Evet arada tek arada çift öğün olarak yapıyorum:)Tamam yağ alayım ben de sagolasin
Ay evet ya ben de beklicem nasıl yapcaksam okula yetiş çocuklara yetişşimdi dusundumde yapamayabilirim belki neyse denerim
Afiyet olsun canim
Evet 3te yenince baya etkisini kaybeder ertesi güne canim Afiyet olsun
Canim Afiyet olsun aralıklı oruç mu yapıyorsun?
Ay ne güzel yap yap Spor iyidir
Afiyet olsun
Ben de kendime bir odul verdim bugun
spor salonuna yazildim
Oo dün söylenilen kaçamaklar yapılmış
Cesmi nigar çorbası nasil hic icmedim canim.
Ne oldu canım geçmiş oslun
Olsun edemedigin halin buysa ettigin kimbilir nasil olacak
Afiywt olsun canim. Kiymali mi yaptin? Ben de aldim bakalim nasil yapicam
hangi dizi canim?
aa hocam sen misin neresi burasi?
ben de kızartmasinj çok seviyorum ama çok kalorili
Off
Menü ateş ediyor
Onu da cocuklara yapmıştım
Peynir yemiyorlardi ben de ucgen peyniri surdum ustune de cikolata falan kandirmaya calistim ama bazen kandilar bazen kanmadilar
Menun cok guzel ve sade tam bir diyet menusu
Evet son 2 tane kalmıştı kizarttim canim ben de çok seviyorum
Manti
Aynen ya iyi özetlenmiştir hocam
yazarhanim35 bu alintiliyi almisim ama sen bana mi afiyet olsun dedin hatirlayamadim ya
GUzel canim. Ben de öyle öyle 10 kg vermiştimEvet arada tek arada çift öğün olarak yapıyorum:)
Evet canım kıymalı yaptim tadı daha güzel oluyorTamam yağ alayım ben de sagolasin
Ay evet ya ben de beklicem nasıl yapcaksam okula yetiş çocuklara yetişşimdi dusundumde yapamayabilirim belki neyse denerim
Afiyet olsun canim
Evet 3te yenince baya etkisini kaybeder ertesi güne canim Afiyet olsun
Canim Afiyet olsun aralıklı oruç mu yapıyorsun?
Ay ne güzel yap yap Spor iyidir
Afiyet olsun
Ben de kendime bir odul verdim bugun
spor salonuna yazildim
Oo dün söylenilen kaçamaklar yapılmış
Cesmi nigar çorbası nasil hic icmedim canim.
Ne oldu canım geçmiş oslun
Olsun edemedigin halin buysa ettigin kimbilir nasil olacak
Afiywt olsun canim. Kiymali mi yaptin? Ben de aldim bakalim nasil yapicam
hangi dizi canim?
aa hocam sen misin neresi burasi?
ben de kızartmasinj çok seviyorum ama çok kalorili
Off
Menü ateş ediyor
Onu da cocuklara yapmıştım
Peynir yemiyorlardi ben de ucgen peyniri surdum ustune de cikolata falan kandirmaya calistim ama bazen kandilar bazen kanmadilar
Menun cok guzel ve sade tam bir diyet menusu
Evet son 2 tane kalmıştı kizarttim canim ben de çok seviyorum
Manti
Aynen ya iyi özetlenmiştir hocam
yazarhanim35 bu alintiliyi almisim ama sen bana mi afiyet olsun dedin hatirlayamadim ya
hay masallah arkadaşı geliyor minigin1.5 yaşında
insa ablammTablo bize ihtiyacımız olan motivasyonu verecek inşallah.
Yerimizde durmak yok tatlım gözümüzü hedefimize diktik.Bebegin sevgiyle büyüsün. Bol bol mincirlansin minik.
Spolier vermeyeyimAy onu ben de izlicem Bi kaç yerde fragmanını gördüm güzele benziyor
Kilo aldırıyor ya o bakımdanEvetneden ki
Afiyetolsun canimEvet canım kıymalı yaptim tadı daha güzel oluyor
Yaa o zaman eşimle izleyeyim canim sagolSpolier vermeyeyimbenim kardeşim yönetmenlik okuyor o kolay kolay beğenmez her yapımı ama o bile beğendi
Hayırlı olsun kaptanm .Kızlar spora yazildim
Artık salondan cikmicam
Gelsin Platesler gitsin zumbalar
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun .Merhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
Bende bu ara aralıklı oruca başladım kaptanım. Günü geç açıyorum, sabah 14:00 den önce bir şey yemiyorumGUzel canim. Ben de öyle öyle 10 kg vermiştim
Bu aralarda aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum ama çocuklardan sofrada bir şey kalıyor azıcık mesela atsan atılmaz ben de ağzıma ativeriyorum ee oruç bozuluyor malesef
Rica ederim canımKilo aldırıyor ya o bakımdan
Afiyetolsun canim
Yaa o zaman eşimle izleyeyim canim sagol
Chara yaşın küçükmüydü ben mi öyle hatırlıyorum canım yaşın kaçtı ? Bir de boyun kaç ve hedeflediğin kilo kaç ?Evetneden ki
Sabah serpme kahvaltı ekstra olarak sucuklu yumurtaKaptan ben olduğum için mi menülerinizi paylaşmıyorsunuz kızlar
Hiç bir şey yememişsinMenümü yazıp telefonu şarja takmam lazım
Kahvaltı 12:00
Bir avuçtan az ceviz
Eisberg
Peynir
Akşam
Bir avuçtan baya az ceviz
3 kupa kahve
Su inşaAllah 1,5 lt ye yaklaşır
Elhan yazarhanim35
Düğündeydim ya int hiç çekmediKızlar menüler nerede menüler elhan abla dışında menü etiketleyen olmadı
Oy canım geçmiş olsunMerhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
Mantı kilo aldırmaz. Mantının miktarının çokluğu ve diyette yediğiniz zaman aralığı kilo aldırır. Tabaklarca yersek ve geç saatte yersek gibi. Aslında bu her besin için geçerli. Yediğim miktar sadece küçük bir kase. Diyette kısıtlama değil de porsiyon kontrolü yapmak hem sürekliliğe destek olur hem mahrum kalmayız sevdiğimiz yiyeceklerden. Kısıtlama daha çok diyeti bıraktığımızda o yiyeceğe saldırmamıza ve sürekli başa dönmemize neden olur görüşündeyim.Kilo aldırıyor ya o bakımdan
Yaşım 36 boyum 160 hedeflediğim kilo 54Chara yaşın küçükmüydü ben mi öyle hatırlıyorum canım yaşın kaçtı ? Bir de boyun kaç ve hedeflediğin kilo kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?