- 18 Mart 2018
- 30.705
- 122.095
- 598
- 35
Vakit bulamadım, akşamki cevizleri ayaküstü hazırlanırken yedimHiç bir şey yememişsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vakit bulamadım, akşamki cevizleri ayaküstü hazırlanırken yedimHiç bir şey yememişsin![]()
Hoşgeldin, çok sevindim
Spor salonu hayırlı olsun kaptanım.Ben de kendime bir odul verdim bugun
spor salonuna yazildim
aa hocam sen misin neresi burasi?
Aynen ya iyi özetlenmiştir hocam
yazarhanim35 bu alintiliyi almisim ama sen bana mi afiyet olsun dedin
hatirlayamadim ya
![]()
![]()
Hoş geldin saracim.
Yok abla bekliyoruz hala. Kolye tesbih gibi bişey olduğunu düşünüyoruz görüntü boncuklar şeklindeOy canım geçmiş olsun, ne yutmuş, çıkarabildi mi
Herkese günaydın, bu liste çok güzel olmuş
60' lar Ligi Kilo 70' ler Ligi Kilo @Chara- 60.7 Elhan
70.6 @Jasminium84 63.0 @sibel_84 72.45 @Mucizemsn 63.45 blonde ambition
74.4 Nergis 35
64.1 Ozzybal
74.75 @flziso 64.6 @Hayalkuran 76.8 @Jou 65.0 Ellssa
77.2 @menekse_kokusu 65.9 yazarhanim35
77.3 Beth18
66.3 @s i d e l y a 66.75 @TemelinSafinazi 68.35 @Aomine Daiki 68.55
80' ler Ligi Kilo 90' lar Ligi Kilo gezegenfeza
81.1 @60kiloyum 91.1 @kayipdunya 81.35 Efenin_Annesi
95.1 Mthn83
81.9 Tutku44
83.7 @Ysmnondr 84.1
Woww kaptanım masalhh sana
Hayırlı olsun canımKızlar spora yazildim
Artık salondan cikmicam
Gelsin Platesler gitsin zumbalar![]()
Geçmiş olsun kuzum ne oldu cikarabildi miMerhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
Çok geçmiş olsun inş çıkmıştır kolaycaMerhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
Çıktı ama anormal birşey görmedim. İnşallah çıkmıştır. Kafamdaki sorusu yetiyor çünküWoww kaptanım masalhh sana
Hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun kuzum ne oldu cikarabildi mi
Neredeyse 1 yıldır 38-40 beden kiyafetler alıyorum, uzun süredir beni bekliyorlar, ben de hep aynı şeyleri giyiyorum. Umarim yakında aldıklarımı giyebilirim.Kızlar Trendyol da elbise delisi diye bı satıcı var büyük beden elbiseleri var. Fiyatlar 400-700 gibi çok uçuk olmayan rakamlar. Bı yanım mutlu et kendini diyor diğer yanım rahat edersen kendini zorlamazsin diyor. Siz ne dersiniz![]()
Oy kıyamam yaa, çabuk çıkar inşaAllahYok abla bekliyoruz hala. Kolye tesbih gibi bişey olduğunu düşünüyoruz görüntü boncuklar şeklinde
çok geçmis olsunYok abla bekliyoruz hala. Kolye tesbih gibi bişey olduğunu düşünüyoruz görüntü boncuklar şeklinde
Ben trendyolu sildimKızlar Trendyol da elbise delisi diye bı satıcı var büyük beden elbiseleri var. Fiyatlar 400-700 gibi çok uçuk olmayan rakamlar. Bı yanım mutlu et kendini diyor diğer yanım rahat edersen kendini zorlamazsin diyor. Siz ne dersiniz![]()