Maşallah maşallahEvettt kuzumm nerden hatirladınnbende diyorum bukızı nerden gördüm simdide 2024 hazıran annesi oldu 2ci ikizler burcu bebesi geliyo
Öpeyim mi o zamanBen kaptan olduğum için mi sözlerine alınabilirik baktatli bir şeyler söyle de keyfimiz yerine gelsin
Ay bende ama Selma ile tanere mutlu oldumAyyyy fazıla çok üzüldüm beee
Tamam yağ alayım ben de sagolasinEvet canım ondan gacırdar hemen al başla yağa düzenli düzelmeye başlar .
Çok zevkliydi hayatım . 12 kez aldım ve alırken daha karşıdan bakarken bitmiş halini gözümde canlandırıp hayal ediyorum. Sonra bitince o hayalin somut bir halde görünür olarak ortaya koymak beni çok tatmin ediyordu. Sanata hep çok ilgil vardı canm Yağlı boya ve kara kalem çiziyorum ordada benzer duygular ya onla alakalı bence bir şeyi güzelleştirmek ve hayalindekini somut görünüre çevirmek benim ruhumu tatmin eden bir şey.
Ay evet ya ben de beklicem nasıl yapcaksam okula yetiş çocuklara yetişHeee kizzz bende hep böyle deneyerek yaptım bide soyunmamda asla şaşmazdım hiç üşenmez soyunurdumbi küpe bırakmazdım neolur neolmaz diye
Işte wcden sonra bekliceksin aninda gidince oan zaten şişlik gitmiyo biraz bekleyince gidiyo yaşadıkça öğreniyo insan
Afiyet olsun canim
Evet 3te yenince baya etkisini kaybeder ertesi güne canim Afiyet olsun
Canim Afiyet olsun aralıklı oruç mu yapıyorsun?
Ay ne güzel yap yap Spor iyidirJou -Hayal sizden korkulur Kızlar geceden beri tüm kirli çamaşırlarımı ortaya döktürdünüz yahu hayatımın yarısın anlatmışım Artık menümü yazayım yeter
MENÜM
14:00 Kahvaltı = Sucuklu yumurta, kaşar, 2 zeytin, 2dilim Çavdar ekmeği, şekersiz çay
Ara = kahve içerken 2 kare bitter
Akşam = 1 kase tarhana, 2 köfte, 1dilim çavdar .
Elhan Sibelle önümüzden çekilip 60'lar ligine geç hemen hadi Önümde sadece ikiniz varsınız aayyyy gidiyoruuuzzzz
Beth18 Hocam kaptanım sporda yapıcam birazdan
Oo dün söylenilen kaçamaklar yapılmış
Ne oldu canım geçmiş oslunbugün dolaştım. azcık da alışveriş. ama dönerken başıma ağrı girdi. sonra da kötü birşey oldu. başım hala ağrıyor gerginim
Olsun edemedigin halin buysa ettigin kimbilir nasil olacakBeth18 kaptanım bugün menüm
10.00 omlet, peynir, zeytin
12.00 mercimek çorbası 1 dilim ekmek
17.00 1 hurma, sade kahve
20.00 etli patates yemeği, 1 kaşık pilav
Çok dikkat edemiyorm hafta içi tam olarak başlayacağım sporumla kaptanım
Not: az önce nasıl oldu bilmiyorum alttan başka bir topiğe tıklayıp bu yorumu oraya atmışım ashahsjajs neyse ki hemen farkedip düzelt diyip sildim
Afiywt olsun canim. Kiymali mi yaptin? Ben de aldim bakalim nasil yapicamBugunki menum
Kahvalti 11.00
2 dlm salam
2 adet üçgen peynir
1 Adet simit
Ara öğün
1 adet mandalin
Akşam 5 yk karnibahar
1 dlm ekmek
2 yk yoğurt
Karnibahar şişkinlik yapar ama çocuklar için yapıyorum eş sevmeyince haliyle çocuklar ve bana kalıyor ziyan olunmasın diye yiyorum çokta severimbugün böyle geçti yarına Allah kerim
Elhan Beth18
hangi dizi canim?Benim dizi başlar
aa hocam sen misin neresi burasi?
ben de kızartmasinj çok seviyorum ama çok kaloriliAbla valla öyle denedim de sevmedi buyuk oglan kıymalı yapıyorum büyük oğlan bayılıyor küçüğe sevdiremedim bi turlu firinda ne yalan soylim bende sevmiyorumama kizartmasina bayılıyorum
OffBir avuç kuruyemiş ile iki dilim ananas yedim.
