- 4 Eylül 2011
- 19.407
- 69.153
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım koşu bandı kargodaDört günlük sufle yenir minasıl bir sufle ki acaba
aseren bir hatun olsan nolacakti ayıp değil mi kınıyorum bu kargo şirketini
![]()
Zort boş mu çıktın demek oluyorbende dedim noluyo
Kız burası öğretmenler odası öyle zort filan deme![]()
Akrebimin müridi olmaya aday bir yarışmacı
Dağıtım merkezinde rakip takımın tanıdıkları olmasınKoşarken seni düşünüp sufle gomecemaslında 4 gündür dağıtım merkezinde ama getirmiyor namussuzlar sinirlerim atti sikayet yagdırdım sikayet var sitesine
araçları dolsun diye vanda bekletiyolar ayarlarim bozuldu kilo vermemi istemiolar sanırım
![]()
Aaayyy sesli kahkaha attmDört günlük sufle yenir minasıl bir sufle ki acaba
aseren bir hatun olsan nolacakti ayıp değil mi kınıyorum bu kargo şirketini
![]()
Teşekkür ederim ablacım ama hamburger mideme dokundu Ya da stresten oldu bilmiyorumKaptanım heeeeeeey bugün cuma cumaaaa
Gayfe gayfe nereye kadar
Afiyet olsun da neye olsun ham bur ger ine olsun bari![]()
Ekmek yerine dolgu malzemesi canım. Apa ci olamıyorum ben sarmıyor beniAkrebimin müridi olmaya aday bir yarışmacıespürümü anlayana diyet sufle yapicim.
Afiyet olsun tatlışım.![]()
Teşekkür ederm canım öğlene doğru senle de konuştuk Ya sanırım o mevzudan duyduğum kelimeler ağır geldiye kuzum bi sey olmaz hatta yarin da yiyebilirsiniz
Hoş geldin Elhan hocam anlatmış yine de takıldığı yerlerde sorabilirsin
Ya böyle Kaptan olunca birazcık heyecanlanıyorum hemen hızlıca bitsin istedim Çünkü cocuklara yetişmem gerekiyordu
Teşekkür ederim Erhan Hocam
İnşallah canım çok az değilim de karşı tarafı sevindirmeyelim
Kaptanım kaybettik ama olsun önemli olan kilo vermek çok tebrik ederim Çok güzel bir kaptanlık yaptın
Geçmiş olsun ama Yemişken yeseydin kusmasaydın keşke �nşallah şu anda iyisindir
Allah'ım sana geliyorum ama burada karbonhidrat yok nasıl doyacaksın yoksa Yoğurdun altında mı sakladın
Rakibem bu kadar az gelmez biraz daha ye lütfen
Afiyet bal şeker olsun
O hem de helvanın üstünde fındıklar![]()
![]()
Biraz dinlensem iyi olacak tatlimmSanırım koşu bandı kargoda![]()
Cin zekalı derler bizim burada... maşallah kuzuma leb demeden Çorum' u anladıEkmek yerine dolgu malzemesi canım. Apa ci olamıyorum ben sarmıyor beni
Deneyimli arkadaşlar pleaseBiraz dinlensem iyi olacak tatlimmGôrüşürüz. Allah rızası için bir arkadaşım kalan menulere bakar mı
![]()
Diyet suflem kargoda 4gün kalmazsa yolla kazandmAkrebimin müridi olmaya aday bir yarışmacıespürümü anlayana diyet sufle yapicim.
Afiyet olsun tatlışım.![]()
Sufle ne zamanCin zekalı derler bizim burada... maşallah kuzuma leb demeden Çorum' u anladı![]()
spor da yoktu pek. akşam yemekten sonra kaçıyorAslında eskiye göre daha iyi besleniyordun, ne oluyor anlamadım![]()
Elimden geleni yapacağım kaptanımKırmızı takım
@Efenin_Annesi
@kayipdunya
gezegenfeza
Ellssa
60kiloyum
@menekse_kokusu
Elhan
@s i d e l y a
@Ozzybal
@Chara-
Eksik var mı bilmiyorum ama bileğinize kuvvet kızçelerim![]()
Emir anlaşıldı kaptanımŞimdi mavi takımın gülleri ne yapıyoruz yemiyoruz Anlaşıldı mı yemiyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
özellikle karbonhidratlı çok lezzetli olan şeyleri yemiyoruz ama brokolidir yeşilliktir hepsini bol bol yiyebilirsiniz Ben avokado da aldım onu da yiyebilirsiniz
![]()
Kiz çok yemeyeyim diye yemek öncesi dayandım suya mideyi sisirdim yoksa dayanamazdım yerdim hemide domatesli sehriyeli terayagli offffAfiyet olsun canımHiç cuma menüsüne benzemiyor ben de tabak tabak bulgur bekliyordum
dört kaşıkmış . Bulmuşken yeseydin ya bol bol
domatesli mi , şehriyeli mi
![]()
Ya aklı edemedim onu :) keşke yakın olsaydık getirirdimHarika bir menü bildirimi afiyet olsun Mucizem.irmik helvası olmasa da yemesek ağzım sulandı da
![]()
Hahahahaha tamamdır kurtardık işiYemekte ekmeği çok yemesem yerdimde cok yedim şiştim![]()