- 21 Ekim 2019
- 5.251
- 26.234
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun ablacım5 Kasım
9.30 Meyveli yulaf lapası
11.00 omlet bir yumurta kadar , peynir , marul
13.00 Kahve
15.30 Dört kaşık mercimek yemeği , bir servis kaşığı et sote, ayran
yazarhanim35
Hımm tolere etmeyi hiç düşünmemiştim canim gayet güzel yapicam yarinaMeyve nihayetinde canım akşam yemeğinde ki yoğurdu kısıp tek ara öğüne düşürüp hem bir anda vücuda giren şekeri yoğurtla tolere edebilirsin
Evet çok iyi bir alternatif bende bir kaç tarif görmüştüm ama benim gördüğüm tarifler böyle değildi Bunu da yapacağım amaYok ne kusuru belki ben etiket yapamamış indir.
Tatlı isteği dönemlerinde güzel oluyor o tarif. Dışardan yağ yok un yok şeker yoktahin yağlı gerçi ama sayılmaz o
![]()
Kolay gelsin canımSıkıntıdan bende buraya sariyorum. Gelene geçene laf atiyom kimse kızmaz inşallah
Yatak odasının duvarları ve dolabını siliyorum. Gelgit daha bir duvar sildim. Bı yandan çamaşır yıkanıyor. Perşembe temizlikçi gelecek. Yavaş yavaş oralarida yapsam mı diye düşünürken bı odada yıkılıp kaldığımı fark ettim![]()
Ben şokYok izlemedim. Benim boy ondan uzun. Elime bezi verdi senin boyun uzun şurayı sil bakayım dedi. Çıktım sildim
Sonra sen orayı yaparken ben banyoya geçiyorum dedi
Annemle temizlik yaptığım zamanlar aklıma geldi![]()
Spordan sonraki o hafifleme hissini çok seviyorum �nşallah bol eksileri görürüz canımSporumu bitirdimduşumu alıp çıkacağım. Benim kıza alişveriş yapacağız . Akşam görüşürüz fıstıklar
![]()
Hocam ben sana Ankara'da sanıyordum Antalya'da mısın büyük sevaba girmişsin Allah kabul etsinPazar günü çok hareket bereket getirir mi bilmem tatlım ama ben de farklı değilim. Sitenin bahçesinde atıl bir kedi evi vardı. Onu temizledim dayadım döşedim kedim için. Huzur verici tek aktivitem bu oldu. Yağmur başladı Antalya'da. Deli yağar bizim yagmurlar.senin de huzurlu bir günün olsun. Buradan sana bir gıdım enerji gönderiyorum.
Geri kalan da anca beni idare eder.
![]()
Kızlaaarrr varsa gününuz veya misafir ağırlıcaakk alınn size mükeemmmeeelllll masa
Afiyet olsun canımDün öyle oldu, bugün normale döndüm
Oo Karşı takım çalışıyorBunları da ekleyeyim burada kalsın :)Elhan
Beth18
Eki Görüntüle 3330073
Eki Görüntüle 3330072
Eki Görüntüle 3330074
Bayağı az yemişsin Afiyet olsun canım
Afiyet olsun hocam Senin de bayağı az5 Kasım
13.00 Kahve
yazarhanim35
Evett ya kinoa kısırı çok meşhur buara okadar güzel oluyormu bilemedimHımm tolere etmeyi hiç düşünmemiştim canim gayet güzel yapicam yarina
Evet çok iyi bir alternatif bende bir kaç tarif görmüştüm ama benim gördüğüm tarifler böyle değildi Bunu da yapacağım ama
Kolay gelsin canım
Ben şok
Spordan sonraki o hafifleme hissini çok seviyorum �nşallah bol eksileri görürüz canım
Hocam ben sana Ankara'da sanıyordum Antalya'da mısın büyük sevaba girmişsin Allah kabul etsin
Ay sirf su kinolali kısıri yapmak için kinoa aldım Dün akşam Hepsi çok güzel gözüküyor
Afiyet olsun canım
Oo Karşı takım çalışıyor
Afiyet olsun hocam Senin de bayağı az
Hala 1. Seviyedeyim, dün hem canım yemek istemedi, hem vakit bulamadımDeğişik bir seviyedeyiz demek ki...menun oldukça azalmış tatlım.Başarılar ve de kolayliklar dilerim.
![]()
Bende de aynı sıkıntı var..ne bildirim ne uyarı geliyor
Çok şükür , daha iyi olacağımHoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın![]()
Beth hocam maşallah alintilarina kaptanlığın hakkını vermişsinHımm tolere etmeyi hiç düşünmemiştim canim gayet güzel yapicam yarina
Evet çok iyi bir alternatif bende bir kaç tarif görmüştüm ama benim gördüğüm tarifler böyle değildi Bunu da yapacağım ama
Kolay gelsin canım
Ben şok
Spordan sonraki o hafifleme hissini çok seviyorum �nşallah bol eksileri görürüz canım
Hocam ben sana Ankara'da sanıyordum Antalya'da mısın büyük sevaba girmişsin Allah kabul etsin
Ay sirf su kinolali kısıri yapmak için kinoa aldım Dün akşam Hepsi çok güzel gözüküyor
Afiyet olsun canım
Oo Karşı takım çalışıyor
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsun ablacım![]()
Ama sanki vücudum şiş hocam .Harika bir pazar menüsü
Afiyet olsun canım![]()
Sağol tatlım .Sağol canım iyi gezmeler
Hocam bu ne harika bir menüdür böyle5 Kasım
13.00 Kahve
yazarhanim35
Evet kaptancığım o hafiflik çok mutlu ediyor.Hımm tolere etmeyi hiç düşünmemiştim canim gayet güzel yapicam yarina
Kolay gelsin canım
Ben şok
Afiyet olsun canım
Oo Karşı takım çalışıyor
Üslubunuza ayar verene kadar bana yorum yapmayınız. Eğer muhabbet bu şekilde devam edecekse hiç yorum yapmayınız.Tabi ki yediklerinde özgürsün ama biz burada koca popislerinizi eritmek için birbirimize yorum yapiyoruz