- 24 Ağustos 2012
- 12.006
- 26.289
- 798
Tamam canim soylerimDenersen söyle banadaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim soylerimDenersen söyle banadaa![]()
Oh çok şükür canım iyi olmana sevindim kilo vermende çok güzel eski sağlıklı günler çok yakında ben inanıyorum gezegenimÇok şükür , daha iyi olacağım
Moralimi hep yüksek tutuyorum, kilo da veriyorum, daha ne olsun
Evet canım ne günlerdi değilmiBen de çok özledim seni.Geçen yıl bu zamanlar mide derdimiz vardı ortak.
Ayni tahliller aynı sonuç aynı tedavi...çok şükür geçti gitti inşallah.
![]()
Evet. Pazartesileri tartı fotosu şart değil , bildirimini yazılı yapman yeterli oluyor.Teşekkür ederimyarın da kontrol tartısı var değil mi?
Afiyet olsun canim gayet güzel menunBol stresli bir günden iyi geceler ama napıyoruuzzz stres yok motivasyona devammmm her şey gelip geçiciOğlum diş patlatıyor köpek dişleri ateşli geçiyor o yüzden birazcık stres yaptımdı
Neyse bugün ki menüm direkt fotoyu atacağımsabah 9.45 öğleden 14.45 akşam 17.40
Eki Görüntüle 3330242
Su en az 2 lt
2 bardak bitki çayı gün içinde
Bir de 2 saat önce eczaneye gitmiştik yolda soğuk kahve almış eşim onu içtim
Elhan
Beth18
Tamam çok sağolunEvet. Pazartesileri tartı fotosu şart değil , bildirimini yazılı yapman yeterli oluyor.
Cuma günü kilon:
Pazartesi kilon:
Fark :
Bu şekilde yapıp Elhanı ve kendi takımındaki kaptanını etiketlemen yeterli.
Rica ederim canım ne demek.Tamam çok sağolun![]()
Evet, grupla başladım, bugün 38. GünEvet 37. gün bu gün ama bacağımda sıkıntı vardı hiç yürüyüş yapamadım. Ondan mı yoksa bulguru mu çok yedim bilmiyorum 5 kilo gitti. Siz de mi yapıyorsunuz.
Uyumayacağın yere niye iyi geceler dersin acabaHerkese iyi geceler kızlar.![]()
Ah canım, başlamalıyım. Fena kşlo artışı var ve iştahım çok açıkOooo sen de mi başladın diyete.
Bebiş nasıl toparlandınız mı
![]()
Evet canımTeşekkür ederimyarın da kontrol tartısı var değil mi?