- 4 Eylül 2011
- 19.393
- 69.090
- 798
Hiç bilgim yoktuSavaşla ilgili zalimden yana olduğu için![]()

Hadi inşallah darısı bizeBugün iyiydi, normal yemeye döndüm, yarın nasıl olur bilemem de, haftaya veda ederim diye düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilgim yoktuSavaşla ilgili zalimden yana olduğu için![]()
Hadi inşallah darısı bizeBugün iyiydi, normal yemeye döndüm, yarın nasıl olur bilemem de, haftaya veda ederim diye düşünüyorum
Hahahaha hamileyim diye yiyorum sanmaaaSaol elhan abla yarın başlarım o zaman:)
Ahhhahaah sus giz koca göbüş
O her yerde tanır beni:))
Eski haline dönmüş ablaaa benim gözüm eski nickle gidiyodu oyüzden şaşırmadım bls diye görmüyodum zaten avatarından tanıdım nicki degiştirdimi değiştirmedimi hiç gormedim haBls61' i hemen tanimissin ben bir afalladim önce![]()
Hahahaha hamileyim diye yiyorum sanmaaa![]()
Yiyorumm ama sağlıklı seyler sebze agirlıklı kuruyemişler bol yoğurr karbonhidrat sıfır buyüzden sabitim conemm bebeğime yarasın bana yaramasına gerek yokKız niye yemiyon yeseneeee iki canlısin sen amaa![]()
Yiyorumm ama sağlıklı seyler sebze agirlıklı kuruyemişler bol yoğurr karbonhidrat sıfır buyüzden sabitim conemm bebeğime yarasın bana yaramasına gerek yok![]()
Bide şişmiyorsunn tabii tatlı da yememem lazım ödem olurr almirada hiç ödemim yoktu hiç şişmedim inş bunada öyle yaşarım sadece hep uykum varAferin kız bende beliste 0 karbonhidrat yemiştim çok rahat geçiyor fazla kilo almdign için
Bide şişmiyorsunn tabii tatlı da yememem lazım ödem olurr almirada hiç ödemim yoktu hiç şişmedim inş bunada öyle yaşarım sadece hep uykum var
Bide atak dönem kuzu ya cok uyanıyo geceleri allah yardımcım olsun daha bittii bebe yapmamAy işte uykunun olması uyumaman zor olur be. Olmaz olmaz dikkat edersen ins
Teşekkür ederim Büyük kaptancımTam tekmil hazırız komutanım
Harikasın örnek bir pazar menüsü. Kaptanın çok şanslı.![]()
Afiyet olsun canım. Sende spor var. Bu hafta bende başlasam iyi olacak. Unutursam beni dürtüverin
Bide atak dönem kuzu ya cok uyanıyo geceleri allah yardımcım olsun daha bittii bebe yapmam![]()
hoş görünüyorsun ablaUzaktan nasıl görünüyorum![]()
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Menü
Sabah 10.00
1 yumurta
Zeytin - peynir
2 lokma bal kaymak
Öğle-akşam 14.30
1 köfte
Ciğer
Yeşillik
Bol salata
Bir avuç kadar lavaş
Ayran
40 dk yürüyüş
Su az oldu yine
Elhan
yazarhanim35
Bugün dışarıdaydım. Mangal yaptığımız için böyle arasız akşam ve öğle bir arada oldu. Yemekten sonra çay kahve içtik. Başka birşeyler yemedim yemem artık.
Başladın mı canım, nasıl gidiyorSağolasın
Çocuklar, okulları derken vaktim olmuyor eskisi kadar. Ahmet Apa'nın parogramına niyetlendim tekrar bakalım bu sefer inşallah tamamına erdirmek nasip olur.
Yarın sabah mı kilo bildireyim ben Cumadan Cumaya mı bildiriliyor.
1.5 yaş atağı geldi looAhaaaha o ataktan mı oluyor ben dişten saniyordum
Kaptan da istikrarı bozduyazarhanim35
Elhan bugün öglen tavuk dünyası şefin tavasıni yedim akşam mangal yaptık üstüne tatlida yedim stresli bir andaydim yemekle sakinlestirdim sanırım kendimi yarın +2 kg ile gelebilirim üzgünüm regl de olamadim hala siskinlik var cumaya toparlarım umarim
O senin hoslugun tatlımhoş görünüyorsun abla