Ne zaman gelecek şu salata tabağıBeklediğimize değecek sanırım Beth tadını merak ediyorum
Kabaklari kavurma yarına belki birazdan atacağım görsel fikrini kavurmaktan vazgecire bilir
Bende sanırım 5 de yicem yeni attım firina![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman gelecek şu salata tabağıBeklediğimize değecek sanırım Beth tadını merak ediyorum
Kabaklari kavurma yarına belki birazdan atacağım görsel fikrini kavurmaktan vazgecire bilir
Bende sanırım 5 de yicem yeni attım firina![]()
Allah korusunYönetime de yazdım huzuru sağlayamazsam dükkanı kilitleyip giderim dedim kuzum.![]()
Mavi bluzlunun yanındakinin renk yelekli de benimMavi bluz pembe yelekli benim gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyorum![]()
Tatlışım özledim seniAllah korusun
Mavi bluzlunun yanındakinin renk yelekli de benim
Gerçi sayfa çok birikmiş okuyamadim o bayana sahip çıkan oldumu bilemedim ama![]()
İyi bari ordan yırttınızYok hergün olmuyo neseki![]()
afiyet olsun bol bol - getirsin inşallahBende sanırım 5 de yicem yeni attım firina![]()
Hahaha hep beraber halaya girdik bakalım ablaAllah korusun
Gerçi sayfa çok birikmiş okuyamadim o bayana sahip çıkan oldumu bilemedim ama![]()
Cancağızım inan ki bende çok özledim yaaa şimdi oturucam vallahi sayfayı bile pek.okuyamiyorum ayaklarım koptu koptu artıkTatlışım özledim seni![]()
Tey tey teyyyyyy haydi kizlarrHahaha hep beraber halaya girdik bakalım abla![]()
Tavuk suyunu süz canım etini didikle :) bir tane havucu rendele bir patatesi küp küp doğra hepsini önce sotele ardından tavuk suyunu ekle tuz karabiber patates havuç pişince didiklediğin tavukları ekle kapat altını ya da patates yerine biraz şehriye ekle tel Ya da arpaTerbiyesiz tavuk çorbası tarifiniz varsa alabilirmiyim ya![]()
Fırında karnım acıktı Esra başladı pismesini bekliyorumHadi at bakalım canimcim heyecanlandım![]()
Duydum ama denemedim cnmInstagramda kinoali kısır gördüm
Yapan var mı
İyi bir alternatif gibi duruyor
Oda aylık mecburi misafirimiz güler yüzlü olHersey yolunda reglimin başlaması dışında![]()
Burada aktif olmaktan whatsapptan bir habersiniz elhan hanimmmm bi bakıver neyi bekliyorumNe zaman gelecek şu salata tabağı![]()
Allah korusun
Aminn kuzum getirir bu menü amaİyi bari ordan yırttınız
afiyet olsun bol bol - getirsin inşallah![]()
TamamdırBu hafta seni hazırlık bölümünde tutacağız Chara. Günlük menü bildirimi yapılacak evet. Saatleri belirtirsen iyi olur. Cuma günü fotoğrafli bildirim( tartinin üzerine minik bir kağıda nick ve tarih ekliyorsun)
Pazartesi günü de bir bildirim var . Hafta sonumuz nasıl geçti diye kontrol ediyoruz. Bu bildirimde sadece beyan esas fotoğraf şartı yok.
Bir hafta sonunda kendini hazır hissedersen yarismalara katilacaksin. Listeye ismini ekleyeceğiz. Oradan seni takımlara alacaklar. Fazla ayrıntıya girmeyim. Geri kalanını sonra anlatacağım.![]()
He kız
Blonde bu geçer mi geçer Dukan' a ne bileyim.
Sebzeme bak tatlım
Eki Görüntüle 3327630
Offf offf
Karnabahar iyi davransın nolur bana![]()
Tamamm kuzumm ama patatesle havuc icine olmayacak öylede sevmiyo kocam yavTavuk suyunu süz canım etini didikle :) bir tane havucu rendele bir patatesi küp küp doğra hepsini önce sotele ardından tavuk suyunu ekle tuz karabiber patates havuç pişince didiklediğin tavukları ekle kapat altını ya da patates yerine biraz şehriye ekle tel Ya da arpa
Ben yaptım canım çok sağlıklı ve inanın hiç farki yok bulgurdanInstagramda kinoali kısır gördüm
Yapan var mı
İyi bir alternatif gibi duruyor
Mantıklı canım afiyetler olsunAkşam menü belli olduğu için yazdım. Yazınca başka şeyler yemem diye düşünüyorum. Arada çay kahve onları yazmadım ama yazmam gerekiyor muydu?
Kız o zaman nasıl kıvam alacak o çorba. Tirit olur çorba yerineTamamm kuzumm ama patatesle havuc icine olmayacak öylede sevmiyo kocam yavsehriyede olmayacak off vallaha zor bu adam