Kolaroda soslu tavugunu sevsinlerİyi akşamlar güzellikler :)
Kahvaltı : granola ve yoğurt yedim. Bir tanede mandalina
Akşamda: colaroda soslu tavuk buharda sebze ve salata yedim :) dışarda olunca tabak böyleydi.![]()

Afiyet olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaroda soslu tavugunu sevsinlerİyi akşamlar güzellikler :)
Akşamda: colaroda soslu tavuk buharda sebze ve salata yedim :) dışarda olunca tabak böyleydi.![]()
çok şükür canım iyiyim ben deTeşekkür ederim iyiyim sen nasilsin canim![]()
Hayırlı yolculuklar dilerim. Çok sevindim.Teşekkür ederim ablacım iyiyim İstanbula gidiyorum
Sen nasilsin![]()
Eeee bu yaşta bizi biraci yapan kilolar, seni de hurmacı yapar kuzuuuuumBu kilolar hurmacı da etti bizi
Napalim canım kilo çok olunca yaomak zorunda kalıyoruz.
Eeee bu yaşta bizi biraci yapan bu kilolar, seni de hurmacı yapar kuzuuuuum![]()
geçmiş olsun kızlarÇocuklar hasta olunca annelerin morali direkt sıfırlanıyor. Benim de oğlum hasta yarın işten izin mi alsam eşim mi alsa diye düşünüyoruz![]()
Makarnayı ilk öğüne alman harika olmuş tatlım. Ayrıca miktar da az. Menunu çok beğendim.
Afiyet olsun Akrepcim.Menüm
13:00
1 haşlanmış yumurta
2 Salatalık
18:30
1 kase pezikli yoğurtlu dövme çorbası
3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 porsiyon patlican kebabı
1 kase yoğurt
Elhan @Efenin_Annesi
Güzel bir ortam var burada. Dahil olmaya çalışıyorum. Onun dışında hamd olsunHosbuldum canim teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın![]()
Sevgilim istanbulda onun yanına gidiyorum hem gezmeye hem onu görmeye diyelimgezmeye mi gidiyorsun canım?
Teşekkür ederim ablacımHayırlı yolculuklar dilerim. Çok sevindim.![]()
Sağlıkla git gel. Selamlar sevgiler götür oralara.![]()
5.5 ay oldu calismaya devam ediyorum,is saatlerinde buraya takip edemiyorum aksamda yoğunluktan bakamiyorumGüzel bir ortam var burada. Dahil olmaya çalışıyorum. Onun dışında hamd olsun
Hala calisiyormusun? Sağlığın nasıl.
saol canım. evet öğle menüm güzeldi. ama hala spor eklemediğimden sanırım kiloda pek gidiş hissetmiyorum.Makarnayı ilk öğüne alman harika olmuş tatlım. Ayrıca miktar da az. Menunu çok beğendim.
Afiyet olsun.![]()
iyi gezmeler o zaman canım. sağlıkla afiyetle git gelSevgilim istanbulda onun yanına gidiyorum hem gezmeye hem onu görmeye diyelim
Teşekkür ederim ablacım
5.5 ay oldu calismaya devam ediyorum,is saatlerinde buraya takip edemiyorum aksamda yoğunluktan bakamiyorum
Cok sukur sağlığım yerinde düzenli kontrollere gidiyorum sağlığımi aksatmamaya çalışıyorum, sen nasilsin cocuklar nasillar koptum ben iyice buradan![]()
valla ben pek kasmıyorum. hacamat günü sabahtan başlıyorum diyete. bir de ertesi gün o kadar. tabi daha fazla ot olsa iyi ama yapamıyorum.Şimdi pazar günü hacamat olmayı düşünüyorum. Cumartesiden itibaren diyete girmemiz lazım. Ben ne yiyeceğim kara kara onu düşünüyorum. 3 gün boyunca ot yiyip duracağım.![]()
![]()
Etçil bir insan olarak ot yemek hiç hoş değilvalla ben pek kasmıyorum. hacamat günü sabahtan başlıyorum diyete. bir de ertesi gün o kadar. tabi daha fazla ot olsa iyi ama yapamıyorum.
Yaaa ben de kinoa alayım da yapayim bari çok canim çekti ama cuma akşamına falan yarın baya kasmam lazım minoa şişirir falan risk almiimBen yaptım canım çok sağlıklı ve inanın hiç farki yok bulgurdan
Ben karnabahar kisirinida denedim ama kinoa li daha güzel tavsiye ederim
O ne yaa bomba olmusYEMEGIMIN ADI SAGLIK BOMBASI
Ispanak kırmızı kapya biber yeşil biber mantar Haşlanmış tavuk göğsü tuz Karabiber pul biber 1 yemek kaşığı zeytinyağı da kavruldu 3 kabak kabukları soyulduktan sonra ince ince resimde gördüğünüz gibi uzunlamasına doğrandı 2 kat olmak üzere iç harcı koyup üzerine kabak yerleştirdim beşamel sos yerine sadece 4 kaşık yoğurt ve biraz dereotu tuz ekleyip çırpıp döktüm sağlıklı kabak lazanya tarifi geçenkinde beşamel sos yapmıştım Hindistan cevizi unuyla şu an un yok tam tamına sağlık bombası denenebilir lezzeti harika Ben bayıldım![]()
Eki Görüntüle 3327696
En yakın zamanda yapacağım Teşekkür ederim tarif içinCanım 1 ölçü kınaya 2 ölçü su ile hasla
Ben denemek için ilk kez yaptım 1 cay bardağı kinoa
2 cay bardağı su ile hasladim arada karıştırdım pilav gibi düşün
Sonra derlenmesi bırakıyorsun arada karistirarak
Sonra bildiğin kısır gibi malzemeyle yap karıştır bu kadar
Ve bu ölçüye baya bi oldu sisip kabardı bulgur gibi
Öyleymiş Evet canım ama evde leblebi yoktu Ben de hurma ve yoğurt yerine Evdekilerden yedim bir buçuk gün yapmış oldum Hurma diyetiniBeth18 Bebeğim hurma diyetinde canın tuzlu birsey isterse leblebi yiyebilirmissin 1 avuç yada hurmali yoğurduna karıştırarak
Tuketebilirmissin![]()
Eneeee canım sen de mi başladın hurma diyetine bakalım kaç gün yapabileceksin Afiyet olsun
Granola çok tatlı gelmiyor mu sana bana çok tatlı geldiği için bir kere aldım bir daha almadım Afiyet olsunİyi akşamlar güzellikler :)
Canım Tek öğün beslenmeye mi geçtin Afiyet olsun ve Geçmiş olsun01.11 çarşamba
08.30
Sade americano
12.10
Tavuk tandır
3-4 yk yoğurtlu köz biber
3-4 yk fava
14.00
Sade Türk kahvesi
Su:2 lt
@Efenin_AnnesiElhan
Midem bir şey almıyor kızlar maalesef öğlen de mide bulantım açlıktansa geçsin diye yedim ama. Menümü paylaşıp çıkıyorum yarın görüşürüz