- 21 Ekim 2019
- 5.253
- 26.245
- 548
Günaydın canım o gün bugündür yaniii niyet edelim bismillah deyipGunaydinlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım o gün bugündür yaniii niyet edelim bismillah deyipGunaydinlar![]()
Evet canim 3 ten sonra yani 15.00 ten sonra niyet edilmeliymisGünaydın canım o gün bugündür yaniii niyet edelim bismillah deyip
BebisiimmSenin azmine hayranım +da çıksan sen başaracaksın çünkü sen benim gorumcem değil ablamsın![]()
YaaaaaSağlıklı olan bir şey kolay kolay pakete girmiyor bebem.![]()
CAnım benimmDiyebilirsin evetttt .
❤❤❤❤
seni alamasamda gönüller bir.
![]()
Yaaaaa kuzummmm
❣
Oyyy kuzum yaaa canın çok çekmis olsun veririzz birsey olmazzAşkomm yaa vallahi haklısınız ben cuma günü verdiğim kiloyu cumartesi tekrar alıyor um yoksa şimdi 64 şerde olmam lazımdı valla hepsi eziyet bana![]()
Bağırsaklara yönelik detoks çayı
Eki Görüntüle 3315150
Kalmadı zaten yedim iki buçuk taneİçli köftelerin boynu bükük kalmasın diyorum bu cevaba![]()
Bende aç uyudumAçimmmm![]()
Aynen hocam resmen ac yattım. Kayısı çayımı icipRakipler aç aç uyuyacak bu gece![]()
Saat 5 de kapadım canım.Kact akapattınki
6da bile yapabilirsin bende artık 6 da yapıyorum 5 te cok zorlannmaya başladım şu sıraYsmnondr bize lazım kuzum. İlk defa duyuyorum
Kalmadı zaten yedim iki buçuk tane
Bende aç uyudum
Aynen hocam resmen ac yattım. Kayısı çayımı icip
Saat 5 de kapadım canım.
O yediğin eski iki buçuk muYsmnondr bize lazım kuzum. İlk defa duyuyorum
Kalmadı zaten yedim iki buçuk tane
Bende aç uyudum
Aynen hocam resmen ac yattım. Kayısı çayımı icip
Saat 5 de kapadım canım.
Canım ekmek yerine yulaflı tost yapmayı dene. Vakit yok diyeceksin .Günaydın kızlar
Sabah yarım ekmek tost ve 2 dilim yumurta yedim
Biran önce tek öğün yemeğe gecmeliyim
Dün sabahla bugün sabah arasında -500 g var
Hahahah ablamm ben buna doymam dedim gittim gene yaptığım omletimi yaptım canımda o çekti bi doydum
Canim bana kalsa yemeyecegim ama sabah çocuklara tost yapıyorum onlardan kalanı yedim kalmasın diye. Çocuklara da yulafli tost yapsam belki yerler. Yarın ya da diğer günler deneyeyim. Tarif için teşekkürler.Canım ekmek yerine yulaflı tost yapmayı dene. Vakit yok diyeceksin .Afiyet olsun. Bir anda tek öğüne geçmek zor. Önce cisslari yemeyi bırak daha sonra vücudun sağlıklı şeyleri ister. Ondan sonra ihtiyacın olan proteinle tek öğüne geçtiğinde zorlanmazsin.
![]()
Denemeden bir şey diyemem tatlım.Hahahah ablamm ben buna doymam dedim gittim gene yaptığım omletimi yaptım canımda o çekti bi doydum![]()
Severim o overlokcuyu bende deneyecem bundan da hep üşendim
Rica ederim.Canim bana kalsa yemeyecegim ama sabah çocuklara tost yapıyorum onlardan kalanı yedim kalmasın diye. Çocuklara da yulafli tost yapsam belki yerler. Yarın ya da diğer günler deneyeyim. Tarif için teşekkürler.
Evett ablam kahvaltı da çorbada içiliyorr bazen bende yapardım onu şu sıra çorba kalmıyoDenemeden bir şey diyemem tatlım.
Geçen gün yaptığım mercimek çorbası var bir kase de onu içerim. Eskiler kahvaltıda çorba icermiş![]()