O yok tatlım ...hazırlıkta olacak casmin.Bir tek jasminium kaldı sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yok tatlım ...hazırlıkta olacak casmin.Bir tek jasminium kaldı sanırım
Yok kuzumJou Seni seçiyor muyuz canim
Artı gelirseniz
Nasip kismett açlıktan karnım belime yapışacak eşim gurk gurk sesleri duyuyor benden sürekliArtı gelirseniz![]()
şimdilik hazırlıktayım canımBir tek jasminium kaldı sanırım
tamamdır yazacaktım da gruba dahil olmuşsunCanım hemşom sadece bir hafta![]()
bu haftada mavi takımdayız. Korkun benden. Hacamattan dolayı otçul besleneceğim şu dört gün
kız dinleneceğim demişti ya@elhan![]()
Aayy inşallah kazanırız canimcimtamamdır yazacaktım da gruba dahil olmuşsun
bu haftada mavi takımdayız. Korkun benden. Hacamattan dolayı otçul besleneceğim şu dört gün
kız dinleneceğim demişti ya
Çok geçmiş olsun meleğim.Sağol canımpankreasta iltihap oluşmuş maalesef yaşlı birazda
Yok canım bozarmıyım gebeyiimmmm çünkü hahaha esprisineee
vallaha yiyom ama zor yiyorum çokkötü midem yavas yavas kusacam bikaçgüne başlarım sanırım bebe kalp atışına yakin bi zamana geldimmi başlıyo bulantılar
Hiç böyle yemek yemekten sıkıldımm misafirlikteyim gözleme yapıyo bana ablammbi degişiklik olur aylardır yediğim yok bugünde cuma nasılsa rahat söyledim
teşekkür ederiim canım tebriğin için
![]()
Yaaa grupta ol kankisim vallahi verdikleri ni geri alırsın bak ahhh ederiz ahım tutar hatta seninle yarışa girelim olurmu lütfennHele bir takımlar kurulsun sayılara bakayım datesekkur ederim yağmurum ..bu hafta biraz yemeyi düşünüyordum zararlı çıkarsın.
![]()
Secilmedin sen dikkat etmedim amaAman allahım resmen unutuldumbu kadar mı güven kalmadı bana yahu
küstüm oynamıyom
![]()
Secilmedin mi olacaktiSecilmedin sen dikkat etmedim ama