- 18 Mart 2018
- 30.752
- 122.302
- 598
- 35
Aynen ben de öyle düşünüyorumBrownie kek yapacamda hepsini ben yerim diye yapmiom esim bıktım diyetinden demeye başladı ben yemeyeceksem yapmiomben yemezsem yapsam ziyan oluyor en iyisi yapmamak diye yapmiom
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de öyle düşünüyorumBrownie kek yapacamda hepsini ben yerim diye yapmiom esim bıktım diyetinden demeye başladı ben yemeyeceksem yapmiomben yemezsem yapsam ziyan oluyor en iyisi yapmamak diye yapmiom
![]()
Cumanın günahı olmaz diyelim ablaKahvaltı
2 yumurta sarısı, 1 avuç ceviz
Küflü, ipli peynir
Salatalık, Paprika
Akşam
Patlıcanlı, kıymalı lazanya
Üstüne yoğurt ve kaşar koydum
1 domates
(Efenin_Annesi , çok lezzetliydi, kıyması çok olmuş, az olsa daha iyi olurdu)
Normal bir porsiyonun iki katını yedim, çünkü bitirmeliydim, çünkü yarın düğüne gideceğim, çünkü benden başka kimse yemezdi, çünkü kıymayı çıkaralı iki gün olmuştu)
Ne çok sebebim varmış
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan ,
yazarhanim35
Artanı buzluğa at canım mikrodalgan varsa çözdürür yersinizBrownie kek yapacamda hepsini ben yerim diye yapmiom esim bıktım diyetinden demeye başladı ben yemeyeceksem yapmiomben yemezsem yapsam ziyan oluyor en iyisi yapmamak diye yapmiom
![]()
Nasip olursa yarın tek öğün düşünüyorum, inşaAllah yapabilirimCumanın günahı olmaz diyelim ablaafiyet olsun
Maalesef canım mikrodalgam yok brovnie kek demişim brovnieli kurabiye olacaktı o ben fazla yapıp arada buzluga atıyorum firinda 5 dakika tutuyorum sonra soğuyunca serbete buluyorum güzel oluyor da yapmak istemiyorum valla 1 tane yetmiyor yapinca banaArtanı buzluğa at canım mikrodalgan varsa çözdürür yersiniz
Kendini fazla zorlama da abla düğüne de gidecekmişsinNasip olursa yarın tek öğün düşünüyorum, inşaAllah yapabilirim
Maalesef canım mikrodalgam yok brovnie kek demişim brovnieli kurabiye olacaktı o ben fazla yapıp arada buzluga atıyorum firinda 5 dakika tutuyorum sonra soğuyunca serbete buluyorum güzel oluyor da yapmak istemiyorum valla 1 tane yetmiyor yapinca bana![]()
Dmiiiiiii ama yaaaa Özellikle tatlılarbazı şeyler sonsuz yenmeli
İyi geceler bende ehliyete çalışıp yatayım see youuuKızçeler ben yatıyorum :) herkese iyi geceler
Canım ben geçen hafta sonu öyle çikolatalı tatlı yedim ve bolca antep fıstığı yedim diye onun ödemini bu Cumaya kadar ancak atabildim. Yine haftayı artısız kapattm şükür ama resmen o 1 gün, 1 haftamı yedi ,harcadıDmiiiiiii ama yaaaa Özellikle tatlılar![]()
Dogru diyorsun kuzum ama bende fazla ödem olmuyor yemedim zaten koşu bandı gelsin öyle yerim ahahahCanım ben geçen hafta sonu öyle çikolatalı tatlı yedim ve bolca antep fıstığı yedim diye onun ödemini bu Cumaya kadar ancak atabildim. Yine haftayı artısız kapattm şükür ama resmen o 1 gün, 1 haftamı yedi ,harcadıbunuda düşün öyle olmasın ama tabi ki hepimizi bünyesi farklı kendi bünyeni en iyi sen biliyorsun canım.
![]()
Kopya en sevdigimSınava gireyim taktik işi vermek bende tam eminde değilim neler çıkacağına dair yaşayıp gorcez ama genellikle mantıkla ilerlersen geçersin![]()
Nasılsa 8 leri gönderdim 7 lerin bitmesine de bu ay sonuna kadar vaktim var :)
Ooo bizimkiler toplanmış
Ben de isterim tabiki![]()
Ooo maşallah Akrep hanım ataktasın vallahiMenüm
12:00
Yoğurtlu pezikli dövme çorbası 1 kase
2 kaşık mercimekli bulgur pilavına yoğurt doldurdum.
