kilo veren herkesi tebrik ederimSevgili Arkadaşlar bu haftaki yarışma sonunda Kırmızı Takım şampiyon olmuştur.Efenin_Annesi ve ekibini kutlarız.
Mavi Takım ve kaptanimiz da ekibiyle çok güzel başarılara imza attı . Tebrikler kaptanımEllssa
Bireyseldeyazarhanim35 harika bir eksiyle önümüzdeki etabin Kırmızı Takım Kaptani olmuştur.
Masterfit Yarışması 89. Etap 27.10 03.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım Efenin_Annesi KAPTAN 96.7 95.1 -1.6 1.65 @Hayalkuran 77.5 76.8 -0.7 0.90 flziso 66.0 64.6 -1.4 2.12 yazarhanim35 80.5 77.3 -3.2 3.98 @kayipdunya 82.4 81.35 -1.05 1.27 @s i d e l y a 65.0 66.75 +1.75 +2.7 Aritmetik Ortalama 1.20 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 78.5 77.2 -1.3 1.66 gezegenfeza 82.2 81.1 -0.9 1.09 @Beth18 65.9 66.3 +0.4 +0.61 60kiloyum 90.3 91.0 +0.7 +0.78 @Nergis 35 64.3 64.1 -0.2 0.3 @sibel_84 73.4 72.45 -0.95 1.29 Elhan 70.8 70.6 -0.2 0.28 @menekse_kokusu 66.2 65.9 -0.3 0.45 Aritmetik Ortalama 0.46 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Mthn83 81.0 81.9 +0.9 @Ozzybal 74.55 74.75 +0.25 @blonde ambition 74.5 74.4 -0.1 @Aomine Daiki 69.35 68.55 -0.8 Ysmnondr 83.85 84.1 +0.25 Mucizemsn İlk bildirim 64.65 63.45 -1.2 @Jou 64.2 65.0 +0.8 @TemelinSafinazi ilk bildirim X 68.35 @Tutku44 ilk bildirim X 83.7 @sudansebep 4 Kasım Bildirecek X @Chara- İlk bildirim. X 60.7 @Jasminium84 62.75 63.0 +0.25
Cumada olsa biz bu yola baş koyduk Broo dönmek yokkO ney la sağlık fışkırıyor
Afiyet olsun tatlım emin ellerdeyim
Ama ama bugün tıka basa yedim kendimden nefret ettim tabağını görünce .
Misafir ol gel bana sürekli yapayım sana böyle sağlıklı tabaklarTeşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım senin bu menülere sana misafir olasım geliyor
Ne yedin kii
YEdiklerimden sonra pek kıskandımm simdi
Biliyorsun ki elit kisiligimden ödün vermeden keserim sohbeti.Relaksliktan mayiştim resmen
Bugün yine defter elimde hesap kitap yaparken eşim başımda pis pis gülüyordu hani birakiyordun , ben biliyordum zaten diyor bı deçok şükür bugünümüze tatlım. cok cok güzel gunlerimiz olsun.
Saol cnmKıyamam ben sana kankim bosver yüzmeyi filan cirpin yeterne yapayım tek seni gözüme kestirdim ağır ağır sağlam adım atan
Süperr afiyet olsun canım
Aynen orası öylede kesin çıkar dediklerini gözüne kestirdi spoiler ver banaKursun sitesindeki sınavlara giriyorum o önerdiğim uygulama sayesinde hepsini çözüyorum kesin geçerim gbi geliyor bana sorular farketmiyor oto Manuel hepsi aynı soruyu soruyor canım
İrmik helvasını gördüm bide regl kapımı çalmak üzere ne yaptım bilemezsinHarika bir menü bildirimi afiyet olsun Mucizem.irmik helvası olmasa da yemesek ağzım sulandı da
Bak sözümü tuttum yiyorumye kuzum bi sey olmaz hatta yarin da yiyebilirsiniz
Hoş geldin Elhan hocam anlatmış yine de takıldığı yerlerde sorabilirsin
Ya böyle Kaptan olunca birazcık heyecanlanıyorum hemen hızlıca bitsin istedim Çünkü cocuklara yetişmem gerekiyordu
Teşekkür ederim Erhan Hocam
İnşallah canım çok az değilim de karşı tarafı sevindirmeyelim
Kaptanım kaybettik ama olsun önemli olan kilo vermek çok tebrik ederim Çok güzel bir kaptanlık yaptın
Geçmiş olsun ama Yemişken yeseydin kusmasaydın keşke �nşallah şu anda iyisindir
Allah'ım sana geliyorum ama burada karbonhidrat yok nasıl doyacaksın yoksa Yoğurdun altında mı sakladın
Rakibem bu kadar az gelmez biraz daha ye lütfen
Afiyet bal şeker olsun
O hem de helvanın üstünde fındıklar
Bende eşime al dedim gitmis en sertini almış karanlık bir yere koydum 2 güne yumuşar ancak pazartesi tuketirimŞimdi mavi takımın gülleri ne yapıyoruz yemiyoruz Anlaşıldı mı yemiyoruzözellikle karbonhidratlı çok lezzetli olan şeyleri yemiyoruz ama brokolidir yeşilliktir hepsini bol bol yiyebilirsiniz Ben avokado da aldım onu da yiyebilirsiniz
Kız ben 3 haftadır cortum zaten de takıma gırmeyım dedıydım ben elhan ablaya beni çokta saapmamış
11.686 gunlük oldum aplaaTribini yirim senin taze doğum günü premsesikaç günlük oldun bakim
Şimdi mucize o helvayı sen yersin de benim regl krizini tetiklersinde bende kalkıp kendime sağlıklı tatlı yapıp yemez miyimDün tek öğün olunca bugün dolu dolu geçtikahvaltı tabağım bu şekildeydi ama zeytinleri ve domatesin yarısını yiyemedim. Ekstra mandalina ve bir dilim cezerye yedim.
Akşamda tabağı bitirdim ve annem sağolsun irmik helvası yapmıştı 2 kaşık da ondan yemiş bulundum ve günü bitirdim. Spor yapamıyorum bu ara ama eklemeye çalışacağım. Su 2 litrenin altına hiç düşmez.
Elhan @Beth18
Bnm gbin harikulade bir kişiyle tanışıklığın olduğundan kım daha şanslı tartısmayalım yavru ceylanBenimle aynı takımda olduğun için şanslısın büyük ceylan
Ye kız bı miktar sütun çekerAmelimi koreltmez o benim kızböyle bol caklitli dominosun varya ondan aserirmis gbi istiyom
AA olmuyor ama herkes pes ediyor hemenElhan yazarhanim35
Canlarım teşekkür ederim takıma almışsınız ama biraz hazırlık listesinde kalayım. hazırlıktayım diye salmayacağım ama üzerimdeki şu stres geçsin istiyorum.
yazarhanim35 canım kusura bakma, alınma sakın
5 kg giderse hastanelik olurum sanırımCumada olsa biz bu yola baş koyduk Broo dönmek yokk
Misafir ol gel bana sürekli yapayım sana böyle sağlıklı tabaklar
Ne yedin kiibu haftada 5 kg gidecek sanırım
sen pişman olma. Bebegim
Biliyorsun ki elit kisiligimden ödün vermeden keserim sohbeti.
Saol cnm
Aynen orası öylede kesin çıkar dediklerini gözüne kestirdi spoiler ver bana
İrmik helvasını gördüm bide regl kapımı çalmak üzere ne yaptım bilemezsin
Bak sözümü tuttum yiyorum0 karbonhidrat bebeğim yoğurdun altıda brokoli dolu
Bende eşime al dedim gitmis en sertini almış karanlık bir yere koydum 2 güne yumuşar ancak pazartesi tuketirim
Yemeği kaçırdım asiri gardasina yarın soylimde ısmarlasınBnm gbin harikulade bir kişiyle tanışıklığın olduğundan kım daha şanslı tartısmayalım yavru ceylan
Ye kız bı miktar sütun çeker
Bende yapacagim5 kg giderse hastanelik olurum sanırımama belki yarın öğlen kaçamak yapabilirim
Bende şiddetle kınıyorum ablaDört günlük sufle yenir minasıl bir sufle ki acaba aseren bir hatun olsan nolacakti ayıp değil mi kınıyorum bu kargo şirketini
Evet yaSanırım koşu bandı kargoda
Sınava gireyim taktik işi vermek bende tam eminde değilim neler çıkacağına dair yaşayıp gorcez ama genellikle mantıkla ilerlersen geçersinCumada olsa biz bu yola baş koyduk Broo dönmek yokk
Misafir ol gel bana sürekli yapayım sana böyle sağlıklı tabaklar
Ne yedin kiibu haftada 5 kg gidecek sanırım
sen pişman olma. Bebegim
Biliyorsun ki elit kisiligimden ödün vermeden keserim sohbeti.
Saol cnm
Aynen orası öylede kesin çıkar dediklerini gözüne kestirdi spoiler ver bana
İrmik helvasını gördüm bide regl kapımı çalmak üzere ne yaptım bilemezsin
Bak sözümü tuttum yiyorum0 karbonhidrat bebeğim yoğurdun altıda brokoli dolu
Bende eşime al dedim gitmis en sertini almış karanlık bir yere koydum 2 güne yumuşar ancak pazartesi tuketirim
Nasılsa 8 leri gönderdim 7 lerin bitmesine de bu ay sonuna kadar vaktim var :)Bende yapacagimheyecanlandim
yok canım pes etmek değil benimki. ben dün yazmıştım zaten.AA olmuyor ama herkes pes ediyor hemen
En sevdiğim renk zaten maviydi benmdeşimdi kırmızılar düşünsün
Ooo bizimkiler toplanmışKırmızı takım
Efenin_Annesi
@kayipdunya
gezegenfeza
Ellssa
60kiloyum
@menekse_kokusu
Elhan
@s i d e l y a
@Ozzybal
@Chara-
Eksik var mı bilmiyorum ama bileğinize kuvvet kızçelerim
Ben de isterim tabikiYarına güzel bir kahvaltıyla hem kendimi hemde kocamı şimartim bari
Kaptım bu bilgiyi
Seninde eline sağlık kaptanım
HEPBIRLIKTE TAKIMLARIMIZI COK COK GUZEL İDARE ETTIK RELAX VE RAHAT BİR HAFTAYDI TEKRAR EŞ OLMAK ISTERIM AKREBIM
Hazırlıkta mi devam edeceksin tatlımyok canım pes etmek değil benimki. ben dün yazmıştım zaten.
BendeAy valla çok kaçırdımakşam yemeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?