukları uyuttum bir dus aldım. 1 kahve ve soda keyfi yapasim var. Saygılar.
Elhan
@yazarhanim35
Düne göre - 1 kg canım. Kırdık herhalde direnciÖyle olur tatlım neyse cumaya eksi gelirsin silma canini
Insalh yoktur canım olsada korkma basit artık fitikdan kurtulmak da
İyi yaptın canım hosgeldin bomba
SelamSelam Mehfam nasılsın? Kitap kulübünden tanıyorum seni
İnşallah abla ama çok açık iştahımGünaydın canım
Çok korkulacak bir tartı değil. Sağlıklı bir beslenmeyle istediğin kiloya ulaşırsın . Yaşın, günlük koşuşturmalarin avantaj olacak inşallah.
K olarakPazartesi kaptanlarin günü characim.İki günde en çok kilo veren avantajı kapıyor. Güçlü halkayı alıyor. Nickindeki ch " k" mi okunuyor "ç" mi
Ben de iyiyim çok şükürSelamteşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın?
İnşallah abla ama çok açık iştahım
2 yaşında ve 2 buçuk aylık bebeklerim var. Eskisi bi okuyamıyorum malesef. Ama yine de bırakmamaya çalışıyorum.K olarakneşe olarak tercüme edilir genelde. Sahici mutluluk olarak da bilinirmiş.
Ben de iyiyim çok şükürDüzenli okuyor musun şu sıralar okuduğun bir kitap var mı?
Kolay gelsinBugün bende çok yoğunum annemin evini toparlamaya gitcez baya bi kardio yaparım artik
Hooop sen attın, ben tuttumDüne göre - 1 kg canım. Kırdık herhalde direnci
2 yaşında ve 2 buçuk aylık bebeklerim var. Eskisi bi okuyamıyorum malesef. Ama yine de bırakmamaya çalışıyorum.
Şuan okuduğum kitap aşağıdaki
Bulgur bana hiç gelmiyor. Uykusuzlukta eklenince Süppper olurHooop sen attın, ben tuttum
Bugün +1 malesef
Anladım ki bulgur + uykusuzluk bana iyi gelmiyor
Allah kolaylık versinYaaa bende doğurunca kızım 2 yaşına olcak
özel menü değildi canım basmati pirincin glisemik indeksi düşük diye yedim ama fazla olduğu konusunda haklısınAfiyet olsun canımÖzel bir menü değilse iki öğünde pilavla karbonhidrat yüklemesi olmuş Diğerleri çok güzel.
teşekkür ederim arkadaşımŞifa olsun
evet canım farkındayım yavaş yavaş su miktarını artıracağım teşekkür ederim.su az olmuş biraz harika menu afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?