Menü ateş ediyorMenüm
12:00
1 porsiyon üstü yoğurtlu fırın karnıbahar
19:00
1 porsiyon gümüş balığı
Bol salata
1 saat yürüyüş
Elhan yazarhanim35
Onu da cocuklara yapmıştımÜçgen peynir ile çikolata sürüp yiyen kardeş gördü bu gözler şaşırmıyorum
Menun cok guzel ve sade tam bir diyet menusuİyi geceler kızlar
04.11.23
Sabah 8.00
2 rafadan yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
1 dl tm buğday ekmek
Öğlen 14.00
4 kaşık pırasa yemeği
1 salatalık 2 kaşık yoğurtlu kuru cacıkımsı(bira ara popülerdi sosyal medyada )
1 dl ekmek
Akşam 17.00
6 kaşık pırasa yemeği
1 dl ekmek
Cacıkımsı öğlenki gibi
Su 2 den fazla
2 bardak bitki çayı gün içinde
15 dk Leslie 3 fast olan
Elhan Beth18 Eki Görüntüle 3329797
Evet son 2 tane kalmıştı kizarttim canim ben de çok seviyorumÇok güzel canım afiyet olsun kızarmış hellim mi oo
MantiMenü
Sabah 10.00
Bir dilim ekmek
1 yumurta
3 çatal karışık kızartma
Üç lokma bal tereyağı ceviz
Akşam 19.00
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase mantı
Spor 3 saat bisiklet
Su çok içemedim
Elhan yazarhanim35
Aynen ya iyi özetlenmiştir hocamKaptanım daha var dur...mutfak toparlanacak , çocuklar uyutulacak bir de hafta sonları genelde sessiz olur buralar. İçin rahat olsun. Çaylar icilirken dökülür bir bir menüler
Afiyet olsun abla gümüş balığını ilk defa duydum
Afiyet olsun canım
Ben de diziyi izlerken ara ara bakayım dedim
Tatlı tuzlu sevenler var evet tatlım. ..Ama reçelli lahmacun zirve bu konuda
Yapabilirsen zamanın olursa denersinTamam yağ alayım ben de sagolasin
Ay evet ya ben de beklicem nasıl yapcaksam okula yetiş çocuklara yetişşimdi dusundumde yapamayabilirim belki neyse denerim
Afiyet olsun canim
Ay ne güzel yap yap Spor iyidir
Afiyet olsun
Ben de kendime bir odul verdim bugun
spor salonuna yazildim
Cesmi nigar çorbası nasil hic icmedim canim.
Ne oldu canım geçmiş oslun
Olsun edemedigin halin buysa ettigin kimbilir nasil olacak
Afiywt olsun canim. Kiymali mi yaptin? Ben de aldim bakalim nasil yapicam
hangi dizi canim?
ben de kızartmasinj çok seviyorum ama çok kalorili
Off
Menü ateş ediyor
Onu da cocuklara yapmıştım
Peynir yemiyorlardi ben de ucgen peyniri surdum ustune de cikolata falan kandirmaya calistim ama bazen kandilar bazen kanmadilar
Menun cok guzel ve sade tam bir diyet menusu
Evet son 2 tane kalmıştı kizarttim canim ben de çok seviyorum
Manti
Aynen ya iyi özetlenmiştir hocam
yazarhanim35 bu alintiliyi almisim ama sen bana mi afiyet olsun dedin hatirlayamadim ya
Dilek dilek dilek diye diye artık diziyi bırakıcaktım boğuldum yaAy bende ama Selma ile tanere mutlu oldum
Sağol canımMaşallah maşallah
Selmanın abisi abla gönül dağıdanFazıl kim
Evet canım çok önemli bir bilgi biliyorsun bizim için paylaştığın için sagolYapabilirsen zamanın olursa denersin
Yaaa abla çok tatlısın maşallahEvet bitanem. Çok sevdiğim bir diziydi Gönül Dağı çekim mekanını ziyaret etmiştim geçen yıl.Bu yıl bakmıyorum çok aglak bir dizi oldu onceleri eğleniyor keyif alıyordum bıraktım yüreğim kaldırmıyor dramı...