1 zeytin
2 salatalık
17:00
1 porsiyon fırında karnabahar
1 domates
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
Elhan
yazarhanim35
O çok masum kaldiİrmik helvasını gördükten sonra ne mi yaptın dur bakiiiim
Hurmanın üzerine tarçın döküp gözünü kapatıp gömdün mü![]()
Kız sus karşı takım öyle sansinLütfen ilk cümleni okuu
Aboo hani Cuma nere gitti![]()
Maşallah ablam yiyedin 1 tüm yufka bulmuşsun ne güzel kokusu geldi burnuma mis gibi3 Kasım Cuma
11.00 Bir buçuk çavdar ekmeği, bir buçuk yumurta, peynir, domates, salatalik, maydanoz, ceviz , bir lokma tereyağı, bir çay kaşığı bal
12.30 Sade Türk kahvesi
16. 30 Yarım köy yufkası, üç parça tavuk ızgara , bol salata, ayran , bir firt kola
18.00 Bir cennet hurması kocamanon saniyede bitti
İki litreden biraz fazla su
yazarhanim35
@Nergis 35
İnşallahElhan Hocam
Bugün her şey mubah ben de kaçamak yaptım yarından itibaren başlarız
![]()
Bulgur pilavi![]()
1 avuç yer fistigi
neyse ki bugün cuma
Ahh canim ya kafana takmamaya calis lutfen
Ah ben alırdım ama bebeleri uyutmam lazım hocam
bravo işte bu
Niye ya altına biraz kıtır ekmek falan atsaydın
Off yarabbi yarin fıstık ezmesi aliyorum
Yap canim hep kaçamak yapabilirsin hakkin yani![]()
Evet tüm takım yapın hatta
Bence bu kargocu kirmizi takımdan![]()
Afiyet bal olsun baklavasız o tatlı krizini cozemezdim normalde şimdi muza fıstık ezmesi bal ve cevizli idare ediyoruz ama bisey diyimmi baklava halt etmiş çok lezzetli oluyor ya dene bunudaAfiyet olsun benimde ilk günüm bu sebeple dayanamadım zaten![]()
Patlicannn himmm...Kahvaltı
2 yumurta sarısı, 1 avuç ceviz
Küflü, ipli peynir
Salatalık, Paprika
Akşam
Patlıcanlı, kıymalı lazanya
Üstüne yoğurt ve kaşar koydum
1 domates
(Efenin_Annesi , çok lezzetliydi, kıyması çok olmuş, az olsa daha iyi olurdu)
Normal bir porsiyonun iki katını yedim, çünkü bitirmeliydim, çünkü yarın düğüne gideceğim, çünkü benden başka kimse yemezdi, çünkü kıymayı çıkaralı iki gün olmuştu)
Ne çok sebebim varmış
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan ,
yazarhanim35
İyi geceler cnmKızçeler ben yatıyorum :) herkese iyi geceler
Koşu bandını kaça aldın filiz eliptik bisiklet alsam diyorum bende ama koşu bandında çok yer kaplar diye vazgeçiyorumDogru diyorsun kuzum ama bende fazla ödem olmuyor yemedim zaten koşu bandı gelsin öyle yerim ahahahsınavlarda 80nin altında almiyorum asiri keyifliyim suan gececem gbi sınavı ona çalışıyorum sürekli burayida unutuyorum ama önceliğim suan ehliyet
![]()
Masajli olandan aldim canım 10 bin eliptik bisikletlerde koşu bandı fiyatlarına yakın bence en sagliklisi koşu bandı bizim karşıda hemen spor aletleri var gittim cogu zaman kiloma hiçbir etki etmediKoşu bandını kaça aldın filiz eliptik bisiklet alsam diyorum bende ama koşu bandında çok yer kaplar diye vazgeçiyorum
Alasım var gibi benimdeMasajli olandan aldim canım 10 bin eliptik bisikletlerde koşu bandı fiyatlarına yakın bence en sagliklisi koşu bandı bizim karşıda hemen spor aletleri var gittim cogu zaman kiloma hiçbir etki etmedi
Zaten ordakiydi menüye dahildi para verdik boşa gitmesin dedim ama ben harcanacaktimDominostan söyle mükemmel yapiolar abla verseler 3 tane yirim![]()
Afiyet olsun canım. Bugün basmissin simite nikahı
Valla canim ben normalde masajsiz alacaktım 6 bine görümcecim dedi totona da masaj yaparsin al senimi kircam diyip aldimAlasım var gibi benimde![]()