Koşu bandından sufleye nasıl geçtim anlamadım ki vitamin zehirlenmesi yaşıyorum şu anDağıtım merkezinde rakip takımın tanıdıkları olmasın
Aaayyy sesli kahkaha attmo bekleyen sufle değil kiii koşu bandı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koşu bandından sufleye nasıl geçtim anlamadım ki vitamin zehirlenmesi yaşıyorum şu anDağıtım merkezinde rakip takımın tanıdıkları olmasın
Aaayyy sesli kahkaha attmo bekleyen sufle değil kiii koşu bandı
![]()
Hiiii gardasımın paracıklarını dominosa gömdürcekYemeği kaçırdım asiri gardasina yarın soylimde ısmarlasın![]()
Sonradan gördüm kaptanım. Geçmiş olsun . Kötü olmuş ama iyi de olmuş sankiTeşekkür ederim ablacım ama hamburger mideme dokundu Ya da stresten oldu bilmiyorum
Sağ ol bitanem.kilo veren herkesi tebrik ederim![]()
Peki canım nasıl iyi hissedeceksen öyle olsunyok canım pes etmek değil benimki. ben dün yazmıştım zaten.
İveeetOoo bizimkiler toplanmış
Ben de isterim tabiki![]()
Midem yanma evresine geçti ama torparlayacağım kendimi sadece haketmediğim cümleler duydum abla ona bu kdar üzülüyorumSonradan gördüm kaptanım. Geçmiş olsun . Kötü olmuş ama iyi de olmuş sanki![]()
Sufleyle ilgili yorum yapmayı kendime yasakladımSufle ne zaman![]()
İrmik helvasını gördükten sonra ne mi yaptın dur bakiiiimCumada olsa biz bu yola baş koyduk Broo dönmek yokk
Misafir ol gel bana sürekli yapayım sana böyle sağlıklı tabaklar
Ne yedin kiibu haftada 5 kg gidecek sanırım
sen pişman olma. Bebegim
Biliyorsun ki elit kisiligimden ödün vermeden keserim sohbeti.
Saol cnm
Aynen orası öylede kesin çıkar dediklerini gözüne kestirdi spoiler ver bana
İrmik helvasını gördüm bide regl kapımı çalmak üzere ne yaptım bilemezsin
Bak sözümü tuttum yiyorum0 karbonhidrat bebeğim yoğurdun altıda brokoli dolu
Bende eşime al dedim gitmis en sertini almış karanlık bir yere koydum 2 güne yumuşar ancak pazartesi tuketirim![]()
Afiyet olsun canımMenüm
12:00
Yoğurtlu pezikli dövme çorbası 1 kase
2 kaşık mercimekli bulgur pilavına yoğurt doldurdum.
1 zeytin
2 salatalık
17:00
1 porsiyon fırında karnabahar
1 domates
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
Elhan
yazarhanim35
Bu kadar sağlıklı menüler canımı sıkmaya başladı.Ay yürüyüşümü yaparken menü yazayım baribnde böyle bi mavişim işte
Sabah limonlu kahvem
Kahvaltı 13.00
Light sütle granola
Ara
1 maden suyu
Kayısı çayı
2 küçük mandalina
Akşam 18.30
1 kepçe tarhana
Küçük havuç/küçük patatesin yarısı ve brokoli buharda pişirdim yağsız tuzsuz yedim yanında da salata yapmıştım marul domates salatalıktan ondan yedim biraz
6 adette üzüm
Yarım saat yürüyüş yapabildim
Saygılar
Elhan
Beth18 Eki Görüntüle 3329296
Lütfen ilk cümleni okuuCumada olsa biz bu yola baş koyduk Broo dönmek yokk
sen pişman olma. Bebegim
Saol cnm
Bende eşime al dedim gitmis en sertini almış karanlık bir yere koydum 2 güne yumuşar ancak pazartesi tuketirim![]()
Aboo hani Cuma nere gittiBende yapacagim![]()
heyecanlandim
Afiyet olsun ohh spor da varMenüm
12:00
Yoğurtlu pezikli dövme çorbası 1 kase
2 kaşık mercimekli bulgur pilavına yoğurt doldurdum.
1 zeytin
2 salatalık
17:00
1 porsiyon fırında karnabahar
1 domates
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
Elhan
yazarhanim35
Öyle umuyorum ben deAfiyet olsun canım17 ' den sonrasi müthiş eksi getirecek
![]()
Aman sağlıklı yiyom da çok işe yarıyo sanki ablaBu kadar sağlıklı menüler canımı sıkmaya başladı.
Söylemezsem ayiplarlar.
Afiyet olsun balım.![]()
Bu ben sanki önce sarılıp sonra ağlıyoruzAman sağlıklı yiyom da çok işe yarıyo sanki abla![]()
İnşallahPazar alışverişini kendime göre yapıyorum kaptanım . Karbonhidrati bugün dışında inşallah görmeyeceksin çok çok amin![]()
Bugün her şey mubah ben de kaçamak yaptım yarından itibaren başlarızKaptanım aksam yemegini fazla kaçırdım ama toparlarım şimdiden soylimekmek fazla yedim 1 kilo veririm bu haftada diye düşünüyorum inşallah
![]()
Kaçamakları fotoğraflayanlar rüyalarında tatlı diyarında gezsin.![]()
Bulgur pilavi
Ahh canim ya kafana takmamaya calis lutfenTeşekkür ederm canım öğlene doğru senle de konuştuk Ya sanırım o mevzudan duyduğum kelimeler ağır geldi![]()
Ah ben alırdım ama bebeleri uyutmam lazım hocamBiraz dinlensem iyi olacak tatlimmGôrüşürüz. Allah rızası için bir arkadaşım kalan menulere bakar mı
![]()
Niye ya altına biraz kıtır ekmek falan atsaydınCumada olsa biz bu yola baş koyduk Broo dönmek yokk
sen pişman olma. Bebegim
Saol cnm
Off yarabbi yarin fıstık ezmesi aliyorumBu yoktu aslinda aklimdaMucizemsn helvasi ile aklimi aldi
Eki Görüntüle 3329258
Bir Adanalı derki yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda![]()
Yap canim hep kaçamak yapabilirsin hakkin yani5 kg giderse hastanelik olurum sanırımama belki yarın öğlen kaçamak yapabilirim
![]()
Evet tüm takım yapın hattaBende yapacagim![]()
heyecanlandim
Bence bu kargocu kirmizi takımdanEvet yaasiri motive olacam olamiyom çünkü getirmiyolarrrr
Afiyet olsun benimde ilk günüm bu sebeple dayanamadım zatenŞimdi mucize o helvayı sen yersin de benim regl krizini tetiklersinde bende kalkıp kendime sağlıklı tatlı yapıp yemez miyim