Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efsane geri döndüBuguneee söz vererek güzel bir enerjiyle uyandım buralar bensiz ıssız bir ada gibi
![]()
baktım neden boyleee aaa dedim ben aktif değilim Dobaaarlandim geldim helloooo
![]()
HosbuldummmÖyle olur tatlım neyse cumaya eksi gelirsin silma canini
Insalh yoktur canım olsada korkma basit artık fitikdan kurtulmak da
İyi yaptın canım hosgeldin bomba![]()
Kolay gelsin ozim gunaydinnnHerkese günaydın, bugün bilgisayar başında bol çalışmalı bir gün olacak![]()
Bizede haber ver abla inşallah kötü bir şey yokturGünaydınlar şekerlerim hastane randevum var bugün ona gideceğim 11'de randevum mr sonuçlarına bakılacak.
İyiyim canım kahvaltı hazırlıycam sen nasılsın napıyorsunAynenn kuzum nasılsın napiyorsun?![]()
Dünden evi tertemiz ettim bulaşık makinasi boşİyiyim canım kahvaltı hazırlıycam sen nasılsın napıyorsun![]()
Maşallah tam hayallerimdeki günDünden evi tertemiz ettim bulaşık makinasi boşçamaşır yıkandı katlanıp yerlerine yerleştirildi kirli sepetide boş
ev temiz çocukların altı üstü temizlendi yelekler çoraplar giyildi sütlerini içiyorlar
bende birazdan çayımı katarım ocağa ne yapsam acaba kahvaltıya ya
sen ne yiyeceksin
Selam Mehfam nasılsın? Kitap kulübünden tanıyorum seni
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
10 tane zeytin
Bir küp peynir
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Beş kaşık basmati pirinç pilavı
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
Akşam
Beş kaşık basmati pirinç pilavı
Bir tabak etli sebze yemeği
Salata
Şu 1.5 litre
Spor yok
Elhan
çoook geçmiş olsun, şimdi nasıl oğlun umarım toparlanmıştırHocam çocukları uyuyunca yapsam olur mu oğlum hastaydı da hastahanedeydik bugun
geçmiş olsun ablacımGünaydınlar şekerlerim hastane randevum var bugün ona gideceğim 11'de randevum mr sonuçlarına bakılacak.
Ellerine sağlık düzen hanımım.Dünden evi tertemiz ettim bulaşık makinasi boşçamaşır yıkandı katlanıp yerlerine yerleştirildi kirli sepetide boş
ev temiz çocukların altı üstü temizlendi yelekler çoraplar giyildi sütlerini içiyorlar
bende birazdan çayımı katarım ocağa ne yapsam acaba kahvaltıya ya
sen ne yiyeceksin
Günaydın eküricim.Günaydınlar şekerlerim hastane randevum var bugün ona gideceğim 11'de randevum mr sonuçlarına bakılacak.
Günaydın Ozlemcim.Herkese günaydın, bugün bilgisayar başında bol çalışmalı bir gün olacak![]()
Günaydın canım
Hahaha abla istersen beni çıkarabilirsinKilo artışın için ayrı bir tablo mu yapsak ne etsek![]()