Bilinçli tuketiciyizŞahane görünüyor ama ben şaşırma ifade attım sana çünkü yine şok oldum nasıl sürekli bu kadar benzer şeyler yiyoruz onun şoku bende öğlen fırına böyle sebze atıp ,üstüne bol sarımsaklı yoğurt döküp yedim. Nasıl yaaaa burda kameramı var artık sonra artımız eksimiz neden eşit gidiyor işte bundan ahaaahaaa (sebze çeşitleri biraz farklı sadece) Bu arada senden habersiz yeni bir diyet, çay, detoks hiç bir şeye gecmem merak etme. Her zaman önceden haber veriyorum .
Yok artıkCancağızım inan ki bende çok özledim yaaa şimdi oturucam vallahi sayfayı bile pek.okuyamiyorum ayaklarım koptu koptu artık Eki Görüntüle 3327669
Afiyet olsun canım
Saol ablacım tam senlik dene yoğurtla harika kızardı üstü kiymalimisida guzeldi tavukluda harikaAfiyet olsun canımSofran bereketli olsun. Görüntü olağanüstü. Tadı da içeriğe ve pişirmeye bakılırsa enfestir eminim. Ellerine sağlık.
Ben yaptım canım çok sağlıklı ve inanın hiç farki yok bulgurdan
Ben karnabahar kisirinida denedim ama kinoa li daha güzel tavsiye ederim
Denemem miSaol ablacım tam senlik dene yoğurtla harika kızardı üstü kiymalimisida guzeldi tavukluda harika
Superrr görünüyor gerçekten sağlık bombası eline sağlık canim
Ama çok bittim kankisim akşama da tavuk sote yaptımYok artık
Bu nasıl bir adimlama az kalsın bizim buralara gelecekmişsin
Menun de güzelse bu hafta tamamsin tatlım.
Yaaa yapacagin zaman haber etCanım kinoalı tarifi atarmısın lütfen ?
Ayaklarına sağlık tatlışım. Tavuk sote güzel seçim. Salata da vardır .Superrr görünüyor gerçekten sağlık bombası eline sağlık canim
Ama çok bittim kankisim akşama da tavuk sote yaptım
cumaya insalahhh kesin eksideyim
Saol ablacigimmSuperrr görünüyor gerçekten sağlık bombası eline sağlık canim
Ama çok bittim kankisim akşama da tavuk sote yaptım
cumaya insalahhh kesin eksideyim
Canım 1 ölçü kınaya 2 ölçü su ile haslaCanım kinoalı tarifi atarmısın lütfen ?
Canım 1 ölçü kınaya 2 ölçü su ile hasla
Ben denemek için ilk kez yaptım 1 cay bardağı kinoa
2 cay bardağı su ile hasladim arada karıştırdım pilav gibi düşün
Sonra derlenmesi bırakıyorsun arada karistirarak
Sonra bildiğin kısır gibi malzemeyle yap karıştır bu kadar
Ve bu ölçüye baya bi oldu sisip kabardı bulgur gibi
Ederim tabiiiiiYaaa yapacagin zaman haber et
Çok teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim.Ben denemek için ilk kez yaptım 1 cay bardağı kinoa
2 cay bardağı su ile hasladim arada karıştırdım pilav gibi düşün
Sonra derlenmesi bırakıyorsun arada karistirarak
Sonra bildiğin kısır gibi malzemeyle yap karıştır bu kadar
Ve bu ölçüye baya bi oldu sisip kabardı bulgur gibi
YapmadımKız o zaman nasıl kıvam alacak o çorba. Tirit olur çorba yerine
Canım ben dişçi yanında çalıştım bazı çocuklarda diş çürümesine sebebiyet veriyor demişti banada. Bı tür uyuşturucu etkisi oluyor ağızda. Ağrı acı evet ama ağrı eşiği yüksek oluyor çocuğun ileriki zamanlarda. İlkine çok titizlendim şimdi kurabiye yerken bile mizirdiyor. İkincisi taş olsa kemiriyor. Küçükken yaşanılan zorluklar büyüyünce baş etmeyi kolaylaştırıyor öyle düşün.Ben anneyim diye bilemem. Sende annesin diye bilemezsin . Ben sana tüm çevrem doktor olduğu için söylüyorum. Bir annenin bileceği şey olsa çocuk doktoru diye bir alan olmaz. Bu gözgöre göre çocuk acı çekmesin diye yardım edilince kızıyorsan etmem bidaha bu kadar basit. Ne yaparsan yap evet bana yazık kendime kimseye yardım etme deyip deyip gene merhametime yenik düşüyorum ve bu oluyor. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap ateşlensin ağlasın tamam bende bundan sonra asla sana hiç bir şey yazmam zaten sen kulakdan dolma halk efsaneleriyle ve sadece kendi bildiğin doğrularla devam et. Kusura bakma yardımcı olurum sandığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?