Abla sana kotusu denk gelmiş sanırım burdakiler gayet güzel valla ilk defa burds yedim çok sevdim diyetten önce 2 güne bir yerdimZaten ordakiydi menüye dahildi para verdik boşa gitmesin dedim ama ben harcanacaktim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla sana kotusu denk gelmiş sanırım burdakiler gayet güzel valla ilk defa burds yedim çok sevdim diyetten önce 2 güne bir yerdimZaten ordakiydi menüye dahildi para verdik boşa gitmesin dedim ama ben harcanacaktim![]()
Canımı çektirdin hain köfteAbla sana kotusu denk gelmiş sanırım burdakiler gayet güzel valla ilk defa burds yedim çok sevdim diyetten önce 2 güne bir yerdim![]()
Katlanan koşu bandılardan varmış biara gördüm tutacak yerler yokmuş yatagin altınada koyuyosun hattaKoşu bandını kaça aldın filiz eliptik bisiklet alsam diyorum bende ama koşu bandında çok yer kaplar diye vazgeçiyorum
Gör gelininiiiCanımı çektirdin hain köfte![]()
Gelince ısmarlayayım seneye artıkCanımı çektirdin hain köfte![]()
Gelın değilmi işte görünce düşmanıGör gelininiii![]()
Bacım toplasan 1000 kal yapmıyor niye gözün seyirdi ölüyümmüİnşallah @Elhan Hocam
Bugün her şey mubah ben de kaçamak yaptım yarından itibaren başlarız
![]()
Bulgur pilavi![]()
1 avuç yer fistigi
neyse ki bugün cuma
Ahh canim ya kafana takmamaya calis lutfen
Ah ben alırdım ama bebeleri uyutmam lazım hocam
bravo işte bu
Niye ya altına biraz kıtır ekmek falan atsaydın
Off yarabbi yarin fıstık ezmesi aliyorum
Yap canim hep kaçamak yapabilirsin hakkin yani![]()
Evet tüm takım yapın hatta
Bence bu kargocu kirmizi takımdan![]()
TAbi tabii hele ananı aradaaGelın değilmi işte görünce düşmanıkarındaşımı arayım da fiştikleyim azcık
![]()
Yekta uyuyor mesaj atipta yaparsan sevinirim ablisim sonra basimda dir dir dir susmuyorda kucuk akrepGelın değilmi işte görünce düşmanıkarındaşımı arayım da fiştikleyim azcık
![]()
Anamı arama şansımı 28 sene evvel kaybettim malesefTAbi tabii hele ananı aradaa![]()
Onlar pek iyi değilmiş canım arastirmistim ani bi dengesizlikte de güvenirliği yokmus ve pek ozellikleride yok adım sayar yaktığın kalori gbiKatlanan koşu bandılardan varmış biara gördüm tutacak yerler yokmuş yatagin altınada koyuyosun hatta
Yarın şaaparım artık geç olduYekta uyuyor mesaj atipta yaparsan sevinirim ablisim sonra basimda dir dir dir susmuyorda kucuk akrep![]()
Aaaa ben baktım simdi varr koştugun yerden gösteriyorr işte küçük eve kadar en iyisi düşündümOnlar pek iyi değilmiş canım arastirmistim ani bi dengesizlikte de güvenirliği yokmus ve pek ozellikleride yok adım sayar yaktığın kalori gbi
YaaaaAnamı arama şansımı 28 sene evvel kaybettim malesefolaydı onu salardım üstüne de ben çok sakın kişiliğim bu cadalozla başa çıkamam korkarım
![]()
Kumda kahve ismarlyacaktim gelince ama neyse artık cocuklari sana birakir tek başıma içerimYarın şaaparım artık geç oldu![]()
Yok kız üzülme alışığım ben nerden bilcenYaaaabilemedim kuzum bian dedim ama
Gelininle sehriniz ayrı mı kizzYok kız üzülme alışığım ben nerden bilcen![]()
Ay yavru valla hepsini araştırdım hic güvenilir gelmedi onlar 1 hafta arastircagim kadar spor yapsaydım sezeryan gobegi gittiydiAaaa ben baktım simdi varr koştugun yerden gösteriyorr işte küçük eve kadar en iyisi düşündüm
Sana en münasip cevabı wptan atıcam burdan atarsam %100 ban yerimKumda kahve ismarlyacaktim gelince ama neyse artık cocuklari sana birakir tek başıma içerim![]()
Yaaaa ben bide 2ci dogurcam göbek iyice salaş olcak ben kızımd adogurunca korse takamadım çok canım yanıyodu dikiste bunada baska yenimi alsam diyorumm sen ne kullandinda işe yaradıAy yavru valla hepsini araştırdım hic güvenilir gelmedi onlar 1 hafta arastircagim kadar spor yapsaydım sezeryan gobegi gittiydi![]()