Nedemek canımEvet canım çok önemli bir bilgi biliyorsun bizim için paylaştığın için sagol
Soğanı çiçek yağda kavuruyorum canım içine 1 yk un koyup 1 su bardağı kırmızı mercimeği ekleyip biraz döndürüyorum ardından su . Mercimekler yumuşayınca blendardan çekip 1 yumurta sarısı yarım limon yarım Su bardağı sütten terbiye yapıp ekliyorum tuz karabiber 2 tıngırdat tamam :)Tamam yağ alayım ben de sagolasin
Ay evet ya ben de beklicem nasıl yapcaksam okula yetiş çocuklara yetişşimdi dusundumde yapamayabilirim belki neyse denerim
Afiyet olsun canim
Ay ne güzel yap yap Spor iyidir
Afiyet olsun
Ben de kendime bir odul verdim bugun
spor salonuna yazildim
Cesmi nigar çorbası nasil hic icmedim canim.
Ne oldu canım geçmiş oslun
Olsun edemedigin halin buysa ettigin kimbilir nasil olacak
Afiywt olsun canim. Kiymali mi yaptin? Ben de aldim bakalim nasil yapicam
hangi dizi canim?
ben de kızartmasinj çok seviyorum ama çok kalorili
Off
Menü ateş ediyor
Onu da cocuklara yapmıştım
Peynir yemiyorlardi ben de ucgen peyniri surdum ustune de cikolata falan kandirmaya calistim ama bazen kandilar bazen kanmadilar
Menun cok guzel ve sade tam bir diyet menusu
Evet son 2 tane kalmıştı kizarttim canim ben de çok seviyorum
Manti
Aynen ya iyi özetlenmiştir hocam
yazarhanim35 bu alintiliyi almisim ama sen bana mi afiyet olsun dedin hatirlayamadim ya
Ay hiç sevemedim o dileği soğuk nevale idiDilek dilek dilek diye diye artık diziyi bırakıcaktım boğuldum ya
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Sabah Aşağıdaki tabak
Yeşillikli salata
1 kk peynir
1 dilim hellim p.
1 tane kavurmalı yumurta
2 zeytin
Yarım avokado
1 dilim tb. Ekmeği
Öğlen
Yine aşağıya ekledim ama yarısını yedim
3 kaşık Bulgur pilavi
Yarım tabak yeşil fasulye
Akşam
Bol yeşillikli salata
5 tane kızarmış patates
Yarim kase Cacik
Elhan yazarhanim35
Ay hiç duymamıştım deniyim yarin eline saglikSoğanı çiçek yağda kavuruyorum canım içine 1 yk un koyup 1 su bardağı kırmızı mercimeği ekleyip biraz döndürüyorum ardından su . Mercimekler yumuşayınca blendardan çekip 1 yumurta sarısı yarım limon yarım Su bardağı sütten terbiye yapıp ekliyorum tuz karabiber 2 tıngırdat tamam :)
Sende sagol rakibemAfiyet olsun canım
Bende netflixde ki yaratılan dizisinden öğrendimAy hiç duymamıştım deniyim yarin eline saglik
Sende sagol rakibem
Ay onu ben de izlicem Bi kaç yerde fragmanını gördüm güzele benziyorBende netflixde ki yaratılan dizisinden öğrendimbir yemek bloggerda yapmış ama o üzerine tereyağlı pulbiber yakmıştı ben normal pul biber attım kalorisi yüksek olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?