Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bir menü tatlım. Afiyet olsun.Bugun ki menum
Kahvaltı
1 yumurta
Kk peynir
2 dlm salam
Ara öğün
Kuruyemisli lifli bar yarim
Akşam
4 yk ayse kadin fasulye
1 dlm ekmek
Erken kapadım günü bundan sonra kahve veya cay içebilirim
Elhan
Efenin_Annesi
![]()
Ayyy abla bizim ordada yeşil mercimekli bol tereyağlı bulgur pilavı yaparlar yeni yapılmış yufka ekmek salata turşu etten gönüllü vallahi ama bizlerin vücuduna gelmeyen besinler bunlar![]()
Hemde nasıl. Nasıl acıkıyorum ve korkunç yorgundum. Hamdolsun geçti. İnsülin direnci de geçer inşallah. 3.seviyede tahlil yaptırıcamKaç çıktı insülin değeriniz, sık mı acıkıyor sunuz, sersemlik hissi oluyor mu sizlerde de
Hiç menü yok
Hosbuldum teşekkür ederimİyi akşamlar. Hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim ablacım iyiyim İstanbula gidiyorumİyi akşamlar Elifim . Nasılsın![]()
Aaa simdi gördüm sağlıklı bir sekilde kucagina alırsın inşallahYok kizzzz ondan değil burda diyet topikte espri yaptımm o yaniitabiki öyle bulguru cok yemişimdirr hamileyken halen daha başladım ona
Sağol canımm zipzipimm amin insaallahhAaa simdi gördüm sağlıklı bir sekilde kucagina alırsın inşallah![]()
Bu kilolar hurmacı da etti biziHurmacı bacımAfiyet olsun.
Napalim canım kilo çok olunca yaomak zorunda kalıyoruz.Hemde nasıl. Nasıl acıkıyorum ve korkunç yorgundum. Hamdolsun geçti. İnsülin direnci de geçer inşallah. 3.seviyede tahlil yaptırıcam
Hiç menü yok
Ben hiç yapamam yapana da helal olsun derim. Afiyet
Hoşgeldin canım nasılsınHosbuldum teşekkür ederim![]()
Hosbuldum canim teşekkür ederim iyiyim sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın
İnşallah fezom nasılsınHoşgeliyorsun inşaallah
Hoşbulduk canımHosgeldinn
Bekliyorum merakla
Tamam kuzum
Hadi bakemmm
Neeyseee tamam tamamcuma öğrenirim nasıl olsa hihh
canım nasılsın?Hosbuldum teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim iyiyim sen nasilsin canimcanım nasılsın?![]()
noldu canım sana? moralin iyi değil galiba. inşallah önemli birşey değildir.01.11 çarşamba
08.30
Sade americano
12.10
Tavuk tandır
3-4 yk yoğurtlu köz biber
3-4 yk fava
14.00
Sade Türk kahvesi
Su:2 lt
Efenin_Annesi
Elhan
Midem bir şey almıyor kızlar maalesef öğlen de mide bulantım açlıktansa geçsin diye yedim ama. Menümü paylaşıp çıkıyorum yarın görüşürüz
gezmeye mi gidiyorsun canım?Teşekkür ederim ablacım iyiyim İstanbula gidiyorum
Sen nasilsin![]()