Apa' nin bulgura teşvik ettiğini bilmiyordum hâlâ da çok ilginç geliyor.Akrrebin apa yaptığını bilmiyordum
Sanırım 4. Seviyeye kadar kabızlık beklenen bir sorun, sonrası düzeliyordu, yanlış hatırlamıyorsam.
Bende hareket de az olduğu için iki katı zor
İlk seviye toparlama ve şifa bulmaya hazırlık aslında. Ve o yüzden 40 gün. 40 gün şekerden unludan ve hazır paketlerden uzak oluyosun. Vücut arınıyor. Her seviyenin beslenme tarzı farklı. Yavaşca kan grubuna göre beslenmeye dönüyor. Birde her seviyede başlarken niyet ediliyor. Bana göre niyet çok önemli. Bir de başladıktan sonra bozmuyorsun. 38.gün yasaklı şey yedin. Başa dönüyorsun. O yüzden niyetin önemli.Apa' nin bulgura teşvik ettiğini bilmiyordum hâlâ da çok ilginç geliyor.Ben isyan ederdim o da beni gruptan atardı muhtemelen
Seviyeleriniz sabır gerektiriyor hayattan sogurdum . Her babayigidin harcı değil canim.
Ben Apasiz arınma yolundan emekliyerek gitmeye razıyım kuzum.İlk seviye toparlama ve şifa bulmaya hazırlık aslında. Ve o yüzden 40 gün. 40 gün şekerden unludan ve hazır paketlerden uzak oluyosun. Vücut arınıyor. Her seviyenin beslenme tarzı farklı. Yavaşca kan grubuna göre beslenmeye dönüyor. Birde her seviyede başlarken niyet ediliyor. Bana göre niyet çok önemli. Bir de başladıktan sonra bozmuyorsun. 38.gün yasaklı şey yedin. Başa dönüyorsun. O yüzden niyetin önemli.
Vaaay tavuklu bamya ilk kez görüyorum.30 ekim pazartesi
07.30
Muz
08.30
Sade amerikano
10.00
Duble Türk kahvesi
12.00
4 adet airfreyde pişmiş nugget
1 adet airfreyde yağsız kızarmış patlıcan
Ufak bir kutu light yoğurt
16.00
Sade soda
19.00
5 yk tavuklu bamya
2 yk kuru fasulye
2yk yoğurtlu köz patlıcan
Su:2 lt
Efenin_Annesi Elhan
Teşekkür ederm ablacımVaaay tavuklu bamya ilk kez görüyorum.
Afiyet olsun canımÇok güzel bir menü . Bu hafta üç kilo geliyor inanılmaz güzel
`3 günlük açlık karaciğer temizliği için önemli o yüzden. Zaten proğramın içerği karacğer temizliği. Karaciğer enzmleri normale dönüyor. Hem sağlığın normale dönüyor hem vücut zararlı şeyleri atınca pis yağlarından da kurtuluyorsunBen Apasiz arınma yolundan emekliyerek gitmeye razıyım kuzum.Kan grubuna göre beskenmek bilim açısından önemli bu kanıtlandı . Dediklerine inanıyorum ama zor. 16.8 neyime yetmiyor. Paketli gidalardan da uzağım. Tek eksiğim niyet olabilir onu da alışkanlık haline getiririm . Sizin seviyelerin iki üç gün açlık bölümüne dayanamam onu biliyorum sanırım ölürüm ben. Allah kolaylık versin gezegenfeza ile sen bacima.
Günaydın çıtırımGünaydın eküricim.
Var tabi olmaz mı :) dün itibariyle aralıklı oruca başladım 2 öğün yiyorum sadece. Tartı da farkı gördüm bir günde olsa Buda beni tetikliyor cumaya kadar eksi 1 kg görmeyi hedefliyorum her hafta hedef aynı :)Var mı bu sabah bir mucizen
Kaptanini şımartiyorsun yazarcigim30 ekim pazartesi
07.30
Muz
08.30
Sade amerikano
10.00
Duble Türk kahvesi
12.00
4 adet airfreyde pişmiş nugget
1 adet airfreyde yağsız kızarmış patlıcan
Ufak bir kutu light yoğurt
16.00
Sade soda
19.00
5 yk tavuklu bamya
2 yk kuru fasulye
2yk yoğurtlu köz patlıcan
Su:2 lt
Efenin_Annesi Elhan
Günaydın cnmGünaydın herkese
Verdikçe mutlu oluyoruz kaptancım inşallah kglarımız gittikçe daha da mutlu olacağızKaptanini şımartiyorsun yazarcigimsen mutlu ben mutlu herkes mutlu
Günaydın cnm
Gitti gül gibi yazarımızKaptanini şımartiyorsun yazarcigimsen mutlu ben mutlu herkes mutlu
Günaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?