- 20 Mart 2008
- 141.207
- 212.361
- 60
Yaşını bilmediğim için.En küçüğümüz @Lavinia_98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşını bilmediğim için.En küçüğümüz @Lavinia_98
Gel kaçma yakalarımHain ceteler var
Eyvah gençler çetesinin geliyorBenimle yaşıt kim var yaa
Az icmissin daha benim 1.5 litre oldu bugün evde olunca çok içiyorum wc ile sıkı fıkı oluyoruz2.ci 400 ml suyumuda içtim demin çatlayacam şu anda
Bizle baş edemezlerEyvah gençler çetesinin geliyor
800 ml oldu zaten,yatana kadar devam ederim gene,diyetteyken daha çok içiyordumAz icmissin daha benim 1.5 litre oldu bugün evde olunca çok içiyorum wc ile sıkı fıkı oluyoruz
Suyun önemi büyük en az 2 litreyi buluyorum bende800 ml oldu zaten,yatana kadar devam ederim gene,diyetteyken daha çok içiyordum
Günlük su miktarı belli,boy kilo ile hesaplayınca bende 1.8 filan çıktı.Suyun önemi büyük en az 2 litreyi buluyorum bende
Ulu çınarlar olarak golgemizde kizlar. Bir de kiymetimizi bilmezlerse var ya ekürim
İnşallah abla yaBugün bende de artı gördüm.ama.daha 2 gün var hallederiz üzme kendini
Yok ya aramadı. Şimdi yapsam mı maydanoz salatalık işe yarar mıKabızlıksa ondandır yoğurt kürü yaramadımı bide sbaah açkarna maydabozsuyu ic ustune 1 litre su ic
Keleşinialgel ÇetesiÇete kuracam zaten
Abla sanki git dedik
Olur bitanemm ara ogün olmuş olurYok ya aramadı. Şimdi yapsam mı maydanoz salatalık işe yarar mı
Eyvah gençler çetesinin geliyor
Soğuk kahvemi yapip geleyimGel kaçma yakalarım
Yapıtımda içiyim bari hem ödemde atarOlur bitanemm ara ogün olmuş olur
Hemde fena atarYapıtımda içiyim bari hem ödemde atar
Yaptımda içtim bile benSoğuk kahvemi yapip geleyim