- 30 Ocak 2013
- 29.376
- 43.877
- 798
Düzelttim amaYine başka bir sidelya ama olsundu
Ben olsam ilk beni alırdımSidelyayi da ben alacaktım yav
BakkBen kaptım amaben anlamam hazırlık falan
Bakmakla yükümlü olduğun bebelerin var, okulun var benim gibi menü hazirlasan hasta olurdun kuzum. Olsun bu hafta toparlar eksiye geçersin.Olsun hocamben onu da veremedim
Yok canım bozarmıyım gebeyiimmmm çünkü hahaha esprisineeeJou Tebrikler canım artı göreceğin zamanda da sakın morelini bozma sonuçta biz bile artı gelebiliyoruz düşün yani , senin hamile olupta sabit gelmen büyük başarı canım tebrik ederim.
Ay sorma beğeni yaptın yapınca yazacaktim yazarhanim kaptı seniBen olsam ilk beni alırdım
Ay hocam sagol inşallah gecerimBakmakla yükümlü olduğun bebelerin var, okulun var benim gibi menü hazirlasan hasta olurdun kuzum. Olsun bu hafta toparlar eksiye geçersin.
Hele bir takımlar kurulsun sayılara bakayım daBen kaptım amaben anlamam hazırlık falan
Rica ederim bitanemEllerine sağlık ablacim
Hiç sorun değil ablacım aldım bile seni :)Hele bir takımlar kurulsun sayılara bakayım datesekkur ederim yağmurum ..bu hafta biraz yemeyi düşünüyordum zararlı çıkarsın.
Yok kuzum...en son hazırladığım listeye bak.Jou Seni seçiyor muyuz canim
Bir tek jasminium kaldı sanırımBende de 9yazarhanim35
90. ETAP MASTERFİT YARIŞMACI ADAYLARI
@gezegenfeza
@Nergis 35
@Ysmnondr
blonde ambition
@sibel_84
Efenin_Annesi
@flziso
Ellssa
yazarhanim35
Beth18
@Tutku44
s i d e l y a
@Hayalkuran
@menekse_kokusu
@kayipdunya
@Mthn83
@Aomine Daiki
@sudansebep
@TemelinSafinazi
@Mucizemsn
Ozzybal
@Chara-
Çok sevgili arkadaşlar, bu listede ismi olup takımlara girmek istemeyen arkadaşlar beni etiketleyip durumu hakkında bilgi verirse sevinirim. İsmi olmayanlar da hatırlatirsa sevinirim.
Hazırlıkta olmak istiyorum
veya
Hiçbir şekilde tabloda yer almak istemiyorum.
Elhan
️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?