- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Geçmiş olsun oğlun hstaymış önemli bişi değildir umarım.Anladim canim toparlanmaya çalış bak menulerini özledik
Evet malesef toplamda eşimle birlikte 6 top yediler
Sonuç icin hastahanedeyiz canim yine hasta ama
Çok güzel menun karnım acıktı
Geçmiş olsun ablacım beterinden korusun AllahSelamlar biraz önce geldim,omurgada 4 tane nur topu gibi fıtık çıktı büyük değişmiş fizik tedavi verdi dr,fizik tedaviden randevu alıp gideceğim epikriz raporuda hazırladı dr bakalım artık ne olcak 1 ay filan sürer dedi.Sinirler sıkışınc ağrılar olur dedi.
Geçmiş olsunHocam çocukları uyuyunca yapsam olur mu oğlum hastaydı da hastahanedeydik bugun
Çok sağol hayalcim telekkürler,kıydım vallaha doping ettim kendime bugünGeçmiş olsun ablacım beterinden korusun Allahkıymışsın nikahı afiyet olsun
İyi yapmışsın hastane stresine iyi gelmiştir gofretÇok sağol hayalcim telekkürler,kıydım vallaha doping ettim kendime bugün
Aynen yiyim dedim ldım,normlde cum günleri lıyordumda bugüne denk geldi artıkİyi yapmışsın hastane stresine iyi gelmiştir gofret
Yaa bu iyi mi kötü mü anlamadımAnladim canim toparlanmaya çalış bak menulerini özledik
Evet malesef toplamda eşimle birlikte 6 top yediler
Sonuç icin hastahanedeyiz canim yine hasta ama
Çok güzel menun karnım acıktı
İstersen dedim kuzucumAbla ben şimdilik rakipsiz devam etsem olur mu? Bi deneyeyim kendimi
Kayıpdunya bildirimi zamanında yaparsa şükrediyoruz canım. Görürsen selam söyleMerhaba hanımlar
Dün akşamdan beri büyük oğlanın gribi ile uğraştım. Kahvaltıyı öğlen yaptık.
Cumaya hazirmiyiz
Ben biraz hevesimi yitirdim gibi ama olsun eksi ile bitirme hevesindeyim.
AradaZincirKirma aklıma geliyor bı hevesleniyorum ama kendisi kayiplarda
Şimdilik gidiyorum beni özleyin anacığım bayyy
Ameliyatsiz tedavi önerdiği için şükür canım.Selamlar biraz önce geldim,omurgada 4 tane nur topu gibi fıtık çıktı büyük değişmiş fizik tedavi verdi dr,fizik tedaviden randevu alıp gideceğim epikriz raporuda hazırladı dr bakalım artık ne olcak 1 ay filan sürer dedi.Sinirler sıkışınc ağrılar olur dedi.
İlerde ne göstercek bakalım şimdilik fizik ile devam olack sanki,doktor randevusu almam lazım daha bakalım ne diyecek kendileri.Ameliyatsiz tedavi önerdiği için şükür canım.Sinirleri mutlu edelim canı sıkılıp sıkışmasın.
Yok bu büyükKayıpdunya bildirimi zamanında yaparsa şükrediyoruz canım. Görürsen selam söyleCocuguna geçmiş olsun. Tez zamanda toparlar inşallah. Bu o altın yumurtlayan tavuk mu nazar duası oku bol bol.
Geçmiş olsun hanımcımAynen yiyim dedim ldım,normlde cum günleri lıyordumda bugüne denk geldi artık
Çok sağol fezacımGeçmiş olsun hanımcım
Rabbim şifasını versin canım, dua edeceğim oğlun içinElhan Hocam oğlumu hastahaneye yatırdık
Yani ben takip ederim ama kaptanlığı devretmek istiyorum ilgilenemeyecegim oğlumun durumu iyi değil ama inşallah iyileşecek doktorlar öyle dedi
Maviş takım sizi çok seviyorum lütfen bırakmayın ve cuma gününe hepiniz eksi gelin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?