- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.394
- 348
- 30
TamamdırSabah yut akşam muhteşem etki ediyor![]()

Hadii bakalım hırsı ve azimli takımın varCuma günü galibiyetimize en etkili yüzdeyle gelmek için en büyük çabayı göstereceğim inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamdırSabah yut akşam muhteşem etki ediyor![]()
Hadii bakalım hırsı ve azimli takımın varCuma günü galibiyetimize en etkili yüzdeyle gelmek için en büyük çabayı göstereceğim inşallah![]()
Hepinize güveniyorum kızlarCuma günü galibiyetimize en etkili yüzdeyle gelmek için en büyük çabayı göstereceğim inşallah![]()
Nedenbende dedim noluyo
Kız burası öğretmenler odası öyle zort filan deme![]()
Geçmiş olsun kaptanimÖğlen arkadaşları kırmayayım dedim hamburger yedik yanında da bilerek bir şey içmedim ki çok artı yapmasın bana diye ama o hamburger benim mideme oturdu adetaBiraz önce kus Allah kus öldüm
![]()
Tribini yirim senin taze doğum günü premsesiYok yahu ne bagışlaması bendeki dirence ben bile güvenemiyom kızlar napsın![]()
![]()
2 dk trip yapayım dediydim kursagımda bıraktın abla ya askolsun
![]()
O ney la sağlık fışkırıyor
Ay onu ben alacaktimm ya
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun kaptanim![]()
Afiyet olsun canım senin bu menülere sana misafir olasım geliyor
Senin yerine ben yemiş olurumm kızzz zahmet etme
YEdiklerimden sonra pek kıskandımm simdi
Relaksliktan mayiştim resmenYarına güzel bir kahvaltıyla hem kendimi hemde kocamı şimartim bari
Kaptım bu bilgiyi
Seninde eline sağlık kaptanım
HEPBIRLIKTE TAKIMLARIMIZI COK COK GUZEL İDARE ETTIK RELAX VE RAHAT BİR HAFTAYDI TEKRAR EŞ OLMAK ISTERIM AKREBIM![]()
Kıyamam ben sana kankim bosver yüzmeyi filan cirpin yeterArkadan biri attı beni havuza kuzucum Allah'tan iyi kötü yüzme biliyorum.
Kim itti kısmını şimdilik geçiyorum
Seninle yarışa devam diyorum.buldun aç garibani kaçırma tabi
![]()
Süperr afiyet olsun canım
Bende bendeBenimle aynı takımda olduğun için şanslısın büyük ceylan![]()
Bu hafta kıyalım birbirimize bari bir -500 görek tatlım yaKıyamam ben sana kankim bosver yüzmeyi filan cirpin yeterne yapayım tek seni gözüme kestirdim ağır ağır sağlam adım atan
Süperr afiyet olsun canım
Tamamdırfilizzz sınav sorularından bana da kopyaa ver
unutmaa ben Manuel alacam sanırım
hem arabahi yeni aldık Manuel hem otomatik alırsan sadece onu kullana biliyormussun.
Hadii bakalım hırsı ve azimli takımın varyazarhanim35 kaptanim
![]()