- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.804
- 1.423
- 60
Uyanır uyanmaz yapamam heralde yaAçkarnada zıplayabilirsin
Hahaha yok tabode geçmi uyanıyosunUyanır uyanmaz yapamam heralde ya
Haftada bir, iki böyle oluyor, gece çok uyanırsamNiye öyle oldu kaptanimÇorabı giydirmek çok zor olmalı. Allah yardımcınız olsun, kolaylıklar seninle olsun. komşun olsaydım koşarak gelirdim yanına
İlaç tedavisi ve terapilere devam ediyoruz, daha iyiye gidiyor çok şükür, az biraz daha zamana ihtiyacım var, lenflerin su tutmasını engelleyebilsek ağrı da olmaz belki, onuda beslenme düzeltir diye umut ediyorumKaşar olmasın diye dedim az yağlı olursa olur zaten
Sağol fezacım
Rica ederim ne demek
Halt etmiş çok karışmasın öyle yoksa fururum ayağından onunmüsadenele çaktım hemencecik
Fezacım sen nasıl oldun tedavin nasıl gidiyor
Yapmak lzaım cidden kaz ayaklarımız kalk gidelim diyor
Hazır eline almışken benimkini de furabilirCan ekürim her zaman yanımda olduğun için şanslıyım.Keleşi eline alsan var ya kaçacak yer arar Çak bacım çak ellerin dert görmesin.
Dikkat et altına işet.esinKız anam yeni kahvaltı yaptım çay içiyorumçaydan sonra zıplıycam
İnşallah faydası olur tedavilerinin fezacım,dediğin gibi biraz zaman ihtiyacın olcak geçecek mutlaka ağrılarıda.İlaç tedavisi ve terapilere devam ediyoruz, daha iyiye gidiyor çok şükür, az biraz daha zamana ihtiyacım var, lenflerin su tutmasını engelleyebilsek ağrı da olmaz belki, onuda beslenme düzeltir diye umut ediyorum
Hayhay ne demekHazır eline almışken benimkini de furabilir
6 gündür konuşmuyoruz, hadi ben kızdım küstüm be adam bırak ağız tadıyla küseyim, sen niye küsüyorsun
Eşimi 8 de işe yolladım 9.30 gibi uyudum 10:30 da kalktımHahaha yok tabode geçmi uyanıyosunherkesi kendim gibi 7 8 uyanıyo sanıyorum
Geriye bidaha uyudun muhteşemmEşimi 8 de işe yolladım 9.30 gibi uyudum 10:30 da kalktım
Dün coook yorulmuştum bide burası buz gibi kombi yaktık dün üşüdüm girdim yatağaGeriye bidaha uyudun muhteşemm
Hahahaha en sevdiğimm amaa bebeden sonra en sevdiğim olamadıDün coook yorulmuştum bide burası buz gibi kombi yaktık dün üşüdüm girdim yatağa
Beben okula gidince yaparsın sendeHahahaha en sevdiğimm amaa bebeden sonra en sevdiğim olamadı
Zeytinyaği gibi üste cikarlar hepHazır eline almışken benimkini de furabilir
6 gündür konuşmuyoruz, hadi ben kızdım küstüm be adam bırak ağız tadıyla küseyim, sen niye küsüyorsun
Allah hep iyilerle karşılaştırsın yarının bize ne getireceğini bilmiyoruz.Haftada bir, iki böyle oluyor, gece çok uyanırsam
Alıştım artık
Çorabın aşağıdan dizkapağına kadar olan bölümü giymek biraz zor oluyor, dokunmaya karşı hassasiyetim de var, üst taraf kolay ve birazda gevşek
Giydirmeye gelmeseler ben iki giysem bir gün atlarım, ondan sonra acıdan kıvranırım, o yüzden gelmelerini istiyorum, mecbur kalıyorum
Kalbinin güzelliği kelimelerinde görülüyor
Üst komşum Arap, yardım gerekirse gelirim diyor ama 2 küçük çocuğu var ve çalışıyor, üstelik kocası başka ülkede çalışıyor, kadın yalnız yaşıyor, nasıl yardım isterim.
Biraz uzakta hem en yakın arkadaşım, hem komşum var, alo desem işini bırakıp koşar gelir
Şimdi Türkiye’de, oğlu bana emanet
Ben de yapabildiğim kadar ona yardımcı oluyorum
Öyle kıymetli şeyler ki, elimizdekinin kıymetini bilmemiz gerekiyor
Zeytinyaği gibi üste cikarlar hepekürim seninkini de fursin kaptanım. bezduk.
İşlem tamam yedi kafaya darbeyiHayhay ne demek
2Cisi gelirBeben okula gidince yaparsın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?