Ayyy insalahhhBu hafta kıyalım birbirimize bari bir -500 görek tatlım yamillet iki bin üç bin diyor
biz nau nau
Yaaa sende mi bizlesin muhteseeeeemmm
Amelimi koreltmez o benim kızflziso filizim diyet sufle tarifleri var canım unsuz,şekersiz hem çok lezzetli hem de diyetin bozulmamış olur. Ölçü ,oran vs. Unuttum şimdi kuzu eskiden yapıyordum. Googleye yaz bak çıkar.
Yeme onu kalorisu fenadırAmelimi koreltmez o benim kızböyle bol caklitli dominosun varya ondan aserirmis gbi istiyom
Harika bir menü bildirimi afiyet olsun Mucizem.Dün tek öğün olunca bugün dolu dolu geçtikahvaltı tabağım bu şekildeydi ama zeytinleri ve domatesin yarısını yiyemedim. Ekstra mandalina ve bir dilim cezerye yedim.
Akşamda tabağı bitirdim ve annem sağolsun irmik helvası yapmıştı 2 kaşık da ondan yemiş bulundum ve günü bitirdim. Spor yapamıyorum bu ara ama eklemeye çalışacağım. Su 2 litrenin altına hiç düşmez.
Elhan Beth18
Koşu bandım gelsin yicem valla agizdan yiyip kosudan vercemYeme onu kalorisu fenadıraynı boll boolll çikolatayla yapacaksın zaten canım valla onu yemiş gibi olacak dene bak
Ne dedi ne dediYeme onu kalorisu fenadıraynı boll boolll çikolatayla yapacaksın zaten canım valla onu yemiş gibi olacak dene bak
ye kuzum bi sey olmaz hatta yarin da yiyebilirsinizHe he tamam yeriz
Hoş geldin Elhan hocam anlatmış yine de takıldığı yerlerde sorabilirsinBeni seçmişsiniz sanırım ama olay nedir bilemiyorumsizi yormak istemem ama kısaca ne yapacağımızı söyler misiniz
Ya böyle Kaptan olunca birazcık heyecanlanıyorum hemen hızlıca bitsin istedim Çünkü cocuklara yetişmem gerekiyorduEllerine sağlık kaptanım. Okulda olmana rağmen takimlarin kurulmasına katkı sağladın.Fedakarligin için ayrıca teşekkürler. Ben de pazardan yeni geldim biraz mesajlara bakayım dedim dinlenirken.. Gerekli ayarlamayı yaparım tablo oluştururken.
Teşekkür ederim Erhan HocamMavi takımın maviş şirinesisin mucizem. Bir şey yapmana gerek yok kaptaninin disiplin şekline göre ayak uydurursun takımına
Günlük menunu yaz kaptanınBeth18 ve beni alta etiketle. Başarılar seninle olsun canım
İnşallah canım çok az değilim de karşı tarafı sevindirmeyelimHaftamız kilo vererek geçsin insalllaaaah herkese bol eksiler dilerim
Beth18 hayirli olsun kaptanim sizede
Kaptanım kaybettik ama olsun önemli olan kilo vermek çok tebrik ederim Çok güzel bir kaptanlık yaptın
Geçmiş olsun ama Yemişken yeseydin kusmasaydın keşke �nşallah şu anda iyisindirÖğlen arkadaşları kırmayayım dedim hamburger yedik yanında da bilerek bir şey içmedim ki çok artı yapmasın bana diye ama o hamburger benim mideme oturdu adetaBiraz önce kus Allah kus öldüm
Allah'ım sana geliyorum ama burada karbonhidrat yok nasıl doyacaksın yoksa Yoğurdun altında mı sakladın
Rakibem bu kadar az gelmez biraz daha ye lütfen
Afiyet bal şeker olsun
O hem de helvanın üstünde fındıklarDün tek öğün olunca bugün dolu dolu geçtikahvaltı tabağım bu şekildeydi ama zeytinleri ve domatesin yarısını yiyemedim. Ekstra mandalina ve bir dilim cezerye yedim.
Akşamda tabağı bitirdim ve annem sağolsun irmik helvası yapmıştı 2 kaşık da ondan yemiş bulundum ve günü bitirdim. Spor yapamıyorum bu ara ama eklemeye çalışacağım. Su 2 litrenin altına hiç düşmez.
Elhan Beth18
Afiyet olsun canım
İşte bundan toplu kaçamağın önüne geçmek için ,kaçamakları fotolamamak iyi fikirHarika bir menü bildirimi afiyet olsun Mucizem.irmik helvası olmasa da yemesek ağzım sulandı da
koşarken yeeeKoşu bandım gelsin yicem valla agizdan yiyip kosudan vercem
Pazar alışverişini kendime göre yapıyorum kaptanım . Karbonhidrati bugün dışında inşallah görmeyeceksin çok çok aminŞimdi mavi takımın gülleri ne yapıyoruz yemiyoruz Anlaşıldı mı yemiyoruzözellikle karbonhidratlı çok lezzetli olan şeyleri yemiyoruz ama brokolidir yeşilliktir hepsini bol bol yiyebilirsiniz Ben avokado da aldım onu da yiyebilirsiniz
Kaptanım aksam yemegini fazla kaçırdım ama toparlarım şimdiden soylimŞimdi mavi takımın gülleri ne yapıyoruz yemiyoruz Anlaşıldı mı yemiyoruzözellikle karbonhidratlı çok lezzetli olan şeyleri yemiyoruz ama brokolidir yeşilliktir hepsini bol bol yiyebilirsiniz Ben avokado da aldım onu da yiyebilirsiniz
Koşarken seni düşünüp sufle gomecemİşte bundan toplu kaçamağın önüne geçmek için ,kaçamakları fotolamamak iyi fikir
koşarken yeee
Kaçamakları fotoğraflayanlar rüyalarında tatlı diyarında gezsin.İşte bundan toplu kaçamağın önüne geçmek için ,kaçamakları fotolamamak iyi fikir
koşarken yeee
Dört günlük sufle yenir miKoşarken seni düşünüp sufle gomecemaslında 4 gündür dağıtım merkezinde ama getirmiyor namussuzlar sinirlerim atti sikayet yagdırdım sikayet var sitesine araçları dolsun diye vanda bekletiyolar ayarlarim bozuldu kilo vermemi istemiolar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?