Malzeme varsa çırp at ...hatta maydanoz, nane, dereotu bile katılabilir tatlım. Ben de senin gibi şeker hatunları çok seviyorum.Severim o overlokcuyu bende deneyecem bundan da hep üşendim
Şahanesin .Sabah bakımımı yaptım,yüzümü plingledim tonikledim nemlediricimide sürüp parfümümü sıkıp güzel kokayım diye buraya geldim
Yeşillik olur içine kaşar peyniri yerine loru tercih ederim herhalde,bende senin gibi çıtırları severim ekürimMalzeme varsa çırp at ...hatta maydanoz, nane, dereotu bile katılabilir tatlım. Ben de senin gibi şeker hatunları çok seviyorum.
Aklıma düştümü hemen yapıyorum çıtırım iyide oluyor moral oluyor banada.Şahanesin .
Günün pırıl pırıl geçsin canım ekürim.
Maşallah çıtırıma
Lor peyniri biraz dağılır gibi sanki .Yeşillik olur içine kaşar peyniri yerine loru tercih ederim herhalde,bende senin gibi çıtırları severim ekürim
Bu çay yeni çıktı canım@Ysmnondr bize lazım kuzum. İlk defa duyuyorum
Kalmadı zaten yedim iki buçuk tane
Bende aç uyudum
Aynen hocam resmen ac yattım. Kayısı çayımı icip
Saat 5 de kapadım canım.
Çok güzel koktuSabah bakımımı yaptım,yüzümü plingledim tonikledim nemlediricimide sürüp parfümümü sıkıp güzel kokayım diye buraya geldim
Teşekkür ederim bitanemMaşallah çıtırıma
Süpersin
İnşallah benim de aklıma düşer canım.Aklıma düştümü hemen yapıyorum çıtırım iyide oluyor moral oluyor banada.
Cümlemize olsun canım benim çok sağol
Niye öyle oldu kaptanimSüpersin
Ben bugün çok zor kalktım yataktan
Saat çaldıkça erteledim, ben kalkmak istedikçe sanki yatağa bağladılar ama mecburdum, çorap giydirmeye gelecekler
Günaydın canım kaptanım.Günaydın hanımlar
Kaşar olmasın diye dedim az yağlı olursa olur zatenLor peyniri biraz dağılır gibi sanki .
Senin bu çıtır sözün üzerine çıtır olmaliyım tatlım yaaa
Sağol fezacımÇok güzel koktu
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim bitanem
Eşim i..eseymişin de olurdu diyor
Eksi olmamı çekemiyor
Fezacım sen nasıl oldun tedavin nasıl gidiyorSüpersin
Ben bugün çok zor kalktım yataktan
Saat çaldıkça erteledim, ben kalkmak istedikçe sanki yatağa bağladılar ama mecburdum, çorap giydirmeye gelecekler
Yapmak lzaım cidden kaz ayaklarımız kalk gidelim diyorİnşallah benim de aklıma düşer canım.
Dip boya bir de bıyık hariç dikkatimi bir şey çekmiyor.
Aaayyy evet doğru valla rahmetli büyük babam(Dedem) bayılırdı kahvaltıda tarhana çorbasınaDenemeden bir şey diyemem tatlım.
Geçen gün yaptığım mercimek çorbası var bir kase de onu içerim. Eskiler kahvaltıda çorba icermiş
Peki yulaflar eziliyor mu ağıza gelirse benimkiler yemezBen çok sık yapıyorum bunu kızımda bayılıyor canım sağlıklı,lezzetli bir kurtarıcı
Aaayyy evet doğru valla rahmetli büyük babam(Dedem) bayılırdı kahvaltıda tarhana çorbasına
Eski iki buçuk daha yemedim. Tövbe daha bulgur zor durumda kalmadıkça.O yediğin eski iki buçuk muyoksa yeni mi
İyi ki aç uyumuşuz.nasilsa yine aç uyanıyoruz Yogurt yemeyi unuttum jou söylemişti oysa
Bir bakayım canım o kadar şey denedik ki. Metabolizmayı bozacagim diye korkuyorum artık.Bu çay yeni çıktı canım
Danışmanlığını aldığım sistemin kurucusu çıkardı
Farklı ürünleri de var, o kadar güveniyorum ki Ahmet kardeşime gözüm kapalı alırım ürünlerini. Hep doğalından ve en iyisini yapmaya çalışıyor, aylarca ürünü test ediyor sonra bizlere sunup üstümüzdeki etkiyi öğrenmek istiyor.
Trendy.. da var, altına müşteri yorumlarına bakarsan nelere faydası olduğunu deneyenler yